دقیقا درست میگه ... نصف عمرتون برفناسبریسک!:
تنها کارتون اروپایی شمشیر دار موجود!بسیار زیبا!
خلاصه هرکی این کارتونو ندیده باشه نیمی از عمرش بر فناست!![]()

دقیقا درست میگه ... نصف عمرتون برفناسبریسک!:
تنها کارتون اروپایی شمشیر دار موجود!بسیار زیبا!
خلاصه هرکی این کارتونو ندیده باشه نیمی از عمرش بر فناست!![]()
این اقایی که بالا می بینید برترین استادیه که یکی می تونه داشته باشه!(من تو تمام فیلمها وسریال ها و کارتونا استاد به این نازی ندیدم!)![]()
بله استادي كه هركدوم از سه تا شاگردش رفتن سراغ يك استاد ديگه!Kakashi Sensei
ميبينم که magic knight R ببين هم بودی ...من که از Clef خیلی خوشم میاد ، تازه مطالب رو Remote یاد میداد
ميبينم که magic knight R ببين هم بودی ...![]()
يه نگاهی به اين لينک ها بندازينمن فکر میکنم هیچ کدوم رو ندیدم یا اینکه دیدم ولی اسماشون یادم نیست ! ممکنه چند تا عکس از هر کدوم بذارین تا ببینم اینا که نوشتی کدومان ؟! :blush: :blink:
من فکر میکنم هیچ کدوم رو ندیدم یا اینکه دیدم ولی اسماشون یادم نیست ! ممکنه چند تا عکس از هر کدوم بذارین تا ببینم اینا که نوشتی کدومان ؟! :blush: :blink:
برا تهيه كارتونا به ژست اول تاژيك انيميشن ها مراجعه كن!كيباو بريسك و
Midori no Hibi
و كينشنو بگير !معرفتنم برادرشيانه!(گفته دوتا ولي من خودم دونفرمحساب ميشم !!!!!)(اينا ميشن 10 تعا دوزاده تا ديويدي كه به قيمت دولتي توسط وزراي ملكمون(مناطق تحت كلنترل يوزرهاي متمايل به مشرق زمين زير نظر يه سري ملكه اداره ميشه!!!!!!) شير خواهند شد!!)
در ضمن توضيحات و عكسهاشون تو سه صفحه قبل هست!و همين طور توضيحات همه انيميشن هاي رايگيري تو ژستي كه فريدا خان زدن!1
:blink::blink::blink:![]()
:
برادر شیان عزیز ! شما برای ما 100 نفر حساب میشی !ممنونم :blush:
ميبينم که magic knight R ببين هم بودی ...![]()
در مورد استاد کنشین هم باید بگم ، اگه اونم 3 تا شاگرد داشت :wacko: ، اونوقت میگفتم :wacko: :hmm:
نگفتم کاری می کردم اساتید دیگه شاگرد قبول نکنن!
حالا استاد این شاگردتون ساکورای خون اشام چرا اینقدر بی اخلاقه !چرا همش ناراتو رو اذیت می کنه! ها!
خيلی باهال بود.
راستی يه چيزی اينا رو دانلد کردی داری؟ يه ليست بده من ببينم اگه اينا هست ديگه بيخد نفرستمشون ...روزانه 10-12 ساعتی رو به انیمه نگاه میکردمکه پدرمو در آوردن کردن 4-5 ساعت![]()
![]()
خيلی باهال بود.![]()
...
راستی يه چيزی اينا رو دانلد کردی داری؟ يه ليست بده من ببينم اگه اينا هست ديگه بيخد نفرستمشون ...