owl.city
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,604
- لایکها
- 545
خوب فیلم دیدن کامل سلیقه ای هست.به نظر من بیمعنی نبود اصلا.هر کس یه نظری دارهوالا من امروز دیدم هیچ هیجانی نداشت بی معنی بوود
خوب فیلم دیدن کامل سلیقه ای هست.به نظر من بیمعنی نبود اصلا.هر کس یه نظری دارهوالا من امروز دیدم هیچ هیجانی نداشت بی معنی بوود
خوب فیلم دیدن کامل سلیقه ای هست.به نظر من بیمعنی نبود اصلا.هر کس یه نظری داره
باریکلا بهشون! تاینی موویز نسخه های سه گیگ به پایینشا گذاشت!نسخه Blu-ray فیلم interstellar هم بالاخره ریلیز شد ( البته طبق معمول پیش از موعد مقرر در شبکه تورنت! ) ، توصیه میکنم نرید ازین ریلیزای کم حجم شده مسخره سایتای ایرانی بگیرید به خیال اینکه دارید مثلا فیلم بلوری می بینید !!
مشاهده پیوست 776095
امتیاز فیلم های نولان بشدت اور ریت شده است. آشغالم بسازه به لطف فنبوی های بیشماری که از فیلمهای بتمن پیدا کرده ریت بالا میگیره میاد توی 50 فیلم برتر جهان. برای همچین فیلم هایی روی imdb حساب نکنید و امتیاز منتقدها rottentomatoes و metacritic معتبرتره.والا نمیدونم این امتیازات بر چه اساسی داده میشه
مثلا فیلم محکومین با اون زییایی و هیجانش امتیازش حدودا 5 بود
دقیقا مثل رنکینگ فیفا برای تیم ملی [emoji16]
تایید فوق العاده زیبا بودInterstellar بینظریترین فیلمی بود که دیدم .حس فوق العادعه داشت.بینظیر و خاص.از دیدنش هیجان زدم.مرسی نولان
یکمی مخالفم. در واقع چون کسی نمی دونه سیاه چاله دقیقا داخلش چطوریه و یه طوری که عامه مردم بعد چهار و پنج که من خودمم پنجشا نتونستم درک کنم درک کنند بدین شکل نمایش داده شد.فیلم Interstellar رو دیدم باید بگم که کاملا ناامیدم کرد
البته به خاطر مقایسه هایی که بین این فیلم با فیلم ادیسه فضایی کوبریک شده توقع بالایی از این فیلم داشتم
بعد از یه شروع بسیار ضعیف که بار دیگه ثابت کرد نولان قصه گویی بلد نیست بالاخره شخصیت اصلی سفر هیجان اگیزش رو شروع میکنه و ما خودمون رو برای یه فیلم علمی تخیلی با صحنه های شگفت انگیز آماده میکنیم؛ تا یه جاهایی هم خیلی خوب پیش میره اما متاسفانه هر چی جلوتر میره از جنبه علمی ماجرا کم میشه و به قسمت تخیلیش اضافه میشه، تا جایی که تو صحنه های پایان فیلم (داخل سیاهچاله) ما دیگه داخل فضا نیستیم بلکه کاملا تو تخیل نویسنده سیر میکنیم؛ پایانی که کل این سفر اعجاب انگیز فضایی رو در حد کلیشه های بچه گونه و حال به هم زن بی مووی های سینما پایین میاره.
درمورد این پدیده های فضایی که فعلا آزمایش پذیر نیستن (مثل سیاهچاله یا ورم هول) نمیشه با قطعیت نظر داد اما داخل سیاهچاله هرچی وجود داشته باشه هیچ موجودی زنده ای نمیتونه اونجا دووم بیاره؛ طبق علم روز دنیا سینگیولاریتی یه نقطه با حجم تقریبا صفر و چگالی بی نهایته (نه اون کره سفیدرنگ بسیار بزرگ داخل فیلم) که باعث بوجود اومدن جاذبه ای میشه که هیچ چیز نمیتونه ازش فرار کنه حتی نور. اگه انسانی رو داخل سیاهچاله بفرستیم بعد از رد شدن از افق انقدر ذرات بدنش کشیده میشه که چیزی ازش باقی نمیمونه. این بعد چهارم و نمیدونم موجودات پنج بعدی و شیش بعدی فعلا جاشون تو همون پرده سینماست و خیلی ارزش علمی و توجیهی نداره.یکمی مخالفم. در واقع چون کسی نمی دونه سیاه چاله دقیقا داخلش چطوریه و یه طوری که عامه مردم بعد چهار و پنج که من خودمم پنجشا نتونستم درک کنم درک کنند بدین شکل نمایش داده شد.
یه سری دیالوگ هاش واقعا ادمو به چالش می کشید.
کلا فیلم اکشن نبود. نمی خواست هم اکشن باشه. یه سری چیزا را به بهانه فضا نوردی می خواست به چالش بکشه. به همین سادگی.
اره خوب. بیچاره خوب باید به یه شکلی یه چیزی می اورده جلو دوربین!درمورد این پدیده های فضایی که فعلا آزمایش پذیر نیستن (مثل سیاهچاله یا ورم هول) نمیشه با قطعیت نظر داد اما داخل سیاهچاله هرچی وجود داشته باشه هیچ موجودی زنده نمیتونه از افق سیاه چاله رد بشه؛ طبق علم روز دنیا سینگیولاریتی یه نقطه با جرم تقریبا صفر با چگالی بی نهایته (نه اون کره سفیدرنگ بسیار بزرگ داخل فیلم) که باعث بوجود اومدن جاذبه ای میشه که هیچ چیز نمیتونه ازش فرار کنه حتی نور. اگه انسانی رو داخل سیاهچاله بفرستیم بعد از رد شدن از افق انقدر ذرات بدنش کشیده میشه که چیزی ازش باقی نمیمونه. این بعد چهارم و نمیدونم موجودات پنج بعدی و شیش بعدی فعلا جاشون تو همون پرده سینماست و خیلی ارزش علمی و توجیهی نداره.
آخه مگه مجبوره بره داخل سیاهچالهاره خوب. بیچاره خوب باید به یه شکلی یه چیزی می اورده جلو دوربین!
گیر بهش ندین!
من خودم به شخصه اخرای فیلم که رسیدم همون جاهاییش که شما نقاط تاریکشو بهش دقت کردی به نقاط روشنش. به روابط بین پدر و دختره. به روابط بین خدمه و حس و غرایز و حس اطمینانی که ادم در ارتباط با ربات ها داشت دقت کردم.