• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
آقا ما هر فیلمی که باهاش زندگی کردیم رو شما نفی میکنی حقانیتش رو :D البته منم بقیه ماتریکسا رو فقط یکی 2 بار دیدم ولی ماتریکس 1 رو شاید 20 بار دیده باشم و واقعا اون زمانی که ساخته شد نوآوری های زیبایی توش بود . مخصوصا همین چرخش دوربینا که تک تک فریم مینداختن .
فقط محض کنترل که مطمئن شم سلیقه شما برعکس منه یا نه :D احیانا شما از گلادیاتور بدت نمیاد ؟
مال رایدلی اسکات؟

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
وااااااااای باورم نمیشه کسی باشه رو کره ی زمین گلادیاتور رو دیده باشه و عاشقش نشده باشه . ینی این همه تضاد خیلی نادره بین 2 نفر :D
البته من بر خلاف شما کارگردانا و بازیگرا رو نمیشناسم و هیچ وقت هم برداشت شخصی نمیکنم از آثار.
مثلا اگه از یه خواننده متنفر باشم هم باز یه بار آهنگاشو گوش میدم شاید یه آهنگ با سلیقه ی من خونده باشه .
پ ن : محسن چاووشی و حمید عسگری از این قاعده مستثنا هستند هیچ وقت برای امتحان کردن هم گوش نمیدم به آثار ابلهانه شون :D
عزیز منم برداشت شخصی نمیکنم
خیلی وقت ها شده اطرافیان فیلمهایی رو پیشنهاد کردن؛ با اینکه میدونم جماعت نسوان یا روشن فکر نما معمولا از چه فیلمهایی و بازیگرایی خوششون میاد ولی بازهم اون فیلمهارو دیدم
با اینکه عمرم تلف میشد اما تا آخرش به امید یه سکانس درست و حسابی نشستم و هیچی نصیبم نشده
از خیلی از فیلمساز ها و بازیگرانی که ازشون بدم میاد فیلمها و صحنه هایی سراغ دارم که واقعا ازشون لذت میبرم

ولی در کل ترجیح میدم یه فیلم از یه کارگردان گمنام ببینم تا از یه سری فیلمسازا

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
من که کلا هیچ کارگردانی رو نمیشناسم همین کارگردان گلادیاتور که 200 بار دیدمش رو هم شما پرسیدید سرچ کردم جواب دادم . جماعت نسوان رو من کلا تو تصمیم گیریهام دخیل نمیکنم . نظر دهی آزاد هستن نظر میدن ولی اعمال نمیشه در نهایت :D
ولی کلا تاپیک جالبی بود فهمیدم سلیقه ها خیلی متفاوته . فیلم هم اینجا چند نفری بهم معرفی کردن تا وسطش دیدم پاک کردم.
شاید شما حرفه ای دنبال میکنید فیلم سازی رو . مثلا مثل منتقد ها . چون به تجربه ثابت شده سلیقه ی داورای اسکار حداقل 180 درجه با من متفاوته . هرسال با کلی ذوق فیلم برنده اسکار رو میبینم و در نهایت به خودم فوش میدم چرا 2 ساعت وقت تلف کردم.
تایتانیک هم اون موقع که رو VHS بود همه ملت خودشونو خفه کرده بودن ولی اندکی جذابیت نداشت برا من واقعا فیلم مضخرفی بود.

ببخشید میون بحثتون...
چندتا شو نام میبری لطفا؟
بازم عذر میخوام

arsalan693

Registered User
لایک‌ها
10
وااااااااای باورم نمیشه کسی باشه رو کره ی زمین گلادیاتور رو دیده باشه و عاشقش نشده باشه . ینی این همه تضاد خیلی نادره بین 2 نفر :D
البته من بر خلاف شما کارگردانا و بازیگرا رو نمیشناسم و هیچ وقت هم برداشت شخصی نمیکنم از آثار.
مثلا اگه از یه خواننده متنفر باشم هم باز یه بار آهنگاشو گوش میدم شاید یه آهنگ با سلیقه ی من خونده باشه .
پ ن : محسن چاووشی و حمید عسگری از این قاعده مستثنا هستند هیچ وقت برای امتحان کردن هم گوش نمیدم به آثار ابلهانه شون :D

شرمنده داداش اگه از چاووشی و عسگری گوش ندادی و نمیدی از کجا میدونی ابلهانه میخونن؟

zendegiesagi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
67
خواهش میکنم . چندتاش یادم نمیاد ولی آخریش همین meet the fockers بود . کمدی نمیدونم بود یا نبود من کل 1 ساعتشو دیدم لبخند هم نزدم .

متاسفانه یه چند سالی بهشون فرصت دادم خودشونو اصلاح کنن . نکردن :D
من که هیچ وقت پاپ گوش نمیدم . سبک مورد علاقه ام راکه ولی برای خواننده هایی مثل اصفهانی خواجه امیری لهراسبی و یگانه احترام قائلم . اما این 2 تا بشر وقتی میخونن انقدر بد میخونن که حالم بد میشه در حدی که نمیتونم تنفرمو مخفی کنم .
آدم SOAD گوش میده مو به تنش سیخ میشه نمیدونم این خارجیا لامصبا چیکار میکنن با آهنگاشون .

meet the fuckers همونه که رابرت دنیرو بازی می کنه توی یکی از سکانسها چیزش بلند میشه و آمپول میزنه تا درست شه؟؟؟
اگه اینه زیاد جالب نبود

