raskho99
Registered User
2004The notbook
دیدم ممنون
2004The notbook
million dollars baby اینم اگه ندیدید ببینید2004
دیدم ممنون
ممنون هر ۲ تا رو دیدم شماره دو I Spit On your Grave رو هم دبدمmillion dollars baby اینم اگه ندیدید ببینید
1 فیلمم هست سبکش کلا با اینا فرق داره 1کم آدم شکنجه روحی میشه
من دوسش داشتم X_X
i spit your grave
ممنون
فقط این ۲ تا رو ندیدم Eraserhead 1977 -Blue Velvet 1986
فیلمایی که گذاشتین معروفن
بین فیلمایی که گذاشتین به اینا علاقه بیشتری نشون دادم
The Departed
Once Upon A Time in West
Lost Highway
Downfall
بیشتر دنبال فیلمایی هستم که قهرمان ندارن
مثل
Following
American Beauty
این سبک سورئال رو فکر کنم خیلی علاقه دارم میتوند بیشتر معرفی کنید؟
واقعا ممنون خیلی خوب معنی سورئال رو رسوندیدببینید این فیلما به نظرم توی ژانر خودشون بهترینن، مثلا خیلی سخت بشه توی ژانر گانگستری فیلمی بهتر یا حتی مشابه عناوینی مثل رفقای خوب و پدرخوانده و روزی روزگاری در آمریکا و ... پیدا کرد و الا فیلمای مشابه بی کیفیت خیلی زیاده.
منم American Beauty و فیلمای درام مشابه که لایه های عمیقی رو دارن خیلی دوست دارم، یکی از بهترین فیلمایی بوده که تا حالا دیدم اتفاقا خیلی هم دنبال عناوین مشابه ش گشتم اما تا الان که چیز خوبی پیدا نکردم.
سوررئال به معنای فراواقعیت هست، یک سبک هنریه که فک کنم اوایل قرن بیستم در فرانسه ایجاد شد که بتدریج هم وارد ادبیات شد هم نقاشی و هم سینما، تاکید اصلی این ژانر نمایش و بروز خواسته ها و تمایلات پنهان و مدفون شده در ضمیر ناخودآگاه شخص و نگاه به جهان پیرامون ازین دریچه هست مثلا یک فیلم سورئال ممکنه در واقع نمایش و کنکاش ضمیرناخودآگاه شخصیت اصلی فیلم باشه البته نه لزوما تمام صحنه های فیلم، در واقع یکی از چالش های اصلی این سبک فیلم ها تشخیص واقعیت از فراواقعیت ها هستش که مستلزمه اینه که چندبار فیلمو ببینید.
به همین خاطر در این سبک هنری مثلا در نقاشی ها یا فیلم ها شما مکررا صحنه هایی رو می بینید که منطقی نیست ، عجیب غریبه، به لحاظ خط زمانی با صحنه قبل متفاوته و در واقع با داتش خودآگاه شما جور در نمیاد، دقیقا مثل خواب که گاها اتفاقاتی کاملا غیرمنطقی درش رخ میده اما در عالم رویا شما متوجه این مسئله نمیشید! یا مثلا ممکنه در عالم رویا یک نفر خودش رو در حال انجام معاشقه یا رابطه جنسی با شخص دیگری ببینه که در واقعیت حتی به ذهنش هم خطور نکرده!، این تمایل جنسی به اون شخص در واقع در ضمیر ناخودآگاه شخص مدفونه که گاهی در عالم رویا خودش رو در قالب خواب نشون میده.
سورئالیست ها معتقدن خود واقعی و به اصطلاح خالص را باید در ضمیر ناخودآگاه شخص جستجو و پیدا کرد، همه ما در ضمیر ناخودآگاهمون امیال و خواسته هایی داریم که ممکنه به دلایلی هیچ گاه به زبون نیاریمش و معمولا سرکوبش می کنیم و حتی گاهی ازش خبر هم نداریم !
