• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

9372

Registered User
لایک‌ها
224
نمیتونم بگم بهترین فیلمی که دیدم کدوم بوده چون فیلم خوب زیاد میبینم. جدیدا هم cell 211 رو دیدم
یه فیلم اعتراضی اسپانیایی-فرانسوی با تم زندان. از روی کتاب ساخته شده و بسیار خوش ساخت و جذابه

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
فیلم Django Unchained و Taken 2,1 را حتما ببینید.نبینی از کفت رفته.
خوب قسمت شد دیشت Django رو دیدم، خوب بود یعنی از 10 بهش 7.5 میدم اما 2تا نکته جالب داشت، یکی اینکه تا حالا سیاهپوستی ندیده بودم که موهاش ریخته باشه :D و یکی دیگه اینکه "ابرفز!!! اون دیگه چی بود انسان بودد؟؟؟؟ بالای 10 سانت میشدهااا اونم در اون حالت !!!" :eek::eek:

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
کلا فیلم زیاد نگاه میکنم چند تا از جدید ترین ها و بهترین هاش:
capitan philips
the wolf of street
enders game
the family
escape (فرار از زندانی خیلی قشنگه)
wolverine
lone survivor (فوق العادس پیشنهاد میشه حتما ببینید.)
eliysium (عالیه)
gravity
worled war z
فیلم جدید بازم دیدم معرفی میکنم.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
همین الان فیلم there will be blood رو دیدم با هنرمندیه دانیل دی لوئیس این دی لوئیس فوق العاده بازی میکنه این سومین فیلم بعد از بنام پدر ( in the name of father) و دار دسته نیویورکی (gang of new york) بود که از دی لوئیس میدیدم . لینکلن هم تو نوبته که چند روز دیگه میبینم
جالب اینکه تو فیلم هم اسمش دانیل بود در کل بازیش حرف نداره

there will br blood.jpg

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
همین الان فیلم there will be blood رو دیدم با هنرمندیه دانیل دی لوئیس این دی لوئیس فوق العاده بازی میکنه این سومین فیلم بعد از بنام پدر ( in the name of father) و دار دسته نیویورکی (gang of new york) بود که از دی لوئیس میدیدم . لینکلن هم تو نوبته که چند روز دیگه میبینم
جالب اینکه تو فیلم هم اسمش دانیل بود در کل بازیش حرف نداره

مشاهده پیوست 536361
امشب میرم تو کارش

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
بهترین فیلم از زمانی که فیلم میبینم تا الان 3 قسمت ارباب حلقه ها بوده : LORD OF THE RING
و قسمت اول HOBBIT که سال گذشته پخش شد
واقعا آخر فیلم هستن این 4 تا مورد - البته همه دیدن فک کنم این فیلم هارو و ممنون میشم نظرشونو بگن
من هنوزم چشم دنبال یه فیلمی هست که تو این سبک باشه -
و بهترین سریال ها به ترتیب: اول lost - دوم prison break - سوم 24 -
بعد از این سریال ها heros رو دیدم ولی بعدش دیگه هر سریالی اومد دیدم به پای این سریال ها نمیرسه دیگه دیدن سریال رو گذاشتم کنار

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
شيندلر ليست,زندان شاوشنگ,١٢ مرد خشمگين,لايف آف پي ,جدايي نادر از سيمين,گرين مايل,فورست گامپ,وار هورس,کچ مي ايف يو کن ,لئون حرفه اي , پدر خوانده و سريال فرندز :)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فیلم که زیاد دیدم تقریبا هر چی فیلم پرفروش و با امتیاز بالا باشه رو دیدم ولی برام تنها و تنها 1 فیلم با فاصله ی بسیار زیاد نسبت به بقیه در اوج قرار گرفت .... Inception
نهایت خلاقیت و نوآوری و جذابیت , نولان فیلم نساخته یک اثر هنری - سینمایی خارق العاده خلق کرده مثل یک سازه ی عظیم که از هر نظر مستحکم و استواره

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
بهترین فیلم از زمانی که فیلم میبینم تا الان 3 قسمت ارباب حلقه ها بوده : LORD OF THE RING
و قسمت اول HOBBIT که سال گذشته پخش شد
واقعا آخر فیلم هستن این 4 تا مورد - البته همه دیدن فک کنم این فیلم هارو و ممنون میشم نظرشونو بگن
من هنوزم چشم دنبال یه فیلمی هست که تو این سبک باشه -
و بهترین سریال ها به ترتیب: اول lost - دوم prison break - سوم 24 -
بعد از این سریال ها heros رو دیدم ولی بعدش دیگه هر سریالی اومد دیدم به پای این سریال ها نمیرسه دیگه دیدن سریال رو گذاشتم کنار
دادا شما یه نگاهی به Game of Thrones بنداز در افق محو میشی، من همه اون سریالهای بالا رو نگاه کردم اما این Game of Thrones یه چیز دیگست.
Friend's هم که دیگه حرفی درش نیست.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دادا شما یه نگاهی به Game of Thrones بنداز در افق محو میشی، من همه اون سریالهای بالا رو نگاه کردم اما این Game of Thrones یه چیز دیگست.
+ Breaking Bad که الان با امتیاز 9.6 از 10 بالاترین امتیاز رو بین سریال ها داره

