تعداد سایت ها و مصرف ماهیانه ( پهنای باند)ترافیکتون چقدر هست؟
تعداد سایتها حدود ۳۰ تا در حد معمولی که بیشتر میشه و ۳تا پربازدید و بزرگ (دانلودی نیستن) ولی اعضای زیاد و بازدید متداول.
یک سرور هم برای اعضای مرتبط به اپلیکیشن لازمه.
با بیش از 5 هاستینگ معروف کار کردیم فکر می کنم بهترینشون نت افراز باشه
البته یه خورده شاید گرون باشه ولی ارزشش رو داره چون خیالت راحته
طبق صحبت دوستمون میگه سایتای پربازدید رو پشتیبانی نمیکنه، درسته؟
بعدشم لطفا لینک بذارید، ممنون. همچنین هزینه اهمیت اصلی ما نیست، کیفیت و آپتایم اولویت اصلیه.
من پیشنهاد میکنم از یه هاستینگ نمایندگی بگیر و همه سایتهاتو بیار روی همون.
بنده از فردا هاستینگ گرفتم فعلا که راضی هستم.
البته یه هاست VIP هم از ای آر پاور وب دارم که حتی یک ثانیه هم داون نبوده.
دقیقا برنامه همینه. لطفا هاستینگ معرفی میکنید لینک هم بذارید.
این خیلی مهمه که آی آر پاور وب بمونیم چون الان اونجا هستیم ولی وی آی پی نیست. شما چه کاری توی وی آی پی کردی که راضی هستی؟ میشه بیشتر توضیح بدید از کیفیتش؟
هاست رو هم امتحان کنید آپتایم 99.9 وب سرور لایت اسپید هارد ssd بکاپ شبانه و کلی مزایای دیگر..
هاست؟ چه هاستی؟
www.rondweb.ir
www.my.rondweb.ir
هاست و دامنه
بنده خودم ارائه دهنده هاست و دامنه هستم
ارائه دهنده پنل های هاست شخصی | پنل های هاست شرکتی | پنل های هاست سازمانی
درخدمتم
درواقع این تاپیک زده شده که بیشترین ارجاعات به اون هاستینگ رو مد نظر قرار بدیم، تا الان کسی این رو معرفی نکرده، خصوصا که شما خودتون نمایندگی هستید که اصلا برنامه ی ما ارتباط با نمایندگی ها نیست. تشکر
من همه سایتام روی نت افرازه
پشتیبانی خوبی داره
شما سایتی دارید که خودتون هرروز بهش سر بزنید؟ چون در این صورت میتونید آپتایم و کیفیتش رو حس کنید. بجز پشتیبانی کیفیتش چطوره؟
یه ساله با هاست نتورک (دایرکت ادمین وارز) کار میکنم هم از نظر قیمت خوبه هم کیفیت (غیر از لینکی که دادم سایر پلن ها هم دارند شامل هاست ایران و هایت غیر وارز و.. که میتونید از این لینک دیدن کنید)
سی پنل مد نظرمون هست.
من کارم هاستینگ نیست ولی ۲۰۰ تا سایت رو میزبانی میکنم. سایتهای خاص روی سرور های خودم....
اگر خواستی بیای رو سرور من راحت بشی. شاید ماهی یک ساعت یا دوساعت و شایدم هیچی داون داشته باشیم که طبیعی است... مثلا دیشب پس از ۱ سال دو ساعت دون بودیم که به دلیل این بود که هارد رو میبایستی ارتقا میدادیم....
خدماتی که ارایه میدهم فقط هاست با کیفیت است. مسیولیت من اینه که فقط اپتایم برات سرور رو نگه دارم....
شما چطور کارتون هاستینگ نیست ولی این کارهارو میکنید؟ شخصیه؟ اسم سایت یا شرکت؟