• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین هاستینگ برای وبسایت

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
نت افراز به سایت های با بازدید بیشتر از 6000 ایپی سرویس نمیده. یک ساله سرویس الماس و طلایی رو تو سایتشون نوشتن.فقط واسه جلب توجه! وقتی میخای سفارش بدی صفحه خالی باز میشه. وقتی از پشتیبانی سوال میکنی میگن فعلا ارایه نمیدیم.نت افراز به درد تازه کار ها میخوره.من الان یک ساله از پردیس هاستینگ سرویس سرویس میگیرم . تا الان مشکلی نداشتم.از این میزبان های تازه کار هم نیست. فکر کنم از سال 2008 خدمات میدن.

نت افراز به درد تازه کارا میخوره ؟ :D

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
هاست یوگیگ چطوره؟کسی باهاش کار نکرده؟ و همچنین هاست آسمان هاست اگر کسی کار کرده لطفا در مورد کیفیتش اطلاعات بدید.

cup

Registered User
لایک‌ها
111
یه ساله با هاست نتورک (دایرکت ادمین وارز) کار میکنم هم از نظر قیمت خوبه هم کیفیت (غیر از لینکی که دادم سایر پلن ها هم دارند شامل هاست ایران و هایت غیر وارز و.. که میتونید از این لینک دیدن کنید)

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
من کارم هاستینگ نیست ولی ۲۰۰ تا سایت رو میزبانی میکنم. سایتهای خاص روی سرور های خودم....
اگر خواستی بیای رو سرور من راحت بشی. شاید ماهی یک ساعت یا دوساعت و شایدم هیچی داون داشته باشیم که طبیعی است... مثلا دیشب پس از ۱ سال دو ساعت دون بودیم که به دلیل این بود که هارد رو میبایستی ارتقا میدادیم....
خدماتی که ارایه میدهم فقط هاست با کیفیت است. مسیولیت من اینه که فقط اپتایم برات سرور رو نگه دارم....

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یه ساله با هاست نتورک (دایرکت ادمین وارز) کار میکنم هم از نظر قیمت خوبه هم کیفیت (غیر از لینکی که دادم سایر پلن ها هم دارند شامل هاست ایران و هایت غیر وارز و.. که میتونید از این لینک دیدن کنید)
قیمت هاش خیلی مفت و ارزان هست...
چرا اینقدر ارزان؟ الان دیگه سرور ۱ سی پی یو ۱ گیگ رم حداقل قیمت هاستش برای ۵۰۰ مگ تقریبا ۵۰ هزار تومان هزینه داره!!! البته این مقدار هم بگیره سودی نگرفته!!!
من 1 گیگ رو حداقل ۲۰۰ هزار تومان سالانه میگیرم :general707::confused: سودی هم نداره :general607:
چون یه سرور خوب ۱۰۰ تا سایت عادی رو ساپورت کنه بیشتر که نیست!!

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
نت افراز به سایت های با بازدید بیشتر از 6000 ایپی سرویس نمیده. یک ساله سرویس الماس و طلایی رو تو سایتشون نوشتن.فقط واسه جلب توجه! وقتی میخای سفارش بدی صفحه خالی باز میشه. وقتی از پشتیبانی سوال میکنی میگن فعلا ارایه نمیدیم.نت افراز به درد تازه کار ها میخوره.من الان یک ساله از پردیس هاستینگ سرویس سرویس میگیرم . تا الان مشکلی نداشتم.از این میزبان های تازه کار هم نیست. فکر کنم از سال 2008 خدمات میدن.

جدی نت افراز همین طوره که دوستمون میگه ؟!! اینطوری که به مشکل میخوریم !

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
جدی نت افراز همین طوره که دوستمون میگه ؟!! اینطوری که به مشکل میخوریم !

