من خیلی وقت پیش دیدمدکتر ژیواگو رو کسی ندیده واقعاَ ؟
A perfect World نبود ؟ کوین کاستنر و کلینت ایستوودمن یه هارد 2TB دارم توش از همه فیلم ها بهترین هاش رو گلچین دارم:50 ایرانی-130 خارجی دوبله-590 خارجی زبان اصلی و سریالایی مثل لاست دوبله، فرار از زندان دوبله و قهره تلخ. بهترین ها هم که دیدم اینان:
1-درخشش
2-مسیر سبز
3-افسانه 1900
4-افسانه دالان مارپیچ
5-جن گیر
6-زودیاک
7-پاپیون
8-فرار از آلکاتراز
9-اگه می تونی منو بگیر
10-من سام هستم
دوستان یه فیلم هم بود که تو صدا و سیما داد که صحنه اولش این جوری شروع می شد که یه مردی در حالی که یه هلی کوپتر بالای سرش روشن ایستاده، روی چمن دراز کشیده و چن تا صد دلاری دارن تو هوا ملق می خورن و آخر فیلم هم دقیقن با همین صحنه تموم میشه. میخواستم بدونم کسی هست اینجا که اسم فیلم رو بدونه؟ اگر هم اسم فیلم رو نمی دونید میشه یه فیلم تو همچین مایه هایی معرفی کنید؟ فیلمی که مثلا یه دفه وارد داستان می شید و آخرین صحنه دقیقن همون صحنه اوله.
اکانت میخواد ؟ دانلود نمیشهBlackfish 2013
البته فیلم نیست مستنده
در مورد نهنگهای قاتل که برای اجرای نمایش تربیت میشن و در مواردی به مربیاشون حمله می کنن
پس از مدت ها یکی از بهترین مستندهایی بود که دیدم
خواستید می تونید از اینجا دانلود کنید دوبله ست حذفیاتی هم نداره
http://www.p30movie.ir/post/1704/download-documented-blackfish-2013-dubbed-in-farsi.html
نه نمی خواداکانت میخواد ؟ دانلود نمیشه
چرا شد مقداری به طول انجامیدنه نمی خواد
این الان دانلود نمیشه؟
http://dl.p30movie.ir/marasem/Blackfish.2013.720p.Farsi(P30Movie.ir).mkv
ببین دمت گرم یه توضیحی می دی راجع به این دو تا فیلم؟A perfect World نبود ؟ کوین کاستنر و کلینت ایستوود
راه کارلیتو هم همینجوری بود .
والا زیاد از هیچکدومشون یادم نیست اما هردو قشنگ بودنببین دمت گرم یه توضیحی می دی راجع به این دو تا فیلم؟
من خیلی گشتم ولی تو تریلرهاشون ندیدم که مثلا اول فیلم یه مردی رو چمنا افتاده یه هلیکوپتر بالا سرشه چن تا صد دلاری تو هواس و یه کلاه کاسکت هم اون طرف تر افتاده.خیلی دنبال این فیلم هستم ببینم.
kingdom of heaven
what dream may come
man for all seasons
دروازه نهم و گناهخوارسلام
دوستان فیلم تو مایه های لژیون ،انجلز اند دمونز،کنستانتین،داوینچی کد....که بر اساس اعتقادات دینی باشه (یا دست کم یه همچین تمی داشته باشه ) رو میشناسین معرفی کنین ممنون میشم...
کسی فیلم جدید کریستوفر نولان {Interstellar} رو دیده؟!کسی فیلم جدید کریستوفر نولان {Interstellar} رو دیده؟!
نه [emoji11]کسی فیلم جدید کریستوفر نولان {Interstellar} رو دیده؟!
کسی فیلم جدید کریستوفر نولان {Interstellar} رو دیده؟!