adamebikarr
Registered User
پیانیست
رهایی از شاثوشنگ
پاپیون
Gravity
Game Of Thrones
Inception
رفقای خوب
Breaking BAd
رهایی از شاثوشنگ
پاپیون
Gravity
Game Of Thrones
Inception
رفقای خوب
Breaking BAd
چیجوریاست موضوعش؟:general105:home front
آقا 5 و 6 هم اوکی شده انگار :general707:متاسفانه امشب اولین قسمت از آخرین فصل این مجموعه شروع میشه قبلن کارگردانش تویت کرده بود که تا 10 سال این سریال رو ادامه میده اما جدیدن توتیت کرده که به علت هزینه های زیاد این سریال مجبور شده سریال رو در این فصل تموم کنه :general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503:
عاااااااااااااااااااااااااااااااالیآقا 5 و 6 هم اوکی شده انگار :general707:
http://www.deadline.com/2014/04/hbo-game-of-thrones-renewed-for-fifth-sixth-seasons/
آقا 5 و 6 هم اوکی شده انگار :general707:
http://www.deadline.com/2014/04/hbo-game-of-thrones-renewed-for-fifth-sixth-seasons/
This is the end محصول سال 2013
داستان فیلم به صورتی طنزی درباره آخرالزمان هست که در اون تمام انسان های خوب توسط نوری از سوی آسمان به سمت بهشت کشیده میشن ، این در حالیه که بر روی زمین آخرالزمان شده و همه چیز بر اثر زلزله ویران شده و هیولاها به انسان ها حمله می کنن ، کاراکترهای اصلی فیلم که در واقع با نام حقیقیه خودشون بازی می کنند در اصل تعدادی از بازیگران هالیوود هستند که برای رستگاری و رفتن به سوی بهشت تلاش می کنن.
نظر شخصی : اصلا عالی بود این فیلم ، 1طنز فوق العاده زیبا درباره آخرالزمان ( مثلا روز قیامت ) که دیدنش رو به همه توصیه می کنم
واقعا فیلم زیباییهتا سالها اولین بود برای من
LG L7 II
دوستان فیلمایی تو سبک جنگ تو عراق و تروریسم اعراب سراغ ندارین؟مثل فیلم قلمرو پادشاهی..یا یدونش یادم نیست تو عراق بودو دوبلش کرده بودن...فکرکنم منطقه سبز بود...یا فیلمی بود ماله دستگیری بن لادن..اینجور فیلما؟
اینکه همون فیلم دستگیری بن لادنه که گفتم... اون فیلم دیگرو ندیدم...رفتییییم واسه دانلود...The Hurt Locker
Zero Dark Thirty
اینکه همون فیلم دستگیری بن لادنه که گفتم... اون فیلم دیگرو ندیدم...رفتییییم واسه دانلود...
ممنون
zero همونه که اسکات ادکینز بازی کرده؟Lone Survivor
محصول 2013
هم درباره جنگ افغانستانه و اکشن خوبی داره
اگر این چند تا را دیدی و خوشت آمد و باز هم خواستی بگو تا معرفی کنم
zero همونه که اسکات ادکینز بازی کرده؟