• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین هاستینگ برای وبسایت

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
واقعیت امر پشتیبانی هاست دی ال رو که بررسی کردیم خیلی بد بود بسیار غیر رسمی و بی منطق سوالا رو جواب میدن البته می دونم خیلی معروفه و سایتای بزرگی رو میزبانی می کنه اما نمی دونم با پشتیبانیش چکار می کنن در ضمن هزینه هاش هم بالا بود
فکر می کنم همون نت افراز در کل بهتر باشه البته می دونم به آی پی خیلی حساسه و از یه تعداد مشخصی بیشتر رو میزبانی نمی کنه

دلیل اینکه هزینه ها بالا هست اینه : هاست دی ال علاقه ای به میزبانی سایت های کوچیک نداره برای همین هزینه ای که برای سایت های کوچیک بسیار بالا هست برای مدیر سایت
اما برای سایت های بزرگ : بهترین گزینه هست هم از نظر هزینه هم از نظر کیفیت
پشتیبانی تنها اقای رحیمی هستن که یکم بی منطق جواب میدن ولی مشکلتون رو حل میکنن به تیکیت سریع جواب میدن
خوب اگه پاسخ های زسمی و حرف های کلیسه ای میخواین که انگار علاقه زیادی دارین برین هاستینگ های سرور پارس که جواب دو کلمه ای رو تو ده سطر می نویسن که اخرش خودتم نمیدونی چی به چیه
سرور پارس حتی به خودش زحمت بعضی کارارو نمیده میگه خودت بکن
از هر نظر هاست دی ال تایید میشه |البته برای سایت های پرترافیک|

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
دلیل اینکه هزینه ها بالا هست اینه : هاست دی ال علاقه ای به میزبانی سایت های کوچیک نداره برای همین هزینه ای که برای سایت های کوچیک بسیار بالا هست برای مدیر سایت
اما برای سایت های بزرگ : بهترین گزینه هست هم از نظر هزینه هم از نظر کیفیت
پشتیبانی تنها اقای رحیمی هستن که یکم بی منطق جواب میدن ولی مشکلتون رو حل میکنن به تیکیت سریع جواب میدن
خوب اگه پاسخ های زسمی و حرف های کلیسه ای میخواین که انگار علاقه زیادی دارین برین هاستینگ های سرور پارس که جواب دو کلمه ای رو تو ده سطر می نویسن که اخرش خودتم نمیدونی چی به چیه
سرور پارس حتی به خودش زحمت بعضی کارارو نمیده میگه خودت بکن
از هر نظر هاست دی ال تایید میشه |البته برای سایت های پرترافیک|

دنبال پاسخ کلیشه ای نیستم اما پشتیبانی هاست دی ال موجب شد باهاش کار نکنیم چون واقعیت امر جرئت نکردیم در ضمن به نظر من دندونشون زیادی گرده
خدایی نت افراز خیلی حرفه ای و تخصصی جواب تیکت رو میده

در کل به استارتر پیشنهاد میدم اگر بازدیدش خیلی زیاد نیست با نت افراز کار کنه اما اگر آی پی بیشتر از حدود 80 هزار تا دارید نت افراز میزبانی نمیکنه و بهتره با همون هاست دی ال کار کنید

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
من نت افزار داشتم، آی وب هاست داشتم، میهن وب هاست، هاست 5 ، ارتباط 7 ، طلا هاست و .... دیگه یادم نمیاد

اونی که بُلد کردم که کلاهبرداره ! اصن سمتشم نرید ! ما راستش یه فروم داشتیم ( هنوزم داریم ) که پر بازدید بود و خلاصه سرویس مون رو همون آی وب هاست بود ! زد سایتمون رو خراب کرد و برگشت به 1 سال قبل ! هرچی تیکت زدیم دیگه جواب مون رو ندادن و بک اپ هم بهمون ندادن و قابلیت بک آپ گیری رو هم از Cpanel حذف کرده بودند !هیچ راهی نداشتیم و می خواستیم سایت رو ببنیدم اما گفتم بزار آخرین شاسنمون رو امتحان کنیم فقط یه کار میشد انجام داد اونم بک اپ دستی بود اما چون حجم دیتابیس بالا بود ( نزدیک 2 گیگ ) نمی تونستیم خودمون بک اپ دستی بگیریم که خیلی هم دردسر داشت ! رفتم با کارشناسای هاست دی ال صحبت کردم. خودشون بک اپ دستی گرفتند، خودشون منتقل کردند اما بازم سایت مشکل دیتابیس داشت ! Error می داد و کارشناسای هاست دی ال گفتن بخاطر سرور قبلی هست که درست هم می گفتند. بعد از چندتا پیام خودِ مدیر هاست دی ال اومد و تمامی تیبل های دیتابیس مون رو که خراب شده بود رو برامون درست کرد ... من دقیقا مراحل رو باهاشون چک می کردم قشنگ چندین ساعت وقتشون رو گرفت ! ولی سایت مون درست شد آخرش و الان هم خداروشکر کاملا راضی هستیم

