دانلود کن،تو همین فروم یه تاپیک دیدم که ایبوک های انگلیسی را چاپ می کنن،بده برات چاپ کنن، تهش فکر کنم جلدی کمتر از ۱۰ تومن پات بیفتهایبوک که به درد نمیخوره![]()
پ.ن: Once رو دیدین بچه ها؟ ندیدین ببینید خوبه![]()
دانلود کن،تو همین فروم یه تاپیک دیدم که ایبوک های انگلیسی را چاپ می کنن،بده برات چاپ کنن، تهش فکر کنم جلدی کمتر از ۱۰ تومن پات بیفتهایبوک که به درد نمیخوره![]()
پ.ن: Once رو دیدین بچه ها؟ ندیدین ببینید خوبه![]()
تیم بازیگریش که عالیه...quills رو دیدم. وسطاش انقدر ریتم کند شده بود حوصلمو واقعا سر برد زدم تند تند رفت جلو.ولی اخرش دیدم ای دل غافل خوب تموم شد انتظارشو نداشتم.باید یه بار دیگه کامل ببینم...
مشاهده پیوست 435048
پ ن :تنها فیلمی که از اول تا اخر ندیدم یا تند تند رد کردم فقط این بودو ارباب حلقه ها... همه ی فیلمارو چه خوب چه بد تا اخر نگاه میکنم.
البته فیلم رو ندیدم، ولی کلا بازیگراش خوبناون که بله,
وقتی به اخرش رسیدم دیدم که کل فیلم چقدر هوشمندانه ساخته شده بود.الان حداقل جزو 20 فیلم برترم هست.
این فیلم از اول تا آخر جذابیتش رو برای من حفظ کرد، و به تمامی افرادی که این فیلم رو ندیدن ، دیدنش رو پیشنهاد می کنماون که بله,
وقتی به اخرش رسیدم دیدم که کل فیلم چقدر هوشمندانه ساخته شده بود.الان حداقل جزو 20 فیلم برترم هست.
کلا دم شما گرمالبته فیلم رو ندیدم، ولی کلا بازیگراش خوبن![]()
از اون دست فیلماییه که قابلیت چند بار دیدن رو دارهاین فیلم از اول تا آخر جذابیتش رو برای من حفظ کرد، و به تمامی افرادی که این فیلم رو ندیدن ، دیدنش رو پیشنهاد می کنم
Salo ساخته ی پازولینیبهترین دوستم داره میره امریکا برا ادامه تحصیل.حالم خرابه(( دوستان فیلمی مناسب حال من چی پیشنهاد میکنید؟!
Sent from my Lenovo A660 using Tapatalk 4
به به از اون ملودراماییه که حال آدمو جا میاره :lol:Salo ساخته ی پازولینی
از فیلم های زیبای این سبکی که آدمو حال میاره antichrist رو هم پیشنهاد میکنم. یا irreversible. دوست عزیز farcidboy خواستی پخ بده تا یه playlist تخصصی بهت بدم که کلا غم و غصه ی فراق دوستت رو فراموش کنی.به به از اون ملودراماییه که حال آدمو جا میاره :lol:
Battleship Potemkin شاهکار آیزنشتانین کبیر
مشاهده پیوست 438365
مشاهده پیوست 438366
مو به تن آدم سیخ میشه
موضوعش چیه؟
درمورد پایان این فیلم ابهام وجود دارهعاغا بهم نخندین امروز taxi driver اسکورسزی رو دیدم آخرشو نفهمیدم چی شد
رابرت دنیرو رفت داخل فاحشه خونه همه رو کشت سکانس بعدی اول داخل اتاق دنیرو رو نشون داد و بعدش اون صحنه که معشوقه ش سوار تاکسی میشه
خوب مگه اون آدمها رو نکشت یا اینک خیالاتش بود؟
آخرشو یکی توضیح می ده
درمورد پایان این فیلم ابهام وجود داره
یا اینطوره که تراویس اون دختر رو نجات میده و در رسانه ها ازش قدردانی میشه و به معشوقه اش میرسه و یا اینکه از اون حمله جون سالم به در نمیبره یا دستگیر میشه و بقیه ماجرایی که میبینیم صرفا فانتزی و تخیلش هست
..........................
در ضمن بازگشتتون به پی تی رو خیر مقدم میگم![]()