• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اینو ببین از سینمایه فرانسه Martyrs :general601:
یک ماه پیش دیدمش حدودا! امتیازی که بهش دادن کاملا منصفانه هست،با اینحال خیلی خوب تونست منو درگیر کنه!خط داستانی زیبایی داشت

مخصوصا بعد اینکه شخصیت اولش رو گرفتن و زندونیش کردن و اون جریانات بعدش پیش اومد

ArshiaMansouri

Registered User
لایک‌ها
60
رستگاری در شاوشانک ، شوالیه تاریکی ، کل کارائیب هم که عالی بود قسمت چهارمشو سه باز دیدم بازی عالی و موسیقی متن بی نظیر . شخصیت هم فیلم خیلی قشنگی بود ‌.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یک ماه پیش دیدمش حدودا! امتیازی که بهش دادن کاملا منصفانه هست،با اینحال خیلی خوب تونست منو درگیر کنه!خط داستانی زیبایی داشت

مخصوصا بعد اینکه شخصیت اولش رو گرفتن و زندونیش کردن و اون جریانات بعدش پیش اومد
من عاشق اون سکانس پایانیش هستم همون پیرزنه :rolleyes: فیلم خوبی بود :general601:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
این فیلم ببینید تمامی واقعیت زندگی نشون میده
بر اساس داستان واقعی
The Pursuit of Happyness 2006
371_front.jpg

arashmirahmadian

Registered User
لایک‌ها
349
فیلم Pulp Fiction
140922202605-08-pulp-fiction-story-top.jpg

بهترین فیلمی که توی عمرم دیدم فوق العادس
بیش از 6بار فیلم رو دیدم و هر دفعه یک چیز تازه ای ازش میفهمم

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
مستر بروکس و کیوسک تلفن هم واقعا عالی هستن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
@Benchmarker گرامی فیلمت اکران شد! لعنتی چه فروش افتتاحیه ای هم داشته نیم میلیارد دلار فقط تو 3 روز!

مشاهده پیوست 818498
بی صبرانه منتظر دیدنش هستم
من عاشق ژوراسیک پارک هستم میدونی از کجا شروع شد سال 74 رمانی گرفتم با نام ژوراسیک پارک اثری از مایکل کرایتون این کتاب 500 صفحه ایی رو خوندم عاشقش شدم تمامش کردم باز میخوندمش چند بار خوندمش به قدری کتاب عالی بود که تمام داستان و اتفاقاتشو تصور میکردم و لذت میبردم
چند سال گذشت تبلیغ فیلمی رو دیدم که قلبم رو وایسوند ای خدا فیلمشم ساختن :general707: باید میدیدمش اینقدر صبر کردم تا بتونم فیلمشو پیدا کنم ببینم اون موقع اینطور نیود یه فیلم میبینی سریع دانلودش کنی
قضیه هم اینطوری شد که همکار بابام این فیلم رو تو نوار ویدئو داشت اینقدر مخ بابامو خوردم بریم خونشون فیلم ژوراسیک پارک رو ببینیم اخرم یه روز رفتیم خونشون فیلم رو دیدم انگار دنیا رو بهم داده بودن بعد از اون هم بارها فیلم رو دیدم
کلا بیشترین تعداد دفعه ایی که فیلمی رو دیدم همین ژوراسیک پارک اسپیلبرگ بود

یادش بخیر عجب نوستالژی بود الان هم منتظرم اینو ببینم هر چند که مطمئنا به رمان و نسخه یک فیلم نمیرسه

f0rdead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
فیلم mommy محصول 2014 بلژیک (درام)
فیلم در مورد مادری ه که پسرش مشکل عصبی داره و از تیمارستان میاردش خونه تا با هم زندگی کنن و فیل حول همین موضوع میچرخه. که فراز و نشیب هایی داره واسه خودش انطور نیست که حوصلتون سر بره.
اصلا هم بهترین نیست ولی فیلم خیلی خوبیه
سینمای اروپا غنی تر از هالیوود ه فقط بودجه درست و حسابی ندارند.
fid14749.jpg

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بی صبرانه منتظر دیدنش هستم
من عاشق ژوراسیک پارک هستم میدونی از کجا شروع شد سال 74 رمانی گرفتم با نام ژوراسیک پارک اثری از مایکل کرایتون این کتاب 500 صفحه ایی رو خوندم عاشقش شدم تمامش کردم باز میخوندمش چند بار خوندمش به قدری کتاب عالی بود که تمام داستان و اتفاقاتشو تصور میکردم و لذت میبردم
چند سال گذشت تبلیغ فیلمی رو دیدم که قلبم رو وایسوند ای خدا فیلمشم ساختن :general707: باید میدیدمش اینقدر صبر کردم تا بتونم فیلمشو پیدا کنم ببینم اون موقع اینطور نیود یه فیلم میبینی سریع دانلودش کنی
قضیه هم اینطوری شد که همکار بابام این فیلم رو تو نوار ویدئو داشت اینقدر مخ بابامو خوردم بریم خونشون فیلم ژوراسیک پارک رو ببینیم اخرم یه روز رفتیم خونشون فیلم رو دیدم انگار دنیا رو بهم داده بودن بعد از اون هم بارها فیلم رو دیدم
کلا بیشترین تعداد دفعه ایی که فیلمی رو دیدم همین ژوراسیک پارک اسپیلبرگ بود

