• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین طراحان قالب وردپرس در ایران چه کسانی هستند؟

lordfa

Registered User
لایک‌ها
45
حرفه ایی های ایران معمولا فری لنسر هستند و صداش را هم در نمیارند . Themeforest را یک جستجو کنید. ایرانی پیدا می کنید.

چجوری میشه ایرانی ها رو توی تم فارست پیدا کرد؟

lordfa

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان عزیز طرح حرفه ایی چه فنی و چه زیبایی با هم جور در نمی یاد
من خودم شخصا به عنوان طراح اگر بخواهم یک کار گرافیکی خیلی شیک باکد نویسی در بیارم با بی نهایت فشرد سازی یه حجم بالایی در میاد نه زیاد بالا ولی بالا وقتی کسی که سفارش داده میاد قالب رو ببینه میگه فلان سایت قالبش زودتر لود میشه یعنی ما مشکل بستر هم داریم نمی شه زیاد کار کرد چون یه مبحث کد یه مبحثه سایز فایل های جاوا اسکریپته یه مبحث فریم ورکیه که اگه بخوای حرفه ایی کار کنی اونم یه حجمی میگیره
حالا مبحث هنری رو در نظر بگیرید بخوایم به این سیستم اضافه کنیم سریعا حجم از خط قرمزش عبور می کنه و دستت میمونه تو پوست گردو کاریشم نمی شه کرد

بنابراین ملاک قالب خوب از چند نظر قابل بررسی هستش فنی سئو زیبایی معمولا در داخل کشورمون چون حجم نمی تونه بره بالا یکی از این 3 مورد لحاظ نمی شه و کسایی هم که لحاظ میکنن به نوعی کار خودشون رو خوب ارائه میدن ولی مشتری این وسطیه دفعه میگه نمی دونم یه مشکلی هست ولی نمی دونم چیه

اون هایی که حرفه ایی هستند فنی و سئو رو خوب کار می کنن زیبایی رو سعی می کنن تا اونجا که میشه ساده بدن بیرون تا ضرر نکنه مشتری از این که سایتش دیر میاد بالا
اونایی که گرافیست بودن ظاهر برای خودشون خیلی خیلی مهمه و بعضی وقت ها سایت ناک ات میشه از بس تایم لودش میره بالا و بیننده سایت رقیب که زودتر باز شده رو میبینه و میپره بازدیدکننده به عبارتی

تعادل در این وسط با این سرعت اینترنت یه کم مشکله والا فکر میکنید نیستند کسایی که بتونند از قالب های خارجی الگو بگیرند و اون سیستم پیاده کنند البته که هستند اما مراعات یک سری چیز ها رو می کنند

اما در مورد قیمت چرا قیمت بالا میره از گرونی این حرف ها بگذریم میرسیم شخصا خودم میگم مثلا قالبی که بنده 3 میلیون میگیرم براش خوب این قالب رو باید 2-3 هفته فول زمان بزاری تا یه چیزه اپتیمایز براش در بیاری فریم ورک خودش رو داره افزونه نویسی خودش رو داره زیبایی شناسی با توجه به موضوع خودش داره خوب زمان میبره
اما قالب 200 تومنی نمی تونی اینقدر براش وقت بزاری چرا؟ خب چطوری زندگی کنی از کجا بیاری بخوری و نتیجه این میشه که مبحث زیباییش یه کم میره زیر و تو مبحث افزونه هاش دیگه باید افزونه های موجود رو باهاش ست کنی تا زمان کمتری ببره و بتونی زود تحویل بدی
پس به همین سادگی قالب قیمتش بالا پائین میشه

در کل ما در خدمتتون هستیم

سلام، ممنون از توضیحات شما اما یک مسئله ای که واقعا بهش خیلی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم و خواهشی که دارم اینه که توضیح بدید این هست که آیا دو سه هفته کار کردن روی یک قالب، واقعا دو سه میلیون چرا باید هزینه ش باشه؟ یعنی ساعتی چقدر یک طراح می خواد کار کنه که این رقم میلیونی در میاد؟ اگه آدم بره یه استاد خصوصی بگیره از 0 تا 100 برنامه نویسی رو توضیح بده و به یک برنامه نویس و طراح خوب تبدیل بشی، کمتر از این هزینه بر میداره!