خیر به اینصورت نیست
گاهی اوقات برخی از سرویس هارو ارائه نمیدن اما باید با بخش پشتبانی صحبت کنید
احتمال خیلی زیاد میزبانی شما رو قبول می کنن

• Like
Reactions: ch6

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
به دلایل خاص معرفی و کلا ارایه آفر در مورد میزبانی وب / سرور مجازی و سرور اختصاصی در این انجمن مجاز نیست .
تاپیک هم صرفا به دلیل این که کمک خواسته بودید باز مونده ولی آفر های دوستان ادامه پیدا بکنه , مطلب به آرشیو منتقل میشه .

برای بهبود تاپیک چند تا از میزبان های مدنظر رو بفرمایید تا اگر کسی ریویو داره بگه . در غیراینصورت مجبورن آفر بزارن و مجاز نیست .

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
تعداد سایت ها و مصرف ماهیانه ( پهنای باند)ترافیکتون چقدر هست؟
تعداد سایتها حدود ۳۰ تا در حد معمولی که بیشتر میشه و ۳تا پربازدید و بزرگ (دانلودی نیستن) ولی اعضای زیاد و بازدید متداول.
یک سرور هم برای اعضای مرتبط به اپلیکیشن لازمه.

با بیش از 5 هاستینگ معروف کار کردیم فکر می کنم بهترینشون نت افراز باشه
البته یه خورده شاید گرون باشه ولی ارزشش رو داره چون خیالت راحته
طبق صحبت دوستمون میگه سایتای پربازدید رو پشتیبانی نمیکنه، درسته؟
بعدشم لطفا لینک بذارید، ممنون. همچنین هزینه اهمیت اصلی ما نیست، کیفیت و آپتایم اولویت اصلیه.

من پیشنهاد میکنم از یه هاستینگ نمایندگی بگیر و همه سایتهاتو بیار روی همون.
بنده از فردا هاستینگ گرفتم فعلا که راضی هستم.
البته یه هاست VIP هم از ای آر پاور وب دارم که حتی یک ثانیه هم داون نبوده.
دقیقا برنامه همینه. لطفا هاستینگ معرفی میکنید لینک هم بذارید.
این خیلی مهمه که آی آر پاور وب بمونیم چون الان اونجا هستیم ولی وی آی پی نیست. شما چه کاری توی وی آی پی کردی که راضی هستی؟ میشه بیشتر توضیح بدید از کیفیتش؟

هاست رو هم امتحان کنید آپتایم 99.9 وب سرور لایت اسپید هارد ssd بکاپ شبانه و کلی مزایای دیگر..
هاست؟ چه هاستی؟

www.rondweb.ir
www.my.rondweb.ir
هاست و دامنه
بنده خودم ارائه دهنده هاست و دامنه هستم
ارائه دهنده پنل های هاست شخصی | پنل های هاست شرکتی | پنل های هاست سازمانی
درخدمتم
درواقع این تاپیک زده شده که بیشترین ارجاعات به اون هاستینگ رو مد نظر قرار بدیم، تا الان کسی این رو معرفی نکرده، خصوصا که شما خودتون نمایندگی هستید که اصلا برنامه ی ما ارتباط با نمایندگی ها نیست. تشکر

من همه سایتام روی نت افرازه
پشتیبانی خوبی داره
شما سایتی دارید که خودتون هرروز بهش سر بزنید؟ چون در این صورت میتونید آپتایم و کیفیتش رو حس کنید. بجز پشتیبانی کیفیتش چطوره؟

سی پنل مد نظرمون هست.

من کارم هاستینگ نیست ولی ۲۰۰ تا سایت رو میزبانی میکنم. سایتهای خاص روی سرور های خودم....
اگر خواستی بیای رو سرور من راحت بشی. شاید ماهی یک ساعت یا دوساعت و شایدم هیچی داون داشته باشیم که طبیعی است... مثلا دیشب پس از ۱ سال دو ساعت دون بودیم که به دلیل این بود که هارد رو میبایستی ارتقا میدادیم....
خدماتی که ارایه میدهم فقط هاست با کیفیت است. مسیولیت من اینه که فقط اپتایم برات سرور رو نگه دارم....
شما چطور کارتون هاستینگ نیست ولی این کارهارو میکنید؟ شخصیه؟ اسم سایت یا شرکت؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
به دلایل خاص معرفی و کلا ارایه آفر در مورد میزبانی وب / سرور مجازی و سرور اختصاصی در این انجمن مجاز نیست .
تاپیک هم صرفا به دلیل این که کمک خواسته بودید باز مونده ولی آفر های دوستان ادامه پیدا بکنه , مطلب به آرشیو منتقل میشه .

