با تمام حرفهات موافقم جز در مورد فرار از زندان! یکی از بهترین حالتهای مرگش همین بود این که بالاخره در یک موقعیتی قرار گرفت و خودش رو فدا کرد بهترین از این بود که بطور کلیشه ای توسط پلیس یا دستگیر بشه یا کشته بشهشما کامل دیدید!!! نویسندش گفته تا 10 فصل کامل میده بیرون اونوقت چطور شما با دیدن 3 فصل بهش میگید کامل دیدید!!!
من سریال Lost رو 3 بار دیدم و اونم فقط به خاطر مکالمات قشنگی که داشت جذاب بود، نمیگم سریالش قشنگ نبود اما افتضاح تموم شد واقعن به بدترین حالت ممکن تموم شد، مثل سریال فرار از زندان که نقش اول سریال رو با یه اتصال برق کشت!! به همین سادگی!
اما تو سریال Game of ... تا فصل 3 خیلی شیک و دور از انتظار بیننده نقش اول رو به قتل رسوندن
در جواب سوال شما: بله با Lost مقایسه کردم اما اشتباه کردم چون Lost اصلن در حد این سریال نیست! Lost رو باید با 24 مقایسه کرد![]()
موافقم سلیقه ها متفاوته ولی در این گونه بحث ها باید تابع نظر اکثریت بودسلیقه ها متفاوته - ولی جبهه گیری هم کار درستی نیست
یه لحظه فک کردم شما کارگردانشین
نظرتون راجب lord of the ring چطوره؟
منم فیلمشو دیدم فیلم بدی نیستدیشب فیلم contagion شیوع رو دیدم فیلم بدی نیست ارزش نگاه کردنو داره نکته جالبش فیلم از روز دوم (Day 2) شروع میشه و به روز اول (Day 1) ختم میشه + 135 روز بحرانی !
مشاهده پیوست 539717
آره این خوبه اما واقعن حق مایکل یه مرگ خیلی خیلی باشکوه تری بود نه یه سکانس 10 ثانیه ایبا تمام حرفهات موافقم جز در مورد فرار از زندان! یکی از بهترین حالتهای مرگش همین بود این که بالاخره در یک موقعیتی قرار گرفت و خودش رو فدا کرد بهترین از این بود که بطور کلیشه ای توسط پلیس یا دستگیر بشه یا کشته بشه
عالیه مخصوصن که لئونارد بازی میکنهاساتید شاتر ایسلند دیدید؟
موزیک متن میخوای حال کنی فیلم Babel رو نگاه کنMr.Nobody
فیلم قشنگیه، البته یکم قاطی میشه
ولی فیلم خیلی خوبیه، موزیک متنش هم عالیه
باوو انصافا چیه این فیلم!Mr.Nobody
فیلم قشنگیه، البته یکم قاطی میشه
ولی فیلم خیلی خوبیه، موزیک متنش هم عالیه
اون رو هنوز نیگاه نکردم، تو برنامم هستموزیک متن میخوای حال کنی فیلم Babel رو نگاه کنآهنگ سازش هم Gustavo Santaolalla
یکم قاطی میشه، ولی تاثیر انتخاب رو نشون میده و اثر پروانه ای و ایناباوو انصافا چیه این فیلم!
معلوم نیست چیه??کلا بعد اینکه دیدمش سر گیجه گرفتم انقدر زمان فیلم عقب جلو شد
سریال یا سینمایی!کالیفرنیکیشن ببینین!!!!!!!!![]()
سریاله اما به نظر من نسبت به سریالهایی که بالا معرفی کردم ارزش دیدن نداره، بیشتر واسه نوجوانها ساخته شده :دیسریال یا سینمایی!
چ سبکی! ارزش دیدن داره؟