بله این مشکل من هم بود خیلی از این فیلمها (اونهایی که من دیده بودم) اصلا رمزآلود نیستند
فکر کنم با دیدن هر گره ریز و درشتی در پلات فیلم اون رو رازآلود دونستند
ژانر mystery المان های خاص خودشو داره
که تو بعضی از این فیلمها یا اصلا نیست یا رگه هایی ازش دیده میشه
اگه بحث گره باشه که سینمای داستان گو کلا راز الوده. ضمنا با اون بخش اخر حرفتون کاملا موافقم. بعضی از ان فیلم ها اصلا رگه های mystery ندارند. ولی انصفا بیشترشون فیلمای عال هستن.
از پشت عینک دودی تو چجوری نگاهشو دیدی اخه!؟
خوبی گلم؟ کسی مجبورت کرده پست بدی عزیزم؟ بگو خودم دعواش کنم.
یعنی ادمی که عینک داره نگاه نمیکنه؟ یعنی واقعا منظور منو نفهمیدی شما؟ یعنی از رو فرم صورت ایشون نمیتونی نگاه متفاوتشو بفهمی؟؟ یعنی فقط باید مردمک چشم یه نفرو ببینی که بتونی درموردش نوع نگاهش نظربدی؟ الان زنگ بزنم به دنیرو یک عکس بدون عینک برات بفرسته مشکلت حل میشه؟ عجیبا
حتی اگه imdb بنویسه رازآلوده باز هم نمیشه به طور قطع گفت این فیلم رازآلوده
ممکنه رگه هایی از اون ژانر رو داشته باشه
مثلا جلوی فیلم گاو خشمگین اسکورسیزی نوشته ورزشی؛ این فیلم ورزشیه؟ صرف اینکه توش مسابقه بوکس نشون میده؟
درسته همه فیلمهارو نمیشه فقط تو یه ژانر دسته بندی کرد اما اکثر اوقات یه ژانر غالب دارن که اون تعیین کننده است
من فک میکنم کلا mystery جز ژانرهای اصلی محسوب نشه. البته یه کارشناس باید تو این حوزه نظر بده. من اینو از روی تجربه میگم.
مثلا یه فیلم تاریخیه و راز الود
یه فیلم ترسناکه و راز الود
جنایی و راز الود جنگی راز الود
و....
در حقیقت فک میکنم جز ژانرهای اصلی دسته بند نشه. بیشتر شبیه یه توصیف از فیلمه تا ژانر
لطفا اگه از دوستان مطالعاتی تو زمینه دسته بندی ژانرهای سینمایی داشته یه کمکی بده یه چیزی یاد بگیریم. این حرف من از تجربه بوده