برای بهبود تاپیک چند تا از میزبان های مدنظر رو بفرمایید تا اگر کسی ریویو داره بگه . در غیراینصورت مجبورن آفر بزارن و مجاز نیست .
تشکر بابت یاداوری.
اولش هم گفتم آفر یا تبلیغات ندید، فقط میخوام از تجربیات دیگران استفاده کنم چون واقعا دنبال هاستینگ با کیفیت هستم.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
تا الان نت افراز و آی آر پاور وب تکرار شده، اگر تجربه ی بیشتری از اینها دارید لطفا ارائه بدید.
ضمن اینکه اگر هاستینگ قابل قبول خارجی هم میشناسید معرفی کنید، امکان خرید دلاری از سرورهای مستقیم هم هست.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
شما چطور کارتون هاستینگ نیست ولی این کارهارو میکنید؟ شخصیه؟ اسم سایت یا شرکت؟
اکثرا اینجا منو میشناسن با معرفی دوستان و....
مثلا سایت گروه ورزش خانواده که زیر نظر فدراسیون است.
فدراسیون ورزشی تانگ ایل مودو
هنرمند ایرانی
سایت ملی شعبده بازی ایران
سایت وبلاگدهی بلاگتاز
سایت فروشگاهی
سایت ستگین پاپ آپ خودم. همکاری در فروش و ....

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
طبق صحبت دوستمون میگه سایتای پربازدید رو پشتیبانی نمیکنه، درسته؟
بعدشم لطفا لینک بذارید، ممنون. همچنین هزینه اهمیت اصلی ما نیست، کیفیت و آپتایم اولویت اصلیه.

خیر درست نیست با پشتیبانی ارتباط برقرار کنید پاسخگو هستن
این هم لینک
http://netafraz.com/
از لحاظ کیفیت و پشتیبانی هم خیالتون راحت

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
تا الان نت افراز و آی آر پاور وب تکرار شده، اگر تجربه ی بیشتری از اینها دارید لطفا ارائه بدید.
ضمن اینکه اگر هاستینگ قابل قبول خارجی هم میشناسید معرفی کنید، امکان خرید دلاری از سرورهای مستقیم هم هست.
bluehost/dreamhost/namecheap

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اینم نظرات من که شاید بدردتون بخوره :
میهن وبهاست : با اینکه تو ایران دومین هاستینگه ولی این رتبه رو از اونجایی کسب کرده که فقط سایت های کوچیک رو میزبانی کرده و اگه یکم بازدیدت بره بالا باید به فکر یه هاستینگ دیگه باشی چون نه حمایتت میکنن نه کمکت فوری ساسپند میشی . اونا روی سایت های کوچیک و اماتور تمرکز دارن- طبق تجربه چندساله با این هاستینگ اصلا برای سایت هایی که بالای 5 هزار ای پی دارن بدرد نمیخوره و همین الانش بنده خودم فقط برای سایت های ریزه میزه استفاده میکنم

سرور پارس : اونا که دیگه شورشو دراوردن فقط یه نفر نشسته لب حوض تا ماهی بیادو... یعنی وقتی وارد سایت میشی فوری یه نفر از طریق چت انلاین پیام میده که چه کمکی میتونم بهتون بکنم کافیه ازشون هاست بخری پشتیبانی ضعیف که واقعا سطح علمی خیلی پایینی دارن !! یعنی یه تیکیکت ساده رو چندین بار ارجاع میدن اخرش هم دست به سر میکنن ! من از سرور پارس هاست پرتزافیک ویژه داشتم که هفته ای 12 ساعت داون میشد