تیکت رو در کمتر از 1 ساعت جواب میدن، آقای رحیمی واقعا تا اینجا خیلی لطف کردند برا ما

یک کلام بهت بگم، اگه واقعا فقط کیفیت و پشیتبانی برات مهم هست هاست دی ال بهترین گزینه هست !
در عظمت هاست دی ال همین بس که " سویس ویدئو ورزش 3 ، دانلود ها، سافت 98، یاس دانلود، میهن دانلود، اندریدی ها، آسان دانلود، سافت گذر، وی بی ایران،وطن دانلود، سرزمین دانلود، فیس نما و .... روی هاست دی ال میزبانی میشن !

من واقعا مدیون شون هستم، تنها مشکل ( حتی اسمش رو مشکل نمیشه گذاشت ) بنظرم قیمت بالاشون هست و برای وبمستر و شروع کارش خیلی سخت هست که بده

مثلا سرویسی که ما برا فروم داریم

10 گیگ 500 گیگ پهانی باند از کانادا = 60 تومن ماهیانه

اگه هزینه ش برات سخت نیست، یک لحظه هم برای انتخاب هاست دی ال تردید نکن

ولی اگه هزینه سختت هست نت افزار و میهن وب هاست هم راضی بودم ازشون تقریبا

ata.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
من نت افزار داشتم، آی وب هاست داشتم، میهن وب هاست، هاست 5 ، ارتباط 7 ، طلا هاست و .... دیگه یادم نمیاد

اونی که بُلد کردم که کلاهبرداره ! اصن سمتشم نرید ! ما راستش یه فروم داشتیم ( هنوزم داریم ) که پر بازدید بود و خلاصه سرویس مون رو همون آی وب هاست بود ! زد سایتمون رو خراب کرد و برگشت به 1 سال قبل ! هرچی تیکت زدیم دیگه جواب مون رو ندادن و بک اپ هم بهمون ندادن و قابلیت بک آپ گیری رو هم از Cpanel حذف کرده بودند !هیچ راهی نداشتیم و می خواستیم سایت رو ببنیدم اما گفتم بزار آخرین شاسنمون رو امتحان کنیم فقط یه کار میشد انجام داد اونم بک اپ دستی بود اما چون حجم دیتابیس بالا بود ( نزدیک 2 گیگ ) نمی تونستیم خودمون بک اپ دستی بگیریم که خیلی هم دردسر داشت ! رفتم با کارشناسای هاست دی ال صحبت کردم. خودشون بک اپ دستی گرفتند، خودشون منتقل کردند اما بازم سایت مشکل دیتابیس داشت ! Error می داد و کارشناسای هاست دی ال گفتن بخاطر سرور قبلی هست که درست هم می گفتند. بعد از چندتا پیام خودِ مدیر هاست دی ال اومد و تمامی تیبل های دیتابیس مون رو که خراب شده بود رو برامون درست کرد ... من دقیقا مراحل رو باهاشون چک می کردم قشنگ چندین ساعت وقتشون رو گرفت ! ولی سایت مون درست شد آخرش و الان هم خداروشکر کاملا راضی هستیم

تیکت رو در کمتر از 1 ساعت جواب میدن، آقای رحیمی واقعا تا اینجا خیلی لطف کردند برا ما

یک کلام بهت بگم، اگه واقعا فقط کیفیت و پشیتبانی برات مهم هست هاست دی ال بهترین گزینه هست !
در عظمت هاست دی ال همین بس که " سویس ویدئو ورزش 3 ، دانلود ها، سافت 98، یاس دانلود، میهن دانلود، اندریدی ها، آسان دانلود، سافت گذر، وی بی ایران،وطن دانلود، سرزمین دانلود، فیس نما و .... روی هاست دی ال میزبانی میشن !

من واقعا مدیون شون هستم، تنها مشکل ( حتی اسمش رو مشکل نمیشه گذاشت ) بنظرم قیمت بالاشون هست و برای وبمستر و شروع کارش خیلی سخت هست که بده

مثلا سرویسی که ما برا فروم داریم

10 گیگ 500 گیگ پهانی باند از کانادا = 60 تومن ماهیانه

اگه هزینه ش برات سخت نیست، یک لحظه هم برای انتخاب هاست دی ال تردید نکن

ولی اگه هزینه سختت هست نت افزار و میهن وب هاست هم راضی بودم ازشون تقریبا
بنده هم كاملا با ايشون موافقم هاست دي ال واقعا عاليه.
چند سال پيش هم از برتينا هاست گرفته بودم اونم خيلي خوب بود ولي الان رو نميدونم.

