نه اینم ندیدملینکش نبود دارم the fountain رو میگیرم . دیدیش ؟ خوبه>؟
نه اینم ندیدملینکش نبود دارم the fountain رو میگیرم . دیدیش ؟ خوبه>؟
خسته نباشی شب بخیرنه اینم ندیدم![]()
شبت خوش عسیسمخسته نباشی شب بخیر![]()
یک ماه پیش دیدمش حدودا! امتیازی که بهش دادن کاملا منصفانه هست،با اینحال خیلی خوب تونست منو درگیر کنه!خط داستانی زیبایی داشتاینو ببین از سینمایه فرانسه Martyrs :general601:
من عاشق اون سکانس پایانیش هستم همون پیرزنهیک ماه پیش دیدمش حدودا! امتیازی که بهش دادن کاملا منصفانه هست،با اینحال خیلی خوب تونست منو درگیر کنه!خط داستانی زیبایی داشت
مخصوصا بعد اینکه شخصیت اولش رو گرفتن و زندونیش کردن و اون جریانات بعدش پیش اومد
جلوی Boyhood کم میاره [emoji6]این فیلم ببینید تمامی واقعیت زندگی نشون میده
بر اساس داستان واقعی
The Pursuit of Happyness 2006
![]()
فیلم interstaller
دانلود بذارین
بی صبرانه منتظر دیدنش هستم@Benchmarker گرامی فیلمت اکران شد! لعنتی چه فروش افتتاحیه ای هم داشته نیم میلیارد دلار فقط تو 3 روز!
مشاهده پیوست 818498
پارک ژوراسیک رو منم وقتی بچه بودم خیلی بهش علاقه داشتم کلا از دایناسور و هیولا و اینجور چیزا خوشم می اومد ولی الان زیاد حال نمی کنم مگر واسه تجدید خاطره و حس نوستالژی! بیشتر فیلمهایی رو دوست دارم که با ذهن آدم بازی کنهبی صبرانه منتظر دیدنش هستم
من عاشق ژوراسیک پارک هستم میدونی از کجا شروع شد سال 74 رمانی گرفتم با نام ژوراسیک پارک اثری از مایکل کرایتون این کتاب 500 صفحه ایی رو خوندم عاشقش شدم تمامش کردم باز میخوندمش چند بار خوندمش به قدری کتاب عالی بود که تمام داستان و اتفاقاتشو تصور میکردم و لذت میبردم
چند سال گذشت تبلیغ فیلمی رو دیدم که قلبم رو وایسوند ای خدا فیلمشم ساختن :general707: باید میدیدمش اینقدر صبر کردم تا بتونم فیلمشو پیدا کنم ببینم اون موقع اینطور نیود یه فیلم میبینی سریع دانلودش کنی
قضیه هم اینطوری شد که همکار بابام این فیلم رو تو نوار ویدئو داشت اینقدر مخ بابامو خوردم بریم خونشون فیلم ژوراسیک پارک رو ببینیم اخرم یه روز رفتیم خونشون فیلم رو دیدم انگار دنیا رو بهم داده بودن بعد از اون هم بارها فیلم رو دیدم
کلا بیشترین تعداد دفعه ایی که فیلمی رو دیدم همین ژوراسیک پارک اسپیلبرگ بود
یادش بخیر عجب نوستالژی بود الان هم منتظرم اینو ببینم هر چند که مطمئنا به رمان و نسخه یک فیلم نمیرسه
از بازی خیلی خوب تیم رابینز هم در فیلم رودخانه مرموز نمیشه راحت گذشتچند شب پیش فیلم Mystic River رو دیدم
فیلم محصول 2003 هست و روایته سه نوجوان رو نشون میده که سالها بعد در بزرگسالی بخاطر قتل باز به همدیگه برخورد میکنن . فیلم در ابتدا و در اوایل اتفاقات بنظر میاد که همه چیز مشخصه اما پایان ماجرا کمی غافلگیر کننده هست
البته اخر ماجرا و عکسالعملهایه بازیگرا کمی غیر عادی و نامانوس جلوه میده که شاید خیلی نشه با اخر فیلم ارتباط برقرار کرد (من برقرار نکردم)
به هر حال فیلم بدی نبود من تیتراژ پایانی تازه فهمیدم کارگردانش کلینت ایستوود هست
بازی درخشان و تاثیرگذارِ شان پن که قبلا توی فیلمهایه I am sam - milk و 21 grams دیده بودم تویه این فیلم هم بسیار مشهود و قابل تحسین بود
مشاهده پیوست 819544