• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فروشگاه پوشاک مردانه ( کفش ، نیم بوت ، اسپرت ، کلاه ، کروات ، پاپیون)

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام همه سایزی موجوده ما فروشگاه اینترنتی هستیم قیمت هم نهایی است همانطور که موجودی !
من یک مدل کفش و یک مدل شلوار از فروشگاه شما سفارش دادم با نام فرزاد - چه موقع ارسال میشه؟

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
من یک مدل کفش و یک مدل شلوار از فروشگاه شما سفارش دادم با نام فرزاد - چه موقع ارسال میشه؟
مرسی از خریدتون از فروشگاه
شما شماره موبایل ثبت نکردید ، لطفا شماره همراهتون رو برام پیام خصوصی بدید تا براتون اطلاعات ارسال و زمانش اس ام اس بشه و قبلش باهاتون تماس بگیریم

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی از خریدتون از فروشگاه
شما شماره موبایل ثبت نکردید ، لطفا شماره همراهتون رو برام پیام خصوصی بدید تا براتون اطلاعات ارسال و زمانش اس ام اس بشه و قبلش باهاتون تماس بگیریم

شما امروز یا فردا بفرستید ، به خانواده اطلاع دادم که تحویل بگیرن ، اگر امروز بفرستید که خیلی عالیه.

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
شما امروز یا فردا بفرستید ، به خانواده اطلاع دادم که تحویل بگیرن ، اگر امروز بفرستید که خیلی عالیه.
این پیام خصوصی بود اینجا هم براتون میزام چون به نظر چک نکردید

ب

Last edited:

doght123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام روز بخیر ببخشین سه تا سوال اولا اینکه عکسای کفشارو خودتون گرفتین و تو سایت گذاشتین یا اینترنتی هستن دومی اینکه اگه خودتون گرفتین کفشای نایک و ادیداس به نظر های فیک میان که خوبم هستن البته و سومی اینکه من نایکی که م
که الان دارم 45 1/3 هسست و یه انگشت شسصت واسم بزرگه ایا 44 سایز پام میشه به نظرتون آ؟ یکی دیگم بپرسم اگه سفارش دادم سایزم نبود چجوری مرجوع میشه؟
ممنون

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
این پیام خصوصی بود اینجا هم براتون میزام چون به نظر چک نکردید

با عرض معذرت
از اون کفش zx 700 رنگ مشکی قرمز یه دونه موجود بود که الان برای رسیدگی به سفارشتون چک کردمش یکی دونه از لنگه هاش آسیب دیده ( که با اینکه قابل استفادست اما نمیتونم براتون ارسالش کنم ) و شرمنده شما شدیم.
امر دیگه ای داشتید در خدمتیم
برای شلوار هم اگر خواستید دوباره سفارشش رو ثبت کنید تا فردا صبح براتون ارسال بشه

نه دیگه تشکر - باشه دفعه بعد که موجود داشتید با هم سقارش می دم.

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام روز بخیر ببخشین سه تا سوال اولا اینکه عکسای کفشارو خودتون گرفتین و تو سایت گذاشتین یا اینترنتی هستن دومی اینکه اگه خودتون گرفتین کفشای نایک و ادیداس به نظر های فیک میان که خوبم هستن البته و سومی اینکه من نایکی که م
که الان دارم 45 1/3 هسست و یه انگشت شسصت واسم بزرگه ایا 44 سایز پام میشه به نظرتون آ؟ یکی دیگم بپرسم اگه سفارش دادم سایزم نبود چجوری مرجوع میشه؟
ممنون
سلام
تمام عکسها توسط خودمون گرفته شده و فقط دورش بریده شده! در مورد های کپی بودنش درسته حرفتون
بله با 44 مشکلتون حل میشه و در مورد مرجوعی داخل سایت راهنمایی شده
با تشکر

ShaYan.Sh01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.عزیز نایک ایر زووم سایز 42موجود دارین؟
چه رنگ بندی داره؟

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
7lg2tg23fp9k8bl8xltz_thumb.jpg
قیمت چند؟

javad samet

Registered User
لایک‌ها
21
داداش قيمت zx رانر و ويتنام چنده شماره 38 39 40 هم باشه مشكلي نيس