نت افراز : پشتیبانی خوبی داره بازم یه مشکلی که دارن اینه بطور مستقیم سایت های پربازدید رو میزبانی نمیکنن قبلا اینطوری نبود ولی تازگیا راه میهن وبهاستو پیشی گرفتن و سایت های پربازدید رو میزبانی نمی کنن . ولی از لحاظ دیگه خوبن - یه مشکلی هم که داره اینه اگه سایتتون تو نت افراز باشه و فیلتر بشی درست بعد 12 ساعت که فیلتر شدی هاستت رو به دستور ساماندهی میبندن یعنی اگه بعد از فیلتر شدن تغییر هاست ندی سایتت به گا رفته چون داون میشی ارور 404 میده

فعلا روی هاست دی ال هستم که واقعا تو ایران تکه و من مشکلی تا حالا ندیدم
فعلا کار پیش اومد بقیه هاستینگ هایی هم که باهاشون همکاری داشتم رو بعدا میام میگم

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
نت افراز

قیمت خوب + پشتیبانی خوب + خدمات خوب

• Like
Reactions: cms

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
اینم نظرات من که شاید بدردتون بخوره :
میهن وبهاست : با اینکه تو ایران دومین هاستینگه ولی این رتبه رو از اونجایی کسب کرده که فقط سایت های کوچیک رو میزبانی کرده و اگه یکم بازدیدت بره بالا باید به فکر یه هاستینگ دیگه باشی چون نه حمایتت میکنن نه کمکت فوری ساسپند میشی . اونا روی سایت های کوچیک و اماتور تمرکز دارن- طبق تجربه چندساله با این هاستینگ اصلا برای سایت هایی که بالای 5 هزار ای پی دارن بدرد نمیخوره و همین الانش بنده خودم فقط برای سایت های ریزه میزه استفاده میکنم

سرور پارس : اونا که دیگه شورشو دراوردن فقط یه نفر نشسته لب حوض تا ماهی بیادو... یعنی وقتی وارد سایت میشی فوری یه نفر از طریق چت انلاین پیام میده که چه کمکی میتونم بهتون بکنم کافیه ازشون هاست بخری پشتیبانی ضعیف که واقعا سطح علمی خیلی پایینی دارن !! یعنی یه تیکیکت ساده رو چندین بار ارجاع میدن اخرش هم دست به سر میکنن ! من از سرور پارس هاست پرتزافیک ویژه داشتم که هفته ای 12 ساعت داون میشد

نت افراز : پشتیبانی خوبی داره بازم یه مشکلی که دارن اینه بطور مستقیم سایت های پربازدید رو میزبانی نمیکنن قبلا اینطوری نبود ولی تازگیا راه میهن وبهاستو پیشی گرفتن و سایت های پربازدید رو میزبانی نمی کنن . ولی از لحاظ دیگه خوبن - یه مشکلی هم که داره اینه اگه سایتتون تو نت افراز باشه و فیلتر بشی درست بعد 12 ساعت که فیلتر شدی هاستت رو به دستور ساماندهی میبندن یعنی اگه بعد از فیلتر شدن تغییر هاست ندی سایتت به گا رفته چون داون میشی ارور 404 میده

فعلا روی هاست دی ال هستم که واقعا تو ایران تکه و من مشکلی تا حالا ندیدم
فعلا کار پیش اومد بقیه هاستینگ هایی هم که باهاشون همکاری داشتم رو بعدا میام میگم

واقعیت امر پشتیبانی هاست دی ال رو که بررسی کردیم خیلی بد بود بسیار غیر رسمی و بی منطق سوالا رو جواب میدن البته می دونم خیلی معروفه و سایتای بزرگی رو میزبانی می کنه اما نمی دونم با پشتیبانیش چکار می کنن در ضمن هزینه هاش هم بالا بود
فکر می کنم همون نت افراز در کل بهتر باشه البته می دونم به آی پی خیلی حساسه و از یه تعداد مشخصی بیشتر رو میزبانی نمی کنه

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نت افراز نگیر قوانینش را بخون خیلی سختگیرانست

بالا