Mehdiwol
Registered User
Pompeii 2014فیلم Pompeii 2014 رو دارم دانلود میکنم ، فیلم Pi 1998 رو گذاشتم بعدش دانلود بشه...
(بعدش هم احتمالا The Fountain رو بگیرم)
Pompeii 2014فیلم Pompeii 2014 رو دارم دانلود میکنم ، فیلم Pi 1998 رو گذاشتم بعدش دانلود بشه...
(بعدش هم احتمالا The Fountain رو بگیرم)
والا کارگردانش که معروف هست و از بازیگرای معروفی هم استفاده کرده... نتونستم دانلود نکنم (بعدا میبینم و نظرمو میگم)...Pompeii 2014اینو ندیده Shift + Delete هم بزنی چیزی رو از دست ندادی
![]()
فیلم The Great Gatsby یکی از بهترین و خاص ترین فیلمی بود که امسال دیدم البته در کنار The Wolf of Wall Street !چون واقعا زیاده و نمی شه گفت آخرین ها رو می گم.
آخرین فیلم عالی که دیدم : The Great Gatsby به کارگردانی Baz Luhrmann اثر 2013
آخرین فیلم خوبی که دیدم : Her به کارگردانی Spike Jonze اثر 2013
آخرین فیلم افتضاحی که دیدم : Monte Carlo به کارگردانی Thomas Bezucha اثر 2011
اگر درباره امسال صحبت می کنیم باید Gravity هم به لیست اضافه کرد ...فیلم The Great Gatsby یکی از بهترین و خاص ترین فیلمی بود که امسال دیدم البته در کنار The Wolf of Wall Street !
گرویتی چرت ترین فیلمی که دیدم:android31:اگر درباره امسال صحبت می کنیم باید Gravity هم به لیست اضافه کرد ...
گرویتی چرت ترین فیلمی که دیدم:android31:
فیلمی که شما بهش علاقه داشتید ,اگه کسی خوشش نیاد دلیل نمیشه متوجهش نشده باشه :general304:
فیلم رو که متوجه نمی شی قطعا به این معنی نیست که چرته. اما به هر حال نظر شماست و محترم![]()
خیر دوست عزیز ؛ بنده به سلیقه و تجربیات خود اکتفا نکردم. شما اگر نقدهای این فیلم رو هم بخونید به هنری بودن اون پی می برید و قطعا یکی از بهترین و هنری ترین فیلم های 2013 ( حداقل برای جامعه هنر سینما ) حساب می شه ...فیلمی که شما بهش علاقه داشتید ,اگه کسی خوشش نیاد دلیل نمیشه متوجهش نشده باشه :general304:
این حرفی که زدی یه جورایی در مورد خودت هم صدق می کنه! اگه شما از فیلمی خوشت نیومد دلیل بر چرت بودن نیست! وقتی از 49 نقد امتیازش میشه 96 و از حدود 370 هزار رای کاربر امتیاز 8.1 قطعا باید مقابل نظر اکثریت زانو زد!فیلمی که شما بهش علاقه داشتید ,اگه کسی خوشش نیاد دلیل نمیشه متوجهش نشده باشه :general304:
اتفاقا از این فیلم هم حس خیلی بدی بهم دست دادHer رو دیدم، فیلم خوبی بود.
موسیقی متن خیلی خوب رنگ بندی و فضاسازی های فیلم هم خیلی خوشم اومد ( رنگ نارنجی مخصوصا)
فیلم خیلی خوب آینده نزدیک رو نشون داده بود.
نکته ای که جالب بود واسم این بود که تو اکثر فیلمها که در مورد آیندن بیشتر رو تکنولوژی های خفن ( ماشین پرنده ربات و ... ) مانور میدن و اکثرا هم توشون یه حس بدی نسبت به آینده به آدم دست میده، ولی این فیلم از این نظر خیلی خوب بود.
ببخشید زیاد نوشتم :دی