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
+ Breaking Bad که الان با امتیاز 9.6 از 10 بالاترین امتیاز رو بین سریال ها داره
خوب اینو هنوز ندیدم :)
یکی از دوستان این رو به من برسونه!
البته این سریالی که شما فرمودید از سال 2008 شروع شده و امتیاز 9.6 داره اما سریال Game of... از سال 2011 شروع شده و 9.5 امتیازشه!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خوب اینو هنوز ندیدم :)
یکی از دوستان این رو به من برسونه!
البته این سریالی که شما فرمودید از سال 2008 شروع شده و امتیاز 9.6 داره اما سریال Game of... از سال 2011 شروع شده و 9.5 امتیازشه!
آره چون فصلهای ابتدایی زیاد جالب نیست ولی فصل 5 و قسمتهای آخرش زلزله ست! خدای هر چی فیلم و سریال درام
امتیازش قبلا 94 بود به واسطه ی درخشش فصل آخرش به 96 رسید
دست آوردهای فصل 5 ....
جایزه امی بهترین سریال درام سال 2013 رو برد , 22 منتقد امتیاز 99 از 100 رو بهش دادن , قسمت 14 فصل 5 یک رکورد تاریخی در IMDB زد (چه از نظر امتیاز و چه تعداد آرا برای یک قسمت) امتیاز کامل 10 از 10 از 45 هزار رای

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
بهترین برنامه Tv در چهار سال گذشته :
Survivor turkey
واقعا محشرترین برنامه عمر من هست
جهار ساله داره میبینمش
هر سال زمستان شروع میکنه و اول تابستون تموم میشه
هر سال تو یه جزیره برگزار میشه
مثلا سال قبل تو جزایر پاناما بود
امسال که دو هفته دیگه شروع میشه میرن جزایر dominic
از ترکیه میرن
تو انتخاب افراد شرکت کننده که به دو گروه تقسیم میشن - گروه اول : افراد مشهور هستن : مثل خواننده ها - مشهورهای ورزشی - هنرمند ها و ...
گروه دوم : بر حسب قرعه انجام میشه بین درخواست دهندگان مردم عادی
مشهور ها رو میبرن به یه جزیره - عادی ها رو به یه جزیره دیگه - مسابقات هم تو یه جزیره دیگه بین این دو گروه برگزار میشه...
واقعا کسی survivor رو دیده؟

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
game of trones رو کامل دیدم - فقط واسه وقت تلف کنی مناسب بود - آخه اصلا خط تعلیق نداشت که هیچ موضوع و هدفی هم نداشت
بهتره تجدید نظر کنین
شما lost رو با game of trones مقایسه میکنین؟؟؟:)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
من این سریال ها رو نمیبینم فقط و فقط به خاطر اینکه خیلی جذابن :D

majid200779

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهترین فیلم هایی که دیدم
Now You See Me 2013
Olympus Has Fallen
Taken
Three Steps Above Heaven
Fight Club
Kingdom of Heaven

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
game of trones رو کامل دیدم - فقط واسه وقت تلف کنی مناسب بود - آخه اصلا خط تعلیق نداشت که هیچ موضوع و هدفی هم نداشت
بهتره تجدید نظر کنین
شما lost رو با game of trones مقایسه میکنین؟؟؟:)
شما کامل دیدید!!! نویسندش گفته تا 10 فصل کامل میده بیرون اونوقت چطور شما با دیدن 3 فصل بهش میگید کامل دیدید!!!
من سریال Lost رو 3 بار دیدم و اونم فقط به خاطر مکالمات قشنگی که داشت جذاب بود، نمیگم سریالش قشنگ نبود اما افتضاح تموم شد واقعن به بدترین حالت ممکن تموم شد، مثل سریال فرار از زندان که نقش اول سریال رو با یه اتصال برق کشت!! به همین سادگی!
اما تو سریال Game of ... تا فصل 3 خیلی شیک و دور از انتظار بیننده نقش اول رو به قتل رسوندن :)
در جواب سوال شما: بله با Lost مقایسه کردم اما اشتباه کردم چون Lost اصلن در حد این سریال نیست! Lost رو باید با 24 مقایسه کرد :)

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
شما کامل دیدید!!! نویسندش گفته تا 10 فصل کامل میده بیرون اونوقت چطور شما با دیدن 3 فصل بهش میگید کامل دیدید!!!
من سریال Lost رو 3 بار دیدم و اونم فقط به خاطر مکالمات قشنگی که داشت جذاب بود، نمیگم سریالش قشنگ نبود اما افتضاح تموم شد واقعن به بدترین حالت ممکن تموم شد، مثل سریال فرار از زندان که نقش اول سریال رو با یه اتصال برق کشت!! به همین سادگی!
اما تو سریال Game of ... تا فصل 3 خیلی شیک و دور از انتظار بیننده نقش اول رو به قتل رسوندن :)
در جواب سوال شما: بله با Lost مقایسه کردم اما اشتباه کردم چون Lost اصلن در حد این سریال نیست! Lost رو باید با 24 مقایسه کرد :)
سلیقه ها متفاوته - ولی جبهه گیری هم کار درستی نیست
یه لحظه فک کردم شما کارگردانشین
نظرتون راجب lord of the ring چطوره؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلیقه ها متفاوته - ولی جبهه گیری هم کار درستی نیست
یه لحظه فک کردم شما کارگردانشین
نظرتون راجب lord of the ring چطوره؟
راستش این رو ندارم که ببینم، اگه کسی تهران هست و داره خوشحال میشم تبادل کنیم :)

بالا