این مثلا چند نمونه از نقاشی های بسیار زیبا مبتنی بر این سبک هنریه:
مشاهده پیوست 841157
مشاهده پیوست 841183
اگه دنبال فیلم های سورئال هستید بدون معطلی باید برید سراغ سینمای اروپا بالاخص فرانسه و آثار کارگردان هایی مثل لوییس بونوئل ( مثلا سگ اندلسی و ... ) ، بعضی کارای برگمان ( پرسونا ، توت فرنگی های وحشی ، مهر هفتم ) و تارکوفسکی ( Stalker ) و ... از سینمای نوین هالیوود هم من فقط دیوید لینچ رو میشناسم که کارای خیلی خوبی تو این ژانر داره
در کل این زانر نیازمند علاقه زیاده و الا یه بیننده که اصلا نمیدونه سورئال چیه میشینه این سبک فیلمارو میبینه آخرش هیچی نمیفهمه میگه عجب فیلم چرت و بی سروتهی بود !
توصیه میکنم اگه علاقه مندید بارها و بارها فیلمای این ژانرو ببینید و نقدا و ریویو هاش رو هم بخونید تا به فهم بیشتر فیلم کمک تون کنه مطمئن باشید هربار از دیدن فیلم بیشتر لذت می برید و نکات جدیدتری پیدا می کنید!!
یه فیلمسازی هست به نام آلخاندرو خودوروفسکیواقعا ممنون خیلی خوب معنی سورئال رو رسوندید
مثلا Lost Highway رو چند بار دیدم و باز بیشتر شد علاقم برای دیدن این فیلم و سبک سورئال
در نهایت ممنون منم هر چی گشتم توی این سبک اکثرا فرانسوی بودن همنطور که گفتین واقعا این سبک عالیه
تشکر فراوان.
در مورد فیلم El Topo توی نت خیلی شنیدم دربارشیه فیلمسازی هست به نام آلخاندرو خودوروفسکی
سورئال های معرکه ای داره
من فقط دوتا از فیلمهاشو دیدم هر دو عالی بودندر مورد فیلم El Topo توی نت خیلی شنیدم دربارش
میشه بهنرین فیلم هاش رو معرفی کنید؟
وقت نشد بپرسم این فیلم هم سورئال؟
حاجی ایول مایهداریا! ۱۰۰ تومن مال ۴ ماه من بود! تازه ما گاهی اوقات با بچهها فیلمهای خاکبرسی هم میدیدیم...وقت نشد بپرسم این فیلم هم سورئال؟
با تشکر از جناب md70 عزیز که خیلی کمک کردن به بنده و جناب Epitome همینطور
توی فیلم های سورئال به کمک شما دو عزیز ۵ کاگردان / نویسنده برجسته رو معرفی کردین تمام فیلم های برترشون رو دانلود کردم مخصوصا برگمن که فیلم هاش بیشتر بود و نزدیک ۳ تا فیلم رو دیدم تا الان البته هر کدومو ۳ بار
Ingmar Bergman
Alejandro Jodorowsky
Luis Buñuel
Andrei Tarkovsky
David Lynch
برای دوستان دیگه هم گذاشتم که علاقه دارن با اجازه از شما
دو بزرگوار من انگلیسیم خوب نیست چه برسه به فرانسه و اسپانیایی
لطفی که میخواستم بکنید اینه که اگه کاردگردن دیگه ای هم هست معرفی کنید چون فیلما رو گرفتم فکر کنم ۱۰۰ هزار تومن هزینه اینترنت کردم
نه بابا علاقه میکشونه دیگه بعد با ۱۰۰ هزار تومن تعرفه هایی که ISP های ایران دارن فیلمای یک یا دو تا از کارگردانای بزرگو میتونستم دانلود کنم از دانلود رایگان شبانه استفاده کردم با هزار شوق ساعت ۲ شب بیدار میموندم مطمین بشم دانلود راگان انجام میدهحاجی ایول مایهداریا! ۱۰۰ تومن مال ۴ ماه من بود! تازه ما گاهی اوقات با بچهها فیلمهای خاکبرسی هم میدیدیم...