• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
از اونجایی که این فیلمایی که من قرمز کردم رو همشونو دیدم و جزو خاص ترین فیلم های راز آلود بودن به کسایی که این سبک رو دوست دارن توصیه میکنم کل این فیلمارو که ایشون توصیه کردن ببینن . من متاسفانه همینارو دیدم که همشون تو سبک خودشون برترین بودن .
البته من این سبک فیلم رو کلا یه بار بیشتر نمیبینم و بیشتر فیلمای کمدی و طنز دوست دارم .
پس خوب هاش رو ندیدی !!

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
بله این مشکل من هم بود خیلی از این فیلمها (اونهایی که من دیده بودم) اصلا رمزآلود نیستند
فکر کنم با دیدن هر گره ریز و درشتی در پلات فیلم اون رو رازآلود دونستند
ژانر mystery المان های خاص خودشو داره
که تو بعضی از این فیلمها یا اصلا نیست یا رگه هایی ازش دیده میشه
اگه بحث گره باشه که سینمای داستان گو کلا راز الوده. ضمنا با اون بخش اخر حرفتون کاملا موافقم. بعضی از ان فیلم ها اصلا رگه های mystery ندارند. ولی انصفا بیشترشون فیلمای عال هستن.
از پشت عینک دودی تو چجوری نگاهشو دیدی اخه!؟
خوبی گلم؟ کسی مجبورت کرده پست بدی عزیزم؟ بگو خودم دعواش کنم.
یعنی ادمی که عینک داره نگاه نمیکنه؟ یعنی واقعا منظور منو نفهمیدی شما؟ یعنی از رو فرم صورت ایشون نمیتونی نگاه متفاوتشو بفهمی؟؟ یعنی فقط باید مردمک چشم یه نفرو ببینی که بتونی درموردش نوع نگاهش نظربدی؟ الان زنگ بزنم به دنیرو یک عکس بدون عینک برات بفرسته مشکلت حل میشه؟ عجیبا
حتی اگه imdb بنویسه رازآلوده باز هم نمیشه به طور قطع گفت این فیلم رازآلوده
ممکنه رگه هایی از اون ژانر رو داشته باشه
مثلا جلوی فیلم گاو خشمگین اسکورسیزی نوشته ورزشی؛ این فیلم ورزشیه؟ صرف اینکه توش مسابقه بوکس نشون میده؟
درسته همه فیلمهارو نمیشه فقط تو یه ژانر دسته بندی کرد اما اکثر اوقات یه ژانر غالب دارن که اون تعیین کننده است
من فک میکنم کلا mystery جز ژانرهای اصلی محسوب نشه. البته یه کارشناس باید تو این حوزه نظر بده. من اینو از روی تجربه میگم.
مثلا یه فیلم تاریخیه و راز الود
یه فیلم ترسناکه و راز الود
جنایی و راز الود جنگی راز الود
و....
در حقیقت فک میکنم جز ژانرهای اصلی دسته بند نشه. بیشتر شبیه یه توصیف از فیلمه تا ژانر
لطفا اگه از دوستان مطالعاتی تو زمینه دسته بندی ژانرهای سینمایی داشته یه کمکی بده یه چیزی یاد بگیریم. این حرف من از تجربه بوده

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
من فک میکنم کلا mystery جز ژانرهای اصلی محسوب نشه. البته یه کارشناس باید تو این حوزه نظر بده. من اینو از روی تجربه میگم.
مثلا یه فیلم تاریخیه و راز الود
یه فیلم ترسناکه و راز الود
جنایی و راز الود جنگی راز الود
و....
در حقیقت فک میکنم جز ژانرهای اصلی دسته بند نشه. بیشتر شبیه یه توصیف از فیلمه تا ژانر
لطفا اگه از دوستان مطالعاتی تو زمینه دسته بندی ژانرهای سینمایی داشته یه کمکی بده یه چیزی یاد بگیریم. این حرف من از تجربه بوده
آره ژانر اصلی نیست؛ زیر مجموعه ژانر جنایی و یه ژانر دیگه است که یادم رفته چی بود
اما خوب میتونه ژانر اصلی و غالب یه فیلم باشه
مثل eyes wide shut کوبریک اگه اشتباه نکنم
منتها تو این فیلمهایی که تو چند پست قبل معرفی شد (از بین اونهایی که من دیدم) ژانر غالب نبود

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
الان شما فقط مشکلتون اون v for vendeta هست؟ اول این که گفتم به نظر من.و نظر من ممکنه از اساس اشتباه باشه.و این که میگید اصلا" راز آلود نیست هم ممکنه درست باشه.مشکل تصور من هست که از سال ها پیشه.و تو دراز مدت دچار تغییرات شده.
به جز این مورد کدوم یکی راز آلود نیست؟شاینینگ؟ خوب اون هم ممکنه دچار تغییرات و فراموشی زمانی شده باشه برای من.دیگه؟

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
دوستان @Internet is TROUBLE@ ali_alavijeh
سرویس کردید عزیزان :D ما نه منتقدیم نه فیلم ساز . اومدیم چند تا فیلمو تو یه دسته قرار بدیم نزدیک ترین کلمه ای که به ذهنمون اومد رمز آلود بود . تفنگاتونو غلاف کنید حالا .
ما گردنمون از مو باریکتره عزیزم
من فقط و فقط دنبال یادگیری بودم. چون این بحث یک جای دیگه هم شده بود. این دقیقا سوال ذهنی من بوده. که اصلا میستری ژانر اصلی محسوب میشه یا نه. گفتم شاید یه ادم متخصص جواب بده. که البته اقای Internet is TROUBLE تا حدودی جواب منو دادن. وگرنه بحث گیر دادن به کسی یا فیلمی نبوده. ضمنا همه فیلمای معرفی شده توسط اون دوستمون عالی بودن

