• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
آخرين فيلمي كه ديدم آيرون من 3 بود كه از مضخرف هم رد شده اون طرفتر مثل اينكه سازنده ها به زور ميخوان فيلم بسازن
هر روز يك بار باشگاه مشت زني رو ببينيد خيلي حال ميده :D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آخرين فيلمي كه ديدم آيرون من 3 بود كه از مضخرف هم رد شده اون طرفتر مثل اينكه سازنده ها به زور ميخوان فيلم بسازن

فکر کنم سریع و خشن 6 از نظر تخیل و خنده دار بودن رو دست این رو هم زده باشه.
یاد اون روزا بخیر.مجبور بودیم جلوی طرفدارهای متعصب فیلم های "بزن بزن" طرفداری همین فیلم ها رو بکینم!!!

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
یه جور میگین هالیوود انگار هالیوود یه فیلمسازه. خوب هز کارگردانی یه جور فیلم میسازه. در حال حاضر خیلی از بهترین فیلم های دنیا در هالیوود و توسط فیلمسازان جریان اصلی ساخته میشه.
من خودم میدونم هالیوود فیلمساز نیست،منظورم اینه که جدیدا فیلمایی که گارگردانای هالیوود دارن میسازن در مورد جادوگری و این جور چیزاست
یه نمونش همین هانسل و گرتل یا oz the great and powerful یا stardust و .....
اين از عواقب نگاه كردن به مستند هاي شبكه خبر درباره فيلم و سينماست!
دوست عزیز من اصلا مستندای شبکه خبر و ندیدم،یعنی اصلا کلا شبکه خبر نمیزنم که بخوام مستندشو ببینم پس الکی تهمت نزنید لطفا

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
secret%20in%20their%20eyes.jpg

فیلم رازی در چشمانشان
هم عاشقانه هم جنایی هم درام و همه چی...عالی برنده اسکار بهترین فیلم خارجی 2009

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
من خودم میدونم هالیوود فیلمساز نیست،منظورم اینه که جدیدا فیلمایی که گارگردانای هالیوود دارن میسازن در مورد جادوگری و این جور چیزاست
یه نمونش همین هانسل و گرتل یا oz the great and powerful یا stardust و .....
فانتزی اشکال نیست، ژانره. اگر هم دوست نداری نبین. این رو هم بگم که من اوز رو ندیدم، اما کتابش یه اثر بسیار قوی ه.
بعد هم شما دو تا فیلم دیدی، میگی کل هالیوود به قول خودت فیمل هاش در مورد "جادوگری" ه.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

فکر کنم سریع و خشن 6 از نظر تخیل و خنده دار بودن رو دست این رو هم زده باشه.
یاد اون روزا بخیر.مجبور بودیم جلوی طرفدارهای متعصب فیلم های "بزن بزن" طرفداری همین فیلم ها رو بکینم!!!

سلام دوستان . رو چه حساب میگید خنده داره ؟
من Iron Man 3 رو دیدم جالب نبود اما سریع و خشن رو پسندیدم . درسته صحنه ها بیش از حد تخمی تخیلیه ، یعنی کارگردانا فک میکنند حالا که جلوه های ویژه پیشرفت کرده و حد و مرزی نداره هی میتونند بیشتر ازش استفاده کنند ولی به نظرم جالب نیست .

یه فیلمی ساخته میشه مثل Inception که یه عالمه جلوه های ویژه توش بکار رفته ولی چون علمی تخیلیه هیچوقت نمیگی زیاده روی کردند ولی وقتی یه فیلم توی ژانر اکشن ساخته میشه دیگه نباید شورش رو در بیارند .
در مجموع سریع و خشن به نظرم خیلی بهتر از مرد اهنی بود و قابل مقایسه نیستند .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من Iron Man 3 رو دیدم جالب نبود اما سریع و خشن رو پسندیدم . درسته صحنه ها بیش از حد تخمی تخیلیه ، یعنی کارگردانا فک میکنند حالا که جلوه های ویژه پیشرفت کرده و حد و مرزی نداره هی میتونند بیشتر ازش استفاده کنند ولی به نظرم جالب نیست .

یه فیلمی ساخته میشه مثل Inception که یه عالمه جلوه های ویژه توش بکار رفته ولی چون علمی تخیلیه هیچوقت نمیگی زیاده روی کردند ولی وقتی یه فیلم توی ژانر اکشن ساخته میشه دیگه نباید شورش رو در بیارند .

