• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

adamebikarr

Registered User
لایک‌ها
455
پیانیست
رهایی از شاثوشنگ
پاپیون
Gravity
Game Of Thrones
Inception
رفقای خوب
Breaking BAd

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
This is the end محصول سال 2013

bm0ecxn1s2mvoomsiagz.png

داستان فیلم به صورتی طنزی درباره آخرالزمان هست که در اون تمام انسان های خوب توسط نوری از سوی آسمان به سمت بهشت کشیده میشن ، این در حالیه که بر روی زمین آخرالزمان شده و همه چیز بر اثر زلزله ویران شده و هیولاها به انسان ها حمله می کنن ، کاراکترهای اصلی فیلم که در واقع با نام حقیقیه خودشون بازی می کنند در اصل تعدادی از بازیگران هالیوود هستند که برای رستگاری و رفتن به سوی بهشت تلاش می کنن.

نظر شخصی : اصلا عالی بود این فیلم ، 1طنز فوق العاده زیبا درباره آخرالزمان ( مثلا روز قیامت ) که دیدنش رو به همه توصیه می کنم

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
متاسفانه امشب اولین قسمت از آخرین فصل این مجموعه شروع میشه قبلن کارگردانش تویت کرده بود که تا 10 سال این سریال رو ادامه میده اما جدیدن توتیت کرده که به علت هزینه های زیاد این سریال مجبور شده سریال رو در این فصل تموم کنه :( :general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503:
آقا 5 و 6 هم اوکی شده انگار :):general707:
http://www.deadline.com/2014/04/hbo-game-of-thrones-renewed-for-fifth-sixth-seasons/

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
This is the end محصول سال 2013

bm0ecxn1s2mvoomsiagz.png

داستان فیلم به صورتی طنزی درباره آخرالزمان هست که در اون تمام انسان های خوب توسط نوری از سوی آسمان به سمت بهشت کشیده میشن ، این در حالیه که بر روی زمین آخرالزمان شده و همه چیز بر اثر زلزله ویران شده و هیولاها به انسان ها حمله می کنن ، کاراکترهای اصلی فیلم که در واقع با نام حقیقیه خودشون بازی می کنند در اصل تعدادی از بازیگران هالیوود هستند که برای رستگاری و رفتن به سوی بهشت تلاش می کنن.

نظر شخصی : اصلا عالی بود این فیلم ، 1طنز فوق العاده زیبا درباره آخرالزمان ( مثلا روز قیامت ) که دیدنش رو به همه توصیه می کنم

اونجوری که تعریفشو میکنید هم نیست

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
این her هم قشنگ بود پیوند انسان و تکنولوژی و روشن نشون دادن آینده برعکس فیلمهای این سبک

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان فیلمایی تو سبک جنگ تو عراق و تروریسم اعراب سراغ ندارین؟مثل فیلم قلمرو پادشاهی..یا یدونش یادم نیست تو عراق بودو دوبلش کرده بودن...فکرکنم منطقه سبز بود...یا فیلمی بود ماله دستگیری بن لادن..اینجور فیلما؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دوستان فیلمایی تو سبک جنگ تو عراق و تروریسم اعراب سراغ ندارین؟مثل فیلم قلمرو پادشاهی..یا یدونش یادم نیست تو عراق بودو دوبلش کرده بودن...فکرکنم منطقه سبز بود...یا فیلمی بود ماله دستگیری بن لادن..اینجور فیلما؟

The Hurt Locker

Zero Dark Thirty

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
اینکه همون فیلم دستگیری بن لادنه که گفتم... اون فیلم دیگرو ندیدم...رفتییییم واسه دانلود...
ممنون

Lone Survivor
محصول 2013

هم درباره جنگ افغانستانه و اکشن خوبی داره

اگر این چند تا را دیدی و خوشت آمد و باز هم خواستی بگو تا معرفی کنم

Rivolta

Registered User
لایک‌ها
220
بهترین فیلم برای من اصلا" وجود نداره .... بهترین ها , زیاد .

گوشه گیران التونا ساخته ویتوریو دسیکا بر اساس نمایشنامه ای از ژان پل سارتر .
کوایدان ساخته ماساکی کوبایاشی .
سریر خون ساخته اکیرا کوروساوا براساس نمایشنامه مکبث شکسپیر .
......

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
Lone Survivor
محصول 2013

هم درباره جنگ افغانستانه و اکشن خوبی داره

اگر این چند تا را دیدی و خوشت آمد و باز هم خواستی بگو تا معرفی کنم
zero همونه که اسکات ادکینز بازی کرده؟

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
گیم او ترون خیلی خوشم اومد با توجه به اینکه دوفصلشو دیدم بین فیلم ها الان خاطرم نیست ولی اخیرا فیلم dead man down دیدم فیلم ساده ای به نظر میرسه و با داستان ساده ولی خیلی خوشم اومد تقریبا 3-4 باری هم دیدم بین سریال ها هم اول اول گمشگشته ترکی(یوزف ییزلی)-کلید اسرار-اروو-گیم او ترون

بالا