از این بحث بگذریم. شما به دنبال فیلم کمدی بودید. اگه ملاقات با فاکرها و دنباله هاش رو ندیدی حتما بهتون پیشنهاد میکنم. به نظر من نمونه یک طنز کامله این فیلم ها

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
دوستان @Internet is TROUBLE@ ali_alavijeh
سرویس کردید عزیزان :D ما نه منتقدیم نه فیلم ساز . اومدیم چند تا فیلمو تو یه دسته قرار بدیم نزدیک ترین کلمه ای که به ذهنمون اومد رمز آلود بود . تفنگاتونو غلاف کنید حالا .
:D
حالا یکی دو صفحه تاپیک بره جلو ضرر نداره

نه من نه بقیه عزیزان هیچکدوم ادعای منتقد یا فیلمساز بودن نداریم عزیز
:D

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
عناصر اصلی ژانر رمزآلود

تقلای شخصیت های داستان برای حل یک معما (جنایت، پرسش و ...)
وجود کارآگاه یا جستجوگر
استفاده از سرنخ، هوش و استدلال برای حل معما
هیجان قبل از اتفاقات ناخوشایند
وجود مظنون یا مظنونین
شناسایی شدن مظنون توسط قهرمان اصلی

این ژانر هم زاییده ژانرهای جنایی و دلهره آوره (Thriller)

تو mystery های باز مخاطب از معما آگاهی داره و تو حالت بسته مخاطب همونقدر میدونه که قهرمان داستان ازش اطلاع داره

Last edited:

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
عناصر اصلی ژانر رمزآلود

تقلای شخصیت های داستان برای حل یک معما (جنایت، پرسش و ...)
وجود کارآگاه یا جستجوگر
استفاده از سرنخ، هوش و استدلال برای حل معما
هیجان قبل از اتفاقات ناخوشایند
وجود مظنون یا مظنونین
شناسایی شدن مظنون توسط قهرمان اصلی

این ژانر هم زاییده ژانرهای جنایی یا دلهره آوره (Thriller)

تو mystery های باز مخاطب از معما آگاهی داره و تو حالت بسته مخاطب همونقدر میدونه که قهرمان داستان ازش اطلاع داره

همه ی اینا که گفتی تو V for vendetta بود که...
فیلم خوبی بود. منم فکر میکردم سبکش رازالود باشه. کل فیلم سوال بود نه فقط رگه هایی. دوستان زیاد خودتونو درگیر تعاریف نکنید. چون:فیلم ها تعریفو بوجود میارن نه تعاریف فیلم هاروامیدوارم منظورمو رسونده باشم

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
همه ی اینا که گفتی تو V for vendetta بود که...
فیلم خوبی بود. منم فکر میکردم سبکش رازالود باشه. کل فیلم سوال بود نه فقط رگه هایی. دوستان زیاد خودتونو درگیر تعاریف نکنید. چون:فیلم ها تعریفو بوجود میارن نه تعاریف فیلم هاروامیدوارم منظورمو رسونده باشم
اونها گره یا به اصطلاح twist پلات هست
نه معمایی که درون مایه اصلی فیلم باشه
جمله آخرتون درسته ضمن اینکه اضافه کنم که اکثر این ژانر ها و قالب ها از ادبیات داستانی بوجود اومدن و قبل از سینما وجود داشتند

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
Meet the Fockers
025192582325.jpg
یه کمدی عالی. امروز ییهو یاد این فیلم افتادم. من که اونموقع خیلی خوم اومد
البته فیلمMeet the Parents که قبل از این فیلم ساخته شذده و در واقع دنباله محسوب میشن هم فیلم قشنگیه. البته من شخصا ملاقات با فاکر ها رو بیشتر میپسندم.
کسایی که این فیلمو دیدن حتما صحنه زیر رو یادشونه
images.jpg
اگه به دنبال یه فیلم کمدی نسبتا خانوادگی و اروم هستید. این فیلم بشدت پیشنهاد میشه

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
Monsieur Verdoux چارلی چاپلین
چاپلین دوست داشتنی در نقش یک قاتل سریالی در یک فیلمنامه اورسون ولزی

MonsieurVerdoux3.jpg

بلک کمدی بی نظیر با بازی درخشان چاپلین
مخصوصا قسمت های آخر فیلم که واقعا تکان دهنده اس

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
بچه ها یه فیلم دانلود کردم 2 تا تصویر کنار همه . اینو چجوری باید ببینم که اذیت نشم ؟ :D خیلی اذیت میکنه .

ویرایش : با KMplayer درست شد . گویا این فیلم ها 3D هستن :D

درست عین این حالت واسه منم پیش اومده بود.پرسیدم فک کنم آره گفتن سه بعدی هستش واسه اون....

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
سه بعدی ساید بای ساید هست دیگه عینک سه بعدی که بزنی دزست میشه

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
باید نمایشگرت هم این قابلیتو داشته باشه.نه فقط فیلمت سه بعدی باشه و عینک مخصوص بزنی...
بله درسته معلومه که باید نمایشگرت سه بعدی باشه اصلش که نمایشگره

usa88

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

داستان توکیو - یاسوجیرو ازو

o5968_MV5BMTI2MTQxOTI4MF5B.jpg

پاییزا - روسلینی

o1188_MV5BMTgzNzY0MTIxM15B.jpg

فهرست شیندلر - اسپیلبرگ

t7521_ShindlerGirlRedDress.jpg