والا این که میگم خنده داره شاید برای بقیه این طور نباشه اما من وقتی میبینم یه چیزی خیلی از واقعیت فاصله گرفته خنده ام میگیره.قبول که فیلم های تخیلی رو هیچ وقت به این نگاه نمیبینم ولی اون شخصی که چنین حرکاتی رو بازی میکنه انسان هست و نه ربات و نه هالک و ....
وین دیزل چقدر وزنشه؟ فرض کنید 100 کیلو.آدمی با اون هیکل و عضلاتی که بیشتر به زیبایی اندام میخوره و بدن سازی.نمیتونه حرکات یک ژیمناست و یا کسی که پرش انجام میده رو انجام بده.
همین وین دیزل تو یک صحنه از یک پل از روی ماشینش خودش رو پرت میکنه و در وسط راه یکی رو میگیره و بعد پرت میشه به پل اون طرفی که شاید فاصله ی این دو پل چیزی حدود 10 متر باشه.قبول کنید قبول کردن چنین حرکتی از آدمی که نقش یک آدم رو بازی میکنه و نه یک ربات و یا هالک و .... خنده داره

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
والا این که میگم خنده داره شاید برای بقیه این طور نباشه اما من وقتی میبینم یه چیزی خیلی از واقعیت فاصله گرفته خنده ام میگیره.قبول که فیلم های تخیلی رو هیچ وقت به این نگاه نمیبینم ولی اون شخصی که چنین حرکاتی رو بازی میکنه انسان هست و نه ربات و نه هالک و ....
وین دیزل چقدر وزنشه؟ فرض کنید 100 کیلو.آدمی با اون هیکل و عضلاتی که بیشتر به زیبایی اندام میخوره و بدن سازی.نمیتونه حرکات یک ژیمناست و یا کسی که پرش انجام میده رو انجام بده.
همین وین دیزل تو یک صحنه از یک پل از روی ماشینش خودش رو پرت میکنه و در وسط راه یکی رو میگیره و بعد پرت میشه به پل اون طرفی که شاید فاصله ی این دو پل چیزی حدود 10 متر باشه.قبول کنید قبول کردن چنین حرکتی از آدمی که نقش یک آدم رو بازی میکنه و نه یک ربات و یا هالک و .... خنده داره
کلا هر سری مجموعه ای که فاکتور فروش فیلم مهمترین پایه و اساس باشه بهتر از این از آب در نمی یاد، انقدر جنبه ی تبلیغاتی کار بالا می ره که اصلا به محتوا و داستان و ... اهمیتی نمی دن !
همین سریع و خشن نمونه بارز همین موضوع ، نه از لحاظ داستانی گیرا بود و نه ارزش هنری داشت ! فقط ساختنس که با توجه به نام تجاریش پول در بیارن ! یا مرد آهنی ، اصلا واقعا یه دیزستر بود

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کلا هر سری مجموعه ای که فاکتور فروش فیلم مهمترین پایه و اساس باشه بهتر از این از آب در نمی یاد، انقدر جنبه ی تبلیغاتی کار بالا می ره که اصلا به محتوا و داستان و ... اهمیتی نمی دن !
همین سریع و خشن نمونه بارز همین موضوع ، نه از لحاظ داستانی گیرا بود و نه ارزش هنری داشت ! فقط ساختنس که با توجه به نام تجاریش پول در بیارن ! یا مرد آهنی ، اصلا واقعا یه دیزستر بود

مهم همون فیلم نامه است که تکراری هست و بدون محتوا.تو سریع و خشن ها (منظورم بیشتر دو تا آخری هاش هست) همیشه یک دزدی شکل میگیره و کل کل ماشین و مسابقه.تو ایرون من هم به هر حال موضوعات تکراری زیاده.من فیلم خلیلی قشنگ زیاد دیدم.فیلم اکشن زیبا هم زیاد دیدم.اما هر چه جلوتر میریم به قول شما فاکتور فروش بر اساس نام شکل میگیره.مثلا" من هیچ وقت در مورد شوالیه ی تاریکی (که هم تخیلی هست و هم اکشن) این حرف رو نمیزنم.چون واقعا" از لحاظ فیلم نامه حرفی برای گفتن دارند.حالا ممکنه تو آخری یه کم افت داشته باشه اما باز هم خوبه.یا مثلا" ماتریکس ها و ....

