• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
batman 2; dark khnight

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
امروز فیلم les miserable دیدم،واقعا قشنگ بود ولی اگه موزیکال نبود به نظرم خیلی قشنگتر می شد
بازی Anne Hathaway هم که در نوع خودش بی نظیر بود

miladsaw

Registered User
لایک‌ها
220
127 hours
بهترین فیلمیه که تو عمرم دیدم
مخصوصا با بازیه عالیه جیمز فرانکو...

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
One Flew Over the Cuckoo's Nest, Raging Bull, Sunset Blvd., All About Eve, Vertigo, Yojimbo, Barry Lyndon, Cabaret
از بین اینا نمی تونم بهترینو انتخاب کنم.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
One Flew Over the Cuckoo's Nest, Raging Bull, Sunset Blvd., All About Eve, Vertigo, Yojimbo, Barry Lyndon, Cabaret
از بین اینا نمی تونم بهترینو انتخاب کنم.

وای وای اون one felow یادم رفته بود الان می شینم یه بار دیگه میبینم ... عالی بود واقعا

from Lg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
کاباره رو هم نزدیک به 10 بار دیدم

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
فیلم heat. آل پاچینو و رابرت دنیرو بازی میکنن، خیلی خداست. اما هیچ فیلمی به زیبایی و قشنگیِ رهایی از شائوشنگ نیس انصافاً. حسی که در پایان فیلم به آدم دست میده، بی نظیره.

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
برام جالب بود کسی از gangs of new york نام نبرد
البته تو سبک خودش

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
بدون شک بهترین فیلم برای من سینما پارادیزو هست

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
Looper و Inception خدای فیلمهای خلاق و نوآور هستن خصوصا Inception نولان که بی نظیره داستانش مثل یک طراحی معماری خارق العاده می مونه
بعیده دیگه هیچ کارگردانی بتونه چنین فیلم هوشمندانه ای خلق کنه

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
الان فیلم هانسل و گرتل رو دیدم واقعا خیلی مضخرف بود،این جور فیلما تو روحیه آدم تاثیر میزاره:(
همش در مورد جادوگری و این جور مضخرفات،تو فیلم همه تیکه پاره می شدن
من نمیدونم هالیوود تا کی میخواد به ساخت اینجور مضخرفات ادامه بده

تا وقتی که فروش می کنه! گیشه سینما و حتی حیات کمپانی های فیلم سازی رو همینجور فیلمها زنده نگه داشتن نمونش آیرون من 3 که 1.2 میلیارد دلار فروخت

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اسکورسیزی کلا یه جای تاپ داره تو لیست همه
from Lg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
تا وقتی که فروش می کنه! گیشه سینما و حتی حیات کمپانی های فیلم سازی رو همینجور فیلمها زنده نگه داشتن نمونش آیرون من 3 که 1.2 میلیارد دلار فروخت
البته تو آمریکا فیلما تقریبا همیشه بیشتر از هزینه ای که براشون شده درامد دارن که این مسئله سینما رو سرپا نگه میداره
حالا چه آیرن من ساخته بشه یا نشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
Looper و Inception خدای فیلمهای خلاق و نوآور هستن خصوصا Inception نولان که بی نظیره داستانش مثل یک طراحی معماری خارق العاده می مونه
بعیده دیگه هیچ کارگردانی بتونه چنین فیلم هوشمندانه ای خلق کنه

وای وای نگوووووووو ، هر جا میرم میگم اینسپسن بهترین فیلم عمرم بوده ، واقعا نولان شاهکار کرده .... یادمه یه جایی خوندم نوشته بود نولان 10 سال مشغول نوشتن داستان اینسپشن بود ! من چندین و چند بار این فیلم رو دیدم تا تونستم قشنگ موضوعش رو درک کنم و هیچ نقص یا سوتی نمیشد توش پیدا کرد .

لوپر هم از نظر داستان فیلم خیلی قشنگی بود ولی اصلا توی ساختش ظرافت به خرج نداده بودند ، 3-4 تا سوتی خیلی خیلی ضایع داشت که من توی کمتر فیلمی دیده بودم !

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
بي برو برگرد سينما پاراديزو
ترناتوره شاهكاري خلق كرده كه تا آخر عمرم از ديدنش سير نميشم

Sent from my iPhone using Tapatalk

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
البته تو آمریکا فیلما تقریبا همیشه بیشتر از هزینه ای که براشون شده درامد دارن که این مسئله سینما رو سرپا نگه میداره
حالا چه آیرن من ساخته بشه یا نشه

به همین سادگی ها هم نیست از اون فروش باکس آفیس فیلمها تنها 55 درصدش به کمپانی می رسه بقیه سهم سینمادارها و هزینه ی پخش و ......
تازه هزینه تبلیغات رو هم باید حساب کنی
مثلا انیمیشن Epic با اینکه با بودجه 100 میلیون دلار ساخته شده و 240 میلیون دلار فروش جهانی داشته ولی باز هم یک انیمیشن شکست خورده ست!
100 میلیون دلار هزینه ی ساخت این انیمیشن شده 50 میلیون دلار هم هزینه ی تبلیغات که سرجمع هزینه ش شده 150 میلیون دلار
از اون 240 میلیون دلار فروش جهانی هم 55 درصدش میره توی جیب کمپانی سازنده انیمیشن که میشه 132 میلیون دلار یعنی تا اینجا 18 میلیون دلار ضرر کردن
البته فروش انیمیشن روی بلوری و دی وی دی و شبکه های کابلی و ماهواره ای و ..... بحثش جداست
http://www.boxoffice.com/statistics/movies/leaf-men-2013
حتی اون فیلم آیرون من 3 با فروش عظیم 1.2 میلیارد دلار تنها حدود 390 میلیون دلار سودآوری برای کمپانی دیزنی داشته

بالا