• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
4 تا از بهترين هايي كه تماشا كردن
1-god father 2 با هنرمندي محشر ال پاچينو
2-پالپ فيكشن شاهكار تارانتينو
3-Serpico با بازي ال پاچينو
چهارمي هم Schindler's List شاهكار اسپيلبرگ

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اون که براد پیت بازی کرده چیه اسمش؟ رینگ/ بوکس /طلایی همچین چیزایی داره تو اسمش فکر کنم:D

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
اون که براد پیت بازی کرده چیه اسمش؟ رینگ/ بوکس /طلایی همچین چیزایی داره تو اسمش فکر کنم:D

بوکس در رینگ طلایی؟شوخیدم
شاید fight club منظورته عزیزم

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
چند روز پیش این فیلمو دیدم واقعا آدمو منقلب می کنه

Life is beautiful

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
بهترین فیلمیه که من دیدیم .
بله همونطور که دوستان گفتم Fight club هست اسمش.
Fight Club - Wikipedia, the free encyclopedia

من کلا چون اسرائیلیا و یهودیا رو دوس دارم از این فیلم خیلی خوشم اومد ولی خیلی ناراحت کننده بود نیمه ی دوم و غیر طنزش.

واقعا این نیمه دومش غم انگیز بود...
مخصوصا اون قسمتش که به دکتره رو انداخت واسه نجاتش از کمپ و دکتره کلا تو یه دنیای دیگه بود..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
چند روز پیش این فیلمو دیدم واقعا آدمو منقلب می کنه

Life is beautiful
Roberto Benigni واقعا استحقاق اسکار رو داشت برای این نقش ، نیم ساعت بعد فیلم داشتم گریه می کردم ! چه قدر زیبا این فیلم با احساسات آدم بازی می کنه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
V for Vendetta کجاش رازآلوده؟

ضمن اینکه یکی از بدترین فیلماییه که دیدم

سناریوش عالی بود و بخصوص شخصیت v که کلا پیچیدگی وارایه ی عالی داشت با اون زندگی و اون بکگراندی که ازش اراییه دادن ... ولی امان از ایراداتش !! موسیقی متن که اصلا هیچی
تدوین افتضاح
فیلمبرداری کاملا معمولی
صداگزاری ها و کلا کامپوز صوتی ضعیف به طوری که در سکانس سخنرانی v که داشت از تلویزیون پخش میشد اونجا که با بمب رفته مرکز تلویزیون , صدای سخرانیش به سختی شنیده میشد بس که صدای موسیقی متن مضخرف زیاد بود !! وکلی جاهای دیگه که یادم نیست

واقعا من اینو عقیده دارم که این فیلم باید یه بار دیگه ساخته بشه اونم به دست یگانه منجی فیلم های از دست رفته به نام کریس نولان !!!
و صد البته موسیقی متن هم بسپارن به هانس زیمر

LG L7 II

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
راستی چند روز پیش anna karnina رو اگه درست اسپل کرده باشم دیدم جالب بود برام اون محیط و طراحی صحنه . کتابش رو نخوندم ولی داستانی گه در فیلم ارایه شد فکر کنم که کامل کاور کرده بود پیشنهاد میکنم ببینید . راستی بچه شمال اینجا کسی داریم سمت نور و رویان ؟

LG L7 II

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
در كل يك زماني با كمي احساسات يك صحنه فيلم اشكمون در ميومد ... حالا ديگه همه چيز عادي شده ... احساسات رفته مرخصي ....

پرهیـزگار

Registered User
لایک‌ها
75
بهترین فیلمیه که من دیدیم .
بله همونطور که دوستان گفتم Fight club هست اسمش.
Fight Club - Wikipedia, the free encyclopedia

من کلا چون اسرائیلیا و یهودیا رو دوس دارم از این فیلم خیلی خوشم اومد ولی خیلی ناراحت کننده بود نیمه ی دوم و غیر طنزش.