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
منم سایت ندارم ولی کارمن خوبه :D

ولی سیبا وب کارش خوب بود که الان همه دارن میشن طراحی تخت دیگه اونم باید تخته کنه درشو

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام، ممنون از توضیحات شما اما یک مسئله ای که واقعا بهش خیلی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم و خواهشی که دارم اینه که توضیح بدید این هست که آیا دو سه هفته کار کردن روی یک قالب، واقعا دو سه میلیون چرا باید هزینه ش باشه؟ یعنی ساعتی چقدر یک طراح می خواد کار کنه که این رقم میلیونی در میاد؟ اگه آدم بره یه استاد خصوصی بگیره از 0 تا 100 برنامه نویسی رو توضیح بده و به یک برنامه نویس و طراح خوب تبدیل بشی، کمتر از این هزینه بر میداره!

دوست عزیز بحث 2-3 هفته یک ماه دو ماه نیستش شما بعد از این مدت تازه می فهمید کد نویسی یعنی چی تا بیای توش تجربه کسب کنی بتونی یه کار قوی بدی یک سال الی دو سال تمام مدت درگیری بعد از این تازه خیلی ها هستند که هیچی به هیچی یعنی باهاشون صحبت که می کنی تازه می فهمی ای بابا از خودت میپرسی بعد از این همه وقت چی کار کردن

همه این مسائل درگیره ، این که یک نفر می خواد یاد بگیره خوبه اما دیگه نمی تونه بعد از این یکی دو سال هم تازه بگه من حرفه ایی هستم به عبارتی به قدرت و گستردگی پی میبرید و دیگه نمی شه اینطوری در موردش بحث کرد

حالا تازه میفهمی خبری نیست
شما 2 میلیون تقسیم کن به 200 ساعت میشه تازه ساعتی 10000 تومان یه بنای ساختمان در حال حاضر با کمتر از روزی 120-130 نمی یاد سر کار یه کارگر ساختمان برای عملگی روزی 65 میگیره با غذا برای 8 ساعت ( می بینین که زیاد نیست )

Last edited:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

اینجا چند تا چیز پیش میاد که :

اول اینکه در ایران هیچ نظارتی روی این کمار نمیشه یعنی ممکنه کسی یک پوسته ای رو برای شما با قیمت 200 هزار تومان طراحی بکنه و همین پوسترو کسی برای شما 2 میلیون تومان طراحی بکنه !

این به کنار ،

مورد بعدی اینه که شما هزینه 2 هفته کار روی قالب رو نمیپردازید بلکه هزینه چند سال تجربه و دانش و علم رو میپردازید

یک مثال میزنم شما برید از بازار یک cd خام بخرید 500 تومان خب این cd خالی هست و 500 تومن

حالا همین cd میان داخلش یک برنامه بر فرض مثال مدیریت هتل یا حسابداری و ... میریزن که حاصل 10 سال برنامه نویسی و صرف وقت و هزینه هست

حالا انتظار دارید این cd به قیمت همون 500 تومان باشه ؟

خب حالا باز هم اینا به کنار ،
متاسفانه تو ایران به دلیل نبود نظارت و کپی رایت به راحتی حتی فردی که چند خط کد html نمیتونه بنویسه میگه من طراح قالب هستم !

هیچ کس به تنهایی نمیتونه یک طراح قالب باشه چون یک طراحی و پوسته خوب و ایده آل ، پوسته ای هست که برای هر بخشش فردی که اون تخصص رو داره کار کمرده باشه

یعنی کد نویسی جدا ، استاندارد سازی جدا ، گرافیک جدا و ...

در هر صورت فکر نکنید شما هزینه 1 هفته یا 2 هفته رو پرداخت میکنید بلکه شما هزینه ی چند سال تجربه و علم و دانش رو میپردازید ...

lordfa

Registered User
لایک‌ها
45
اینجا چند تا چیز پیش میاد که :

اول اینکه در ایران هیچ نظارتی روی این کمار نمیشه یعنی ممکنه کسی یک پوسته ای رو برای شما با قیمت 200 هزار تومان طراحی بکنه و همین پوسترو کسی برای شما 2 میلیون تومان طراحی بکنه !

این به کنار ،

مورد بعدی اینه که شما هزینه 2 هفته کار روی قالب رو نمیپردازید بلکه هزینه چند سال تجربه و دانش و علم رو میپردازید

یک مثال میزنم شما برید از بازار یک cd خام بخرید 500 تومان خب این cd خالی هست و 500 تومن

حالا همین cd میان داخلش یک برنامه بر فرض مثال مدیریت هتل یا حسابداری و ... میریزن که حاصل 10 سال برنامه نویسی و صرف وقت و هزینه هست

حالا انتظار دارید این cd به قیمت همون 500 تومان باشه ؟

خب حالا باز هم اینا به کنار ،
متاسفانه تو ایران به دلیل نبود نظارت و کپی رایت به راحتی حتی فردی که چند خط کد html نمیتونه بنویسه میگه من طراح قالب هستم !

