Enoch
Registered User
من نیت خوانی ذهن آدم ها رو بلد نیستم، شما باید یاد بگیری منظورت رو درست بیان کنی.شما اگه نیت خوانی ذهن انسانها هم بلدی اون دیگه بحثش جداست
من نیت خوانی ذهن آدم ها رو بلد نیستم، شما باید یاد بگیری منظورت رو درست بیان کنی.شما اگه نیت خوانی ذهن انسانها هم بلدی اون دیگه بحثش جداست
One Flew Over the Cuckoo's Nest, Raging Bull, Sunset Blvd., All About Eve, Vertigo, Yojimbo, Barry Lyndon, Cabaret
از بین اینا نمی تونم بهترینو انتخاب کنم.
وای وای اون one felow یادم رفته بود الان می شینم یه بار دیگه میبینم ... عالی بود واقعا
from Lg
الان فیلم هانسل و گرتل رو دیدم واقعا خیلی مضخرف بود،این جور فیلما تو روحیه آدم تاثیر میزاره
همش در مورد جادوگری و این جور مضخرفات،تو فیلم همه تیکه پاره می شدن
من نمیدونم هالیوود تا کی میخواد به ساخت اینجور مضخرفات ادامه بده
سلام
برام جالب بود کسی از gangs of new york نام نبرد
البته تو سبک خودش
البته تو آمریکا فیلما تقریبا همیشه بیشتر از هزینه ای که براشون شده درامد دارن که این مسئله سینما رو سرپا نگه میدارهتا وقتی که فروش می کنه! گیشه سینما و حتی حیات کمپانی های فیلم سازی رو همینجور فیلمها زنده نگه داشتن نمونش آیرون من 3 که 1.2 میلیارد دلار فروخت
Looper و Inception خدای فیلمهای خلاق و نوآور هستن خصوصا Inception نولان که بی نظیره داستانش مثل یک طراحی معماری خارق العاده می مونه
بعیده دیگه هیچ کارگردانی بتونه چنین فیلم هوشمندانه ای خلق کنه
البته تو آمریکا فیلما تقریبا همیشه بیشتر از هزینه ای که براشون شده درامد دارن که این مسئله سینما رو سرپا نگه میداره
حالا چه آیرن من ساخته بشه یا نشه