من به عنوان ی طراح که 4 ساله دارم به صورت حرفه ای کار میکنم به این نتیجه رسیدم طراحی پله ای بهترین جواب رو میده و مشتری در این حالت همیشه راضیه و کار هم شیک و کارر پسند در میاد
اون دوستمون که فرمودن تو تم فارست دیزاینر حرفه ای هست منم با نظرشون موافقم اما میدونین دلیلش چیه؟
چون اونجا به طراحی به چشم ی کاره هنری نگاه میکنن درست مثل نقاشی , الان شما ی قیمت از نقاشیهای اروپایی ها بگیرین , در ی کلام به هنر اهمیت میدن و براش پول خرج میکنن اما در ایران متاسفانه بعضی مشتری ها فکر میکنن پروسه ی طراحی و برنامه نویسی ی کاره آسون و ی جورایی ی ترفند کامپیوتریه بنابراین انتطار دارن با کمترین هزینه بهترین سایت رو داشته باشن که خب این در هیچ جای دنیا معقول و پسندیده نیست
من خودم شخصا بسته به هزینه ای که مشتری بخواد انجام بده براش وقت میزارم و هیچ وقت کاره 100 تومنی قابل قیاس با کاره 500 تومنیم نیست
البته به مشتری هم همون اول میگم با این هزینه اینقدر کیفیت داره کارت خدارو شکر تا الانم کسی از طراحیم ناراضی نبوده
گفتن نداره اما من خودم تا بحال برای چند نفر طرح زدم که بعدا متوجه شدم خودشونو به عنوان طراح جا زدن و مشتری جذب میکردن و این وسط دلالی میکردن!
@این دو دوستمونم که دنبال طراح میگردن من میتونم طرحی حتی به مراتب با کیفیت تر از اون چیزی که تو ذهنشون هست براشون بزنم و پیاده سازی کنم کافیه ی اعتماد دو طرفه ایجاد بشه و اون وقته که از نتیجه ی کار لذت میبرین