هیچ کس به تنهایی نمیتونه یک طراح قالب باشه چون یک طراحی و پوسته خوب و ایده آل ، پوسته ای هست که برای هر بخشش فردی که اون تخصص رو داره کار کمرده باشه

یعنی کد نویسی جدا ، استاندارد سازی جدا ، گرافیک جدا و ...

در هر صورت فکر نکنید شما هزینه 1 هفته یا 2 هفته رو پرداخت میکنید بلکه شما هزینه ی چند سال تجربه و علم و دانش رو میپردازید ...

مشکل ما اینجاست کسی اندازه ی پولی که میگیره کار نمیکنه!

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
مشکل ما اینجاست کسی اندازه ی پولی که میگیره کار نمیکنه!

نه هیچ مشکلی وجود نداره

معمولا برای طراحی یک پیش هزینه ای دریافت میشه و بعد از تحویل به صورت کامل مابقی هزینه دریافت میشه

اگر کارتون انجام نشد میتونید هزینرو ندید

در ضمن سایت هایی مثل پونیشا و پارس کدرز و ... برای همین ایجاد شدن ....

lordfa

Registered User
لایک‌ها
45
یه مشکل دیگه هم هست اونم اینه که ما به دو نفر تا الان دادیم طراحی کنند آمارش در اومده فلان قالبه ایشون یکم ادیت کردند...
یا یک مشکل دیگه هم اینجاست، یکی از دوستان حرفه ای معروف یک قالب به قول خودش استاندارد و همه چی ردیف طراحی کرد، توی سه ماه ورودی گوگل ایشون و بازدیدشون متلاشی شد و مشکل از قالب بود، بعد که دوباره قالب خودش رو برگردوند ورودیش به مرور زمان برگشت به حالت اول. منظور من با شما یا دوستان حرفه ای نیست اما قبول کنید الان این مسائل زیاده و هیچکسی هم نیست که حرف من رو تایید نکنه.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ببین دوست عزیز طراحی پروسه داره
اول پیش پرداخت
بعد نمایش طرح اولیه به صورت عکس
بعد از تائید ارائه طرح پیاده شده
بعد رفع مشکلات قبلی در صورت وجود

یه چیز دیگه اینه ک ما همیشه کامل گول تبلیغات می خوریم تبلیغات در دنیا ، صنعتی است برای ترغیب مشتری به استفاده از محصولات تبلیغ کننده اما در ایران تبلیغات یعنی ایجاد هیاهو و درک نادرست و به اشتباه انداختن مردم در استفاده از یک محصول حال درست یا نادرست
این که فلان طراح اومده چی گفته و چی کار کرده نقل همون یاد گرفتن 1 ماهه طراحی سایت هستش و بعد هم معرفی خودشون به عنوان طراح بیش از این نمی شه انتظار داشت ( البته توی توضحیات قبلیمم هم یه سری از این موارد رو بیان کردم و شایدم اون طراح بنده خدا اصلا در کاهش و افزایش بازدید نقشی نداشته نمی شه به این راحتی صحبت کرد )
شما فکر می کنی که این به ضرر شماست اگر بدونی چه ضرر هایی واقعا چه ضررهایی به ما خورده سر این جریان که ادعاها به توانایی های فردی نمی خورده

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
اگر ظراحی واقعا اختصاصی میخواهید فکر کنم بین 4 تا 5 تومن هزینه ببره براتون. تیم هایی که در تم فارست کار دارند هم در دسترس هستند.

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
یه مشکلی که بیشتر از همه چی نمود میکنه اینه که مشتری نمی دونه خودش چی می خواد وقتی که بدون چی می خواهد خیلی چیز ها مشخص میشه
مثل این پست:
دیدم نمونه کارهای شمارو، طرحی که من می خوام مشابهش رو توی نمونه کارهای شما ندیدم
دوست عزیز نمونه کار برای نشان دادن قدرت و تخصص اون شرکت در زمینه طراحی سایت هست ،
شما اگر دنبال طرح آماده هستید جستجو کنید در سایت هایی که قالب های رایگان یا فروشی دارند ،
شاید بتونید طرح مورد نظرتون رو در اون سایت ها رایگان یا با هزینه کم پیدا کنید
(در کل مباحث داخل تاپیک با موضوع تاپیک همخوانی نداره، کاش حداقل در بخش وردپرس تاپیک زده میشد)