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270

به نظرمن هم خیلی این تیکش مسخره بود

به نظرمن اوج FAST..... قسمت 5 بود این قسمت به نظر من عالی بود

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
فانتزی اشکال نیست، ژانره. اگر هم دوست نداری نبین. این رو هم بگم که من اوز رو ندیدم، اما کتابش یه اثر بسیار قوی ه.
بعد هم شما دو تا فیلم دیدی، میگی کل هالیوود به قول خودت فیمل هاش در مورد "جادوگری" ه.
من کی گفتم کل هالیوود؟من اصلا کلمه کل رو اوردم؟
در ضمن من نگفتم فانتزی اشکاله میگم جدیدا کاراشون ضعیف شده،شما این فانتزی ها رو در برابر فانتزی های تیم بُرتن بزار اونوقت میفهمی من چی میگم
فانتزی هم فقط در مورد جادوگری ساختن نیست
هِه! دوتا فیلم!

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318

داستانی که منطق و چارچوب های خودش رو به درستی میسازه و یا گسترش میده، یک داستان به جاست. نمونه ش هم مثال های زیاد آثار بسیار خوب تخیلی، فانتزی و سورئال هستند. اما وقتی فیلمی قراره بر اساس دنیای عادی و منطق اون پیش بره و یهو میزنه خاکی، بهش میگن شخمی تخیلی:). من که اصلا تحمل دیدن این جور فیلم های پوشالی هالیوود (که معلوما پرفروش ترین ها هم هستن) رو ندارم. اصلا قابل بحث نیستند از لحاظ هنری این فیلم ها.

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
من کی گفتم کل هالیوود؟من اصلا کلمه کل رو اوردم؟
در ضمن من نگفتم فانتزی اشکاله میگم جدیدا کاراشون ضعیف شده،شما این فانتزی ها رو در برابر فانتزی های تیم بُرتن بزار اونوقت میفهمی من چی میگم
فانتزی هم فقط در مورد جادوگری ساختن نیست
هِه! دوتا فیلم!
شما نمیگی کار هاشون ضعیفه. میگی در مورد جادوگری و این جور چیز هاست. که خوب اشکال نیست. در ضمن شما نگفتی کل هالیوود اما وقتی میگی
من نمیدونم هالیوود تا کی میخواد به ساخت اینجور مضخرفات ادامه بده
معنیش همونه.

پ.ن: مضخرف نه، مزخرف:)

Last edited:

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
شما نمیگی کار هاشون ضعیفه. میگی در مورد جادوگری و این جور چیز هاست. که خوب اشکال نیست. در ضمن شما نگفتی کل هالیوود اما وقتی میگی
معنیش همونه.

پ.ن: مضخرف نه، مزخرف:)
شما اگه نیت خوانی ذهن انسانها هم بلدی اون دیگه بحثش جداست

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
شما اگه نیت خوانی ذهن انسانها هم بلدی اون دیگه بحثش جداست

کاربر عزیز
نیت خوانی نیاز نیست بابا پست خودت بود خب بخون همینو نوشتی دیگه ایشونم بر اساس اون پست نظر دادن اگر نیت خوانی بلد بودن که نمیگفت این حرف رو !
یه چیزی گفتی حالا هم پاش وایسا خب

from Lg

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
کاربر عزیز
نیت خوانی نیاز نیست بابا پست خودت بود خب بخون همینو نوشتی دیگه ایشونم بر اساس اون پست نظر دادن اگر نیت خوانی بلد بودن که نمیگفت این حرف رو !
یه چیزی گفتی حالا هم پاش وایسا خب

from Lg
وقتی میگم
من نمیدونم هالیوود تا کی میخواد به ساخت اینجور مضخرفات ادامه بده کجا از این برداشت کل میشه؟
این دیگه بدیهیه که منظورم بعضی از کارگرداناست نه کلشون منتها کلمه بعض رو نیوردم و احتیاجی هم ندیدم،اینجور موقع هاست که میگن شنونده باید عاقل باشه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
وقتی میگم
من نمیدونم هالیوود تا کی میخواد به ساخت اینجور مضخرفات ادامه بده کجا از این برداشت کل میشه؟
این دیگه بدیهیه که منظورم بعضی از کارگرداناست نه کلشون منتها کلمه بعض رو نیوردم و احتیاجی هم ندیدم،اینجور موقع هاست که میگن شنونده باید عاقل باشه

بنده اینجور مواقع میگم عاقلان دانند ..

در کل بحث خاص و جدی نداریم باهم که داریم گپ میزنیم. بگذریم

from Lg

بالا