ولی من از اسرائیلیا و یهودیا متنفرم
هر مسمان واقعی از اسرائیل غاصب بیزاره

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
سناریوش عالی بود و بخصوص شخصیت v که کلا پیچیدگی وارایه ی عالی داشت با اون زندگی و اون بکگراندی که ازش اراییه دادن ... ولی امان از ایراداتش !! موسیقی متن که اصلا هیچی
تدوین افتضاح
فیلمبرداری کاملا معمولی
صداگزاری ها و کلا کامپوز صوتی ضعیف به طوری که در سکانس سخنرانی v که داشت از تلویزیون پخش میشد اونجا که با بمب رفته مرکز تلویزیون , صدای سخرانیش به سختی شنیده میشد بس که صدای موسیقی متن مضخرف زیاد بود !! وکلی جاهای دیگه که یادم نیست

واقعا من اینو عقیده دارم که این فیلم باید یه بار دیگه ساخته بشه اونم به دست یگانه منجی فیلم های از دست رفته به نام کریس نولان !!!
و صد البته موسیقی متن هم بسپارن به هانس زیمر

LG L7 II
عمده تنفری که من از این فیلم دارم به خاطر اینه که واچوفسکی های دیوانه محتویات ذهن پریشانشون رو خالی کرده بودن توی فیلم
ضمن اینکه فرمش هم چیزی برای گفتن نداشت
من شخصا از پورتمن انتظار بیشتری داشتم که حداقل بتونه وزنه ای برای فیلم باشه که اونم ناامیدم کرد

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
عمده تنفری که من از این فیلم دارم به خاطر اینه که واچوفسکی های دیوانه محتویات ذهن پریشانشون رو خالی کرده بودن توی فیلم

همین واچوفسکی های به اصطلاح شما دیوانه ! خالق شاهکار ماتریکس هم هستن

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
راستی چند روز پیش anna karnina رو اگه درست اسپل کرده باشم دیدم جالب بود برام اون محیط و طراحی صحنه . کتابش رو نخوندم ولی داستانی گه در فیلم ارایه شد فکر کنم که کامل کاور کرده بود پیشنهاد میکنم ببینید . راستی بچه شمال اینجا کسی داریم سمت نور و رویان ؟

LG L7 II

اینو میگی؟ چون شنیده بودم از این رمان چندین بار فیلم ساختند.فیلم خیلی جالبی بود.

Anna Karenina (2012) - IMDb

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اینو میگی؟ چون شنیده بودم از این رمان چندین بار فیلم ساختند.فیلم خیلی جالبی بود.

Anna Karenina (2012) - IMDb

اره خودشه
قشنگ بود داستانش واقعا
اولش یکم دکور صحنه و تلفیق تاتر و سینما رفته فود رو مخم در حد اینکه دستم روی دکمه ی استاپ بود ولی صحنه ی کشته شدن اون یارو کارگر لوکوموتیو یکم از بار سبکی فیلم یهو کم کرد و نشستم پاش

LG L7 II

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ضمن اینکه فرمش هم چیزی برای گفتن نداشت
من شخصا از پورتمن انتظار بیشتری داشتم که حداقل بتونه وزنه ای برای فیلم باشه که اونم ناامیدم کرد

عوامل فنی فیلم رو که من گفتم به کنار
سناریو فیلم نیاز به یکمی تغییر داره ولی ایراد دیگه ای من ندیدم ازش
کتاب کبیر 1984 رو یه جورایی برام تداعی میکرد
بیا بحث کنیم یکم راجع بهش , اکثر جاها نظرت با من همسو بوده جالبه برام اینجا به گره خوردیم !

LG L7 II

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
عوامل فنی فیلم رو که من گفتم به کنار
سناریو فیلم نیاز به یکمی تغییر داره ولی ایراد دیگه ای من ندیدم ازش
کتاب کبیر 1984 رو یه جورایی برام تداعی میکرد
بیا بحث کنیم یکم راجع بهش , اکثر جاها نظرت با من همسو بوده جالبه برام اینجا به گره خوردیم !

LG L7 II
1984 رو که من تو فیلم Lives of Others دیدم
این فیلم بیشتر آنارکیست رو به تصویر کشیده

بالا