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
هاست؟ چه هاستی؟
هاستی که میخواستم معرفی کنم 24 ساعته به تیکتم جواب نداده هاست تمام دامنه هام رو هم غیر فعال کرده

نت افراز نگیر قوانینش را بخون خیلی سختگیرانست
اتفاقآ از هاستی که قوانین سختگیرانه داره باید هاست خرید
صاحب و مدیر یک هتل اگه سختگیری نکنه چی میشه؟! یکی مواد میکشه تو اتاقش یکی دزدی میکنه از اتاق بغلی اون یکی غذای بقیه رو میخوره یکی دیگه سگ میاره تو هتل
هاست هم همینه اگه سخت گیری نشه از ip ها سوء استفاده میشه ایمیل دست جمعی ارسال میشه ipها به همین دلیل بلک لیست میره منابع سرور توسط اسپمرها یا اسکریپت های بهینه نشده اشغال میشه و..............

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
نت افراز بازدید کننده ی یکتاش دیگه چه صیغه ایه :/ ضمنا دایرکت ادمینه!
آی آر پاور وب هم قیمتاش مناسبه و پشتیبانیش عالیه اما متاسفانه کیفیتش مناسب من نیست و پایینه.
برتینا یکم کیفیتش اذیت میکنه و قیمتش عجیبه! ده گیگ رو میده سالانه یک میلیون تومن و وی آی پیش ۳ میلیون!!! چخبره!
هاست دی ال، داخل ایرانه سروراش و کلا به سرور داخل ایران اعتمادی نیست!

تا الان تصمیم بر اینه که کلا از ایرانیا چیزی نگیریم و از name.com بگیریم که ۱۰۰ گیگ!!! هاست رو داره میده ماهی ۸ دلار! ۲۵ تا دامین هم متصل میشه + اس اس ال هم خودش صادر میکنه، پشتیبانیش هم به ساعت نمیرسه هرموقع از شبانه روز که تیکت بزنی.
فقط الان باید بررسی کنیم که bluehost و hostgator و ehost اولا تحریمشون چقدر سفت و سخته و بعد چقدر بصرفه تر و قویتر هستن.
همین هاست های معروفی که نام میبرید واسطه ای هستن از هاستینگ های خارجی چه بسا اون خارجیا هم نمایندگی ابرهاستینگا و کمپانی های بزرگ هستن و تکلیف این هاستای جدید و بینام و نشون هم مشخصه دیگه معلوم نیست واسطه و نمایندگی چندم هستن!

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
bluehost/dreamhost/namecheap
پست بالایی منو یه نگاه بندازید. میخوایم بلوهاست رو تست کنیم، اگر تجربه ای دارید لطفا بگید. سخت گیری های تحریم و موضوعات مالیشون چطوریه؟
برای مثال گوددی نامرد ۱۵۰دلار مارو نابود کرد + دوتا دامین که نه میشد خریدش نه میشد کاری کرد. پولمونو بخاطر تحریما ریفاند کردن ولی چون کردیت کارتمون دبیت بود قابل برگشت نبود، یکمم همه مشکوک شده خلاصه پولمون پرید :/ ولی الان روی name ۴تا دامین دارم، خیلی آدمای منطقی ای هستن با اینکه با تحریما مشکل دارن ولی بلخره تونستم وریفای کنم خودمو. اما اینایی که گفتی رو خبر ندارم چطوریا هستن.

اینم نظرات من که شاید بدردتون بخوره :
میهن وبهاست : ...
سرور پارس : ...
نت افراز : ...
فعلا روی هاست دی ال هستم که واقعا تو ایران تکه و من مشکلی تا حالا ندیدم
فعلا کار پیش اومد بقیه هاستینگ هایی هم که باهاشون همکاری داشتم رو بعدا میام میگم
اگر جاهای دیگه هم تجربه دارید مفیده.
تشکر بابت اشتراک گذاری تجربتون.

بنظر میرسه هاست دی ال قویه البته هست، و پشتیبان سایتای دانلودی و پربازدیده، ما اونطور مثل سایتای هاست دی ال پربازدید نیستیم ولی ۶۰هزار آی پی رو میتونه رد کنه و همچنین آپتایم و امنیتش خیلی مهمه.
ما که داریم از شرکتای ایرونی دل میبریم و بیخیال پشتیبانی فارسی هم میشیم هنوز یه چیز بدرد بخور پیدا نمیشه.

بالا