یادش بخیر عجب نوستالژی بود الان هم منتظرم اینو ببینم هر چند که مطمئنا به رمان و نسخه یک فیلم نمیرسه
پارک ژوراسیک رو منم وقتی بچه بودم خیلی بهش علاقه داشتم کلا از دایناسور و هیولا و اینجور چیزا خوشم می اومد ولی الان زیاد حال نمی کنم مگر واسه تجدید خاطره و حس نوستالژی! بیشتر فیلمهایی رو دوست دارم که با ذهن آدم بازی کنه
اون آمار قبلی هم که گذاشتم مربوط به آماری تقریبیه که یک روز زودتر توسط استودیوهای سازنده منتشر می کنه و آمار رسمی نیست الان آمار رسمیش منتشر شده و رکورد پرفروش ترین افتتاحیه ی تاریخ سینماهای آمریکا رو شکسته! این رکورد شکنی از این این جهت مهم و عجیبه که کسی از این فیلم انتظارش رو نداشت حتی خود یونیورسال استودیوی سازنده قبل از اکران پیش بینی حدود 100 میلیون دلاری رو می کرد
در مجموع جهانی هم 524 میلیون دلار فروش داشته از این نظر هم یه رکورد دیگه شکسته تابحال فیلمی نبوده که در همون اکران افتتاحیه به یکباره نیم میلیارد دلارو رد کنه

12.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چند شب پیش فیلم Mystic River رو دیدم
فیلم محصول 2003 هست و روایته سه نوجوان رو نشون میده که سالها بعد در بزرگسالی بخاطر قتل باز به همدیگه برخورد میکنن . فیلم در ابتدا و در اوایل اتفاقات بنظر میاد که همه چیز مشخصه اما پایان ماجرا کمی غافلگیر کننده هست
البته اخر ماجرا و عکسالعملهایه بازیگرا کمی غیر عادی و نامانوس جلوه میده که شاید خیلی نشه با اخر فیلم ارتباط برقرار کرد (من برقرار نکردم)

به هر حال فیلم بدی نبود من تیتراژ پایانی تازه فهمیدم کارگردانش کلینت ایستوود هست
بازی درخشان و تاثیرگذارِ شان پن که قبلا توی فیلمهایه I am sam - milk و 21 grams دیده بودم تویه این فیلم هم بسیار مشهود و قابل تحسین بود

220px-Mystic_River_poster.jpg

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
چند شب پیش فیلم Mystic River رو دیدم
فیلم محصول 2003 هست و روایته سه نوجوان رو نشون میده که سالها بعد در بزرگسالی بخاطر قتل باز به همدیگه برخورد میکنن . فیلم در ابتدا و در اوایل اتفاقات بنظر میاد که همه چیز مشخصه اما پایان ماجرا کمی غافلگیر کننده هست
البته اخر ماجرا و عکسالعملهایه بازیگرا کمی غیر عادی و نامانوس جلوه میده که شاید خیلی نشه با اخر فیلم ارتباط برقرار کرد (من برقرار نکردم)

به هر حال فیلم بدی نبود من تیتراژ پایانی تازه فهمیدم کارگردانش کلینت ایستوود هست
بازی درخشان و تاثیرگذارِ شان پن که قبلا توی فیلمهایه I am sam - milk و 21 grams دیده بودم تویه این فیلم هم بسیار مشهود و قابل تحسین بود

مشاهده پیوست 819544
از بازی خیلی خوب تیم رابینز هم در فیلم رودخانه مرموز نمیشه راحت گذشت

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
همین الان فیلم Boyhood رو دیدم, فیلم یه درام خانوادگی از زندگیه پسری از پسربچگی تا جوونی رو روایت میکنه
فیلم مثل اکثر فیلمهایه درام ضرب اهنگه کندی داره اما وقتی متوجه میشید کل فیلم رو از بچگی تا بزرگسالی یک نفر بازی کرده و شما شاهد بزرگ شدنش از زمانه بسر بچگی تا بزرگسالی هستید فیلم براتون جذاب میشه
فیلم اتفاق خاصی نداره فقط باید بشینید و نگاه کنید و لذت ببرید

یه نقد خودمونی هم بکنم:
ایده کارگردان
تو حلقم :p

توصیه میکنم فیلم رو ببینید

Boyhood_film.jpg

بالا