Last edited:

lordfa

Registered User
لایک‌ها
45
مثل این پست:

دوست عزیز نمونه کار برای نشان دادن قدرت و تخصص اون شرکت در زمینه طراحی سایت هست ،
شما اگر دنبال طرح آماده هستید جستجو کنید در سایت هایی که قالب های رایگان یا فروشی دارند ،
شاید بتونید طرح مورد نظرتون رو در اون سایت ها رایگان یا با هزینه کم پیدا کنید
(در کل مباحث داخل تاپیک با موضوع تاپیک همخوانی نداره، کاش حداقل در بخش وردپرس تاپیک زده میشد)

شما به یک شخصی که تخصصش فروشگاه های وردپرس هست کار طراحی یک قالب مجله ای میدید؟! در ضمن دقیقا این تاپیک لازم هست و جایگاهش هم اینجاست، اگه ببینید چقدر بازدید میشه متوجه منظور من میشید. نمیدونم شما چرا دارید از همه ی کسانی که اسم خودشون رو طراح گذاشتند دفاع می کنید! شاید اطلاع ندارید خیلی ها با این مسئله مشکل دارند و اینچنین تاپیک هایی لازمه

lordfa

Registered User
لایک‌ها
45
ببین دوست عزیز طراحی پروسه داره
اول پیش پرداخت
بعد نمایش طرح اولیه به صورت عکس
بعد از تائید ارائه طرح پیاده شده
بعد رفع مشکلات قبلی در صورت وجود

یه چیز دیگه اینه ک ما همیشه کامل گول تبلیغات می خوریم تبلیغات در دنیا ، صنعتی است برای ترغیب مشتری به استفاده از محصولات تبلیغ کننده اما در ایران تبلیغات یعنی ایجاد هیاهو و درک نادرست و به اشتباه انداختن مردم در استفاده از یک محصول حال درست یا نادرست
این که فلان طراح اومده چی گفته و چی کار کرده نقل همون یاد گرفتن 1 ماهه طراحی سایت هستش و بعد هم معرفی خودشون به عنوان طراح بیش از این نمی شه انتظار داشت ( البته توی توضحیات قبلیمم هم یه سری از این موارد رو بیان کردم و شایدم اون طراح بنده خدا اصلا در کاهش و افزایش بازدید نقشی نداشته نمی شه به این راحتی صحبت کرد )
شما فکر می کنی که این به ضرر شماست اگر بدونی چه ضرر هایی واقعا چه ضررهایی به ما خورده سر این جریان که ادعاها به توانایی های فردی نمی خورده

صحبت شما رو من تایید می کنم. منم سال هاست که سایت های مختلف داشتم و بدون اطلاع صحبت نمیکنم. حرف هایی که زدم رو از نزدیک لمس کردم. مشکلاتی که با طراح ها داشتیم و ...

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
شما به یک شخصی که تخصصش فروشگاه های وردپرس هست کار طراحی یک قالب مجله ای میدید؟! در ضمن دقیقا این تاپیک لازم هست و جایگاهش هم اینجاست، اگه ببینید چقدر بازدید میشه متوجه منظور من میشید. نمیدونم شما چرا دارید از همه ی کسانی که اسم خودشون رو طراح گذاشتند دفاع می کنید! شاید اطلاع ندارید خیلی ها با این مسئله مشکل دارند و اینچنین تاپیک هایی لازمه
من از کسی دفاع نکردم دوست عزیز، نحوه برداشت شما از نمونه کار رو توضیح دادم...
کسی که طراح قالب وردپرس باشه ، هر .... بهش بگید باید بتونه طراحی کنه مگر اینکه غیر از سیستم وردپرس باشه که ساختار سیستم تفاوت داشته باشه و نتونه طراحی کنه ، شما هم لطفا اطلاعاتت رو در این مورد بیشتر کنید ،
(در مورد جای تاپیک هم پرشین تولز بی درو پیکر هست ، مدیریت نمیشه این بخش ها ...
شما یه جایی مثل وب هاستینگ تاک اینطوری تاپیک بزنید ببینید چه برخوردی با شما میشه)
خواستید جواب من رو بدید ممنون میشم توی پیغام خصوصی بدید، این تاپیک رو لغو اشتراک کردم
موفق باشید

بالا