با عرض معذرت خواجه امیری لهراسبی و یگانه و بقیه ی خواننده های دوزاری در حد گاو هم از موسیقی پاپ ایرانی سرشون نمی شه
خواستی دلیلش رو می گم

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
من که کلا هیچ کارگردانی رو نمیشناسم همین کارگردان گلادیاتور که 200 بار دیدمش رو هم شما پرسیدید سرچ کردم جواب دادم . جماعت نسوان رو من کلا تو تصمیم گیریهام دخیل نمیکنم . نظر دهی آزاد هستن نظر میدن ولی اعمال نمیشه در نهایت :D
ولی کلا تاپیک جالبی بود فهمیدم سلیقه ها خیلی متفاوته . فیلم هم اینجا چند نفری بهم معرفی کردن تا وسطش دیدم پاک کردم.
شاید شما حرفه ای دنبال میکنید فیلم سازی رو . مثلا مثل منتقد ها . چون به تجربه ثابت شده سلیقه ی داورای اسکار حداقل 180 درجه با من متفاوته . هرسال با کلی ذوق فیلم برنده اسکار رو میبینم و در نهایت به خودم فوش میدم چرا 2 ساعت وقت تلف کردم.
تایتانیک هم اون موقع که رو VHS بود همه ملت خودشونو خفه کرده بودن ولی اندکی جذابیت نداشت برا من واقعا فیلم مضخرفی بود.
تایتانیک یکی از همون فیلمای دخترونه ایه که گفتم!
فرت و فرت هم اشک میریزن براش:D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
فیلم مادر مرحم علی حاتمی

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
با اجازه اساتید.

شما اسم کارگردان ها و بازیگران و عوامل تولید رو میگید ، متاسفانه من هیچ کدوم رو نمیشناسم.

هر وقت هم فیلمی گیرم بیاد نیگاه میکنم.

ولی یه چند تایی رو که خوشم اومده :

Casablanca.1942

The.Dark.Knight (جوکر خیلی باهال هستش. :D)

The.Shawshank.Redemption.1994

Fight.Club.1999 ( اینو خیلی دوست دارم ، یه جور با روان ادم بازی میکنه.:wacko:)

eight below (بخاطر اینکه به سیبرین هاسکی علاقه دارم ، این فیلم رو خیلی دوست دارم.)

Midnight in Paris ( این فیلم رو بخاطر کاراکتر پسره که توش نویسنده هستش دوست دارم).

The-Descendants

و گادفادر 1 و 2.

بازهم هستش که حضور ذهن ندارم.

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
Roberto Benigni واقعا استحقاق اسکار رو داشت برای این نقش ، نیم ساعت بعد فیلم داشتم گریه می کردم ! چه قدر زیبا این فیلم با احساسات آدم بازی می کنه

بله.
من وقتی این فیلمو دیدم حس کردم چقدر خوب بازی کرده. تمام نگاه توی چشماش کاملا واقعی به نظر می رسید. یه سرچ که زدم فهمیدم پدر خودش هم چندین ماه توی یکی از همین کمپ ها بوده. فهمیدم نگاهش از ته دل بوده. و به نظرم واسه همین تونست اونقدر خوب نقشش رو ایفا کنه....

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
هیچوقت نفهمیدم چرا فیلمای این یارو کامرون انقدر میفروشه !!

LG L7 II

برای اینکه ذائقه مخاطب عام رو خیلی خوب میشناسه.

تبلیغات خیلی گسترده ای قبل از اکران فیلماش انجام میده.

معمولا فیلماشو توی تعطیلات کریسمس اکران می کنه که باعث میشه عده ای بیشتری وقت آزاد برای رفتن به سینما داشته باشن.

همیشه خلاقیت و نوآوری های فوق العاده ای توی جلوه های بصری فیلماش ارائه می کنه ، مثلا آواتار که قسمت عمده فروشش مدیون این بود که اولین فیلم اکران شده بصورت 3D و تماما دیجیتال بود.

در یه جمله میشه گفت کامرون دقیقا می دونه ملت واسه چه فیلمایی حاضرن پول بدن و بیان سینما !!

به شخصه همه فیلم هاشو دوست دارم ، نمیگم همشون شاهکاران اما خب معمولا چون زیاد فروش می کنن ، توقع یه سری از مخاطبین هم به طور غیر منطقی از فیلم بالا میره

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
حرف نداشت قشنگ بود . اسم بازیگرارو بلد نیستم من ولی نقش اولش هر فیلمی بازی کرد منو دیوونه کرد . نجات سرباز رایان مثلا .

اره خداییش تام هنکس یه دونه ایه روزگاره

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
فرشتگان و شیاطین هم بازی کرده بود .

اره اونم فیلم قشنگیه. البته تو داوینچی کد هم دقیقا نقش همون فرشتگان و شیاطین رو داره.
به نظر من 4 فیلم زیر از بهترین کارای تام هنکس هستند (به ترتیب اولویت)
رهایی از شائوشنگ
فارست گامپ
مسییر سبز
دورافتاده

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
اره اونم فیلم قشنگیه. البته تو داوینچی کد هم دقیقا نقش همون فرشتگان و شیاطین رو داره.
به نظر من 4 فیلم زیر از بهترین کارای تام هنکس هستند (به ترتیب اولویت)
رهایی از شائوشنگ
فارست گامپ
مسییر سبز
دورافتاده

تام هنکس کجای رهایی از شائوشنک بود ما ندیدیمش ؟!!!!

بالا