• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
شما لینک مستقیمشو پیدا کن بذار اینجا نا ما راه های نامشروع رو پیشنهاد ندیم.

در ضمن تورنت در صورت داشتن تعداد سید مناسب سرعتش با لینک مستقیم تقریبا یکی هست ( شاید ۵٪ درصد کندتر باشه )

خیر با بالاترین سید هم تورنت حداقل 20 درصد کندتر است من با 3 isp مختلف امتحان کرده ام.
چیزی که ریخته لینک مستقیم رایگان
برای بعضی موارد اندک هم گه گیر نمی آید سایت های پولی دانلود فیلم و سریال زیاد هستند که هزینه اشتراک ماهانه اندکی دارند.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
خیر با بالاتری سید هم تورنت حداقل 20 درصد کندتر است. من با سه isp مختلف امنحان کرده ام.
چیزی که ریخته لینک مستقیم رایگان
برای بعضی موارد اندک هم گه گیر نمی آید سایت های پولی دانلود فیلم و سریال زیاد هستند که هزینه اشتراک ماهانه اندکی دارند.

20% کندتر ؟؟!! شوخی می کنی ؟؟

ما خودمون عمریه داریم از تورنت دانلود می کنیم ، شما تنظمیات تورنت کلاینتت مشکل داشته که اینهمه اختلاف سرعت داری

در ضمن فردی میره از تورنت دانلود می کنه که دنبال عناوین درست حسابی با کیفیت بالا هست ، این سایتای ایرانی ریپ فیلماشون به زحمت بالای 1 گیگ میرسه ( نه تصویر درس حسابی داره نه صدا )

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
20% کندتر ؟؟!! شوخی می کنی ؟؟

ما خودمون عمریه داریم از تورنت دانلود می کنیم ، شما تنظمیات تورنت کلاینتت مشکل داشته که اینهمه اختلاف سرعت داری

در ضمن فردی میره از تورنت دانلود می کنه که دنبال عناوین با کیفیت بالا هست نه این سایتای ایرانی که ریپ فیلماشون به زحمت بالای 1 گیگ میرسه.

در مقابل منطق اسلامی من سر تسلیم فرود بیار و فرافکنی نکن
کیفیت بالاها هم در ایرانی ها هست.

N.E.D.A

Registered User
لایک‌ها
9
تو فیلم هایی که بر اساس کتاب نوشته شده
Twilight هم قشنگه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
آخرین فیلمایی که نیگا کردم قشنگاشون اینا بودن.

day of the dead

coffin baby (خیلی باحاله)

Dissconect

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
forrest gump واقعا عالیه
دیشب wold war z رو دیدم.بیشتر جنبه نژادپرستی و منجی صهیون و آمریکای به به بود محتواش

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
فیلم ماتریکس رو یادتونه ، نئو (Keanu Reeves)، امسال 2 فیلم جدید بازی کرده ، Man of Tai Chi و 47 Ronin ، فیلم اولی رو خودش کارگردانی کرده.

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
بچه ها دنباله دیدن فیلم بازگشت جدای (سری آخره فیلم جنگ ستارگان از نظره زمان داستان و نه ساله تولید )هستم کسی لینکی ازش نداره؟

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
فیلم که عالی بود .
ولی این لهجه ی مسخره ی تگزاسی رو اگه نداشتن بهتر میشد . این لهجه انگار یه زبون دیگه ست نمیشه فهمیدش اصلا .
من عاشق این لهجه هستم!

اگه از فورست گامپ خوشت اومد Cinema Paradiso تورناتوره رو هم از دست نده

violet77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرد فیل نما(the elephant man)کارگردان دیوید لینچ

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
فیلم ماتریکس رو یادتونه ، نئو (Keanu Reeves)، امسال 2 فیلم جدید بازی کرده ، Man of Tai Chi و 47 Ronin ، فیلم اولی رو خودش کارگردانی کرده.

میدونستی لبنانی الاصله؟
انقد خودم مطمئن بودم این اسیایی باید باشه رفتم دیدم

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
من عاشق این لهجه هستم!

اگه از فورست گامپ خوشت اومد Cinema Paradiso تورناتوره رو هم از دست نده

این فیلمو یکی از همکارای قدیمم میگفت حتما ببین ولی اسمشو یادم رفته بود فقط همون پارادایس یادم بود!اینم رفت تو واچ لیست!

ارسال شده از GT-P1000 با استفاده از تپاتالک 2

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
اسم فیلمای تورناتوره که میاد ادم یاد شاهکار بی بدیلش "malena" میفته. سینما پارادیزه هم بینظیره. این فیلما واقعا دیگه تکرار نمیشن. یعنی یه جایی از روح ادمو تحت تاثیر قرار میدن.

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

shirkakao0o0o

Registered User
لایک‌ها
58
فیلم های the town و Saving Private Ryan و The Shawshank Redemptionو Flight رو حتما ببینین ، sleepers هم داستان قشنگی داره .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
فیلم کمدی معرفی کنید لطفا . کمدی واقعا خنده دار . از این تینیجری ها که خیلی بی معنی هستن و از اون قدیمی ها که دیگه خیلی با معنی هستن نمیخوام .
یه چیز معمولی که یه ساعتی بخندیم بهش . :D خنده کم دارم بس که من با این وضع اطرافیانم :D

Grown.Ups.2
اگه قدیمی هم میخوای کارای چاپلین مثل مدرن تایم

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
فیلم کمدی معرفی کنید لطفا . کمدی واقعا خنده دار . از این تینیجری ها که خیلی بی معنی هستن و از اون قدیمی ها که دیگه خیلی با معنی هستن نمیخوام .
یه چیز معمولی که یه ساعتی بخندیم بهش . :D خنده کم دارم بس که من با این وضع اطرافیانم :D
Life of Brian 1979

بالا