shahroodnet
کاربر قدیمی پرشین تولز
برو با یه PAP قرارداد ببند
برو با یه PAP قرارداد ببند
خدا وكيل اين پول دست من بود ماهي حداقل حداقل حداقل 2 ميليون داشتم حداكپر 5 كيليون از ماه سوم
بخدا
يا حق
کیلیون واحد جدیده؟خدا وكيل اين پول دست من بود ماهي حداقل حداقل حداقل 2 ميليون داشتم حداكپر 5 كيليون از ماه سوم
بخدا
يا حق
کیلیون واحد جدیده؟
حتما فارکس!؟
چي كار كنه؟
مثلا باهاش چیکار میکردی ماهی یه تامن دربیاری؟1900000 خوبه واسه این پول؟ البته دست هر کی باشه یه کاری باهاش میکنه با توجه به منطقه ای که توش هست ... ولی اگه دست من بود حداقل 1 تومن ماهیانه ازش در می اوردم
خوب کارتو توضیح بده ببینیم چه کاریهنوشته ای از bestthings
خدا وكيل اين پول دست من بود ماهي حداقل حداقل حداقل 2 ميليون داشتم حداكپر 5 كيليون از ماه سوم
بخدا
يا حق
شیرازو از کجا آوردی. نه بابا adsl ریختهPAP...قرار داد ببنده ADSL بده توی شهرشون...شیراز بودن دیگه؟
با سلام . دوست عزيز در هر زمينه اي با پولت ميتوني كارهاي مختلفي انجام بدي ولي ميدوني كه پيش زمينه ي هر كار براي اينكه كارت آسونتر بشه پارتي داشته باشي در غير اين صورت كارت سخت يا با مايه ي بيشتر انجام بدي .
1. براي اجاره غرفه چهارشنبه سوري يا مثلا اجاره غرفه هاي فصلي مثلابهار و .. بايد بري شهرداري مجوز بگيري كه در اين كار بايد آشنا داشته باشي وگرنه براي مجوز بستگي به كارت 700000-1000000 اجاره بدي كه بستگي به كاري كه مد نظرته بايد ببيني ميصرفه يا نه . ولي كلا مردم اونم شيرازي مسلك يا بايد بپوشه يا بايد بخوره پس روسري . لوازم ارزون . يه چيزه جديد ولي ارزون . سوتين و ... اول يكم بيار ببين ميصرفه كه احتمالا ميصرفه بيار بعد اگه ارضات كرد كار رو ادامه بده
2. در مورد adsl هم فكر كنم كه ديگه شهرهاي بزرگ ايران از اين كار اشباع شده باشه جر اينكه با يه نرخ بيش از 20 در صد ارزونتر از شركتهاي كار رو انجام بدي
3. الان شما يه روزنامه خبر بخر زده كه چند شركت ساختماني براي شراكت حتي با مبلغ 10 ميليون هم به شريك برا راه اندازي پروژه هاي ساختماني نيازمنديم با سود دهي تضميني و ارايه چك و سفته به مبلغ بيش از سپرده .
4.ببين اين كار فوق العاده سود زاست مخصوصا در جنوب كشور فارس بوشهر و ياسوج . ببين من خودم 2 سال تو اين كار بودم رايت روزي 2000 فيلم براي يه عمده فروشي . خودم سي دي ميفروختم شك نكن سود زا ترين كار هست .
ببين اگر تونستي يه مغازه طرفاي پارامونت . داخل پاساژ صدف اجاره كني و حدود مثلا كلا 100 فيلم ايراني داريم + 100 فيلم خارجي جديد + 50 فيلم هندي جديد + 4 داپليكتور 1 به 8 + 500 هزار تومان هم محصولات اورجينال بخري بذاري جدا كلا حدود 4 ميليون ميشه سرمايه اوليه . بعد عمده فروشي يعني از هر فيلمي 20 عنوان بزني با رايترهاي 1 به 8 همش فروش ميره . عناوين جديد هم مثلا 100 تا ايرانيا البته . تضمين ميكننم در پاييز و زمستان روزي 2000 فيلم كه با احتساب جدا كردن سرمايه اوليه و حساب كتابايي كه خودم كردم و مثلا روزي 20000 تومان هم ميدي به كسي كه برات داره تو خونه داره رايت ميكنه فقط روزي 70000 سودته در ماه تابستون بايد 2 نفر رو بگيري كه روزي حدودا 5000-6000 ميفروشي و روزي 170000 سودته . اگر نتوني مغازه اجاره كني و هم هيچ مشكلي نيت چرا : خودت ميشيني تو خونه ميشيني و رايت ميكني و با يه موتور ميري به دستفروشا و مغازه ها و كلوپ ها و عمده فروشي ها ميگي من ميتونم فيلم بهتون ميدم . مثلا قيمت عمده فيلم سي دي 300 هت ميگي من ميدم 285 بجاش بايد عناوينت فوق العاده جديد باشه . حتما تو كارت دي وي دي چند فيلمه هم باشه
ببين نيروي انتظامي ميگه ما با قاچاقجيان فيلم و دستفروشا مبارزه ميكنيم ولي اگه اينجور بود من بايد الان زندان بودم
اگر هم هيچ كدوم رو طلبه نشدي خودت برو از عمده فروشي بخر و بيا جاهاي شلوغ بفروش و از روزي 30000-40000 يود حال ببر با سرمايه اوليه ي 200000 تومان
ديگه دستم درد گرفت
يا حق
مهيار !
1. سي دي اورجينال را بايد از شركت مربوطش بخري كه سي دي ليبل دار نيست ! يعني سيلور هست !
2. وقتي ارشاد بياد مغازت از تو زرنگ تره و فورا ميفهمه پس بايد زير ميزي بدي ! ( كه 99.99% مامور هاي ارشاد قبول ميكنه :دي )
مهیار اگر میخوای یجوری ردشون کنی بهترین کار اینه که با یکی از مغازه های همسایه صحبت کنی و هر ماه هزینه یی بگیره و سی دی ها رو تو مغازه اون نگه داری(مغازش ربطی به سی دی نداشته باشه)
یا اینکه مغازه نزدیک خونه باشه و سی دی ها رو تو خونه نگه داری کنی
اينارو فكرش رو كردم تازه ميشه فروش اينترنتي هم بگذاريم ادرس مغازه باشه اما سي دي ها جاي ديگر باشه كه اگرم ريختند چيزي پيدا نشه
حالا به غير فيلم هم ميشه رفت فروش بازي ونرم افزار(ساخت داخل نباشه يا دوبله داخل) كه گير نباشه
كپي رايت وارشاد هم كار نداره
والا كسي پوستش كلفت باشه براش مهم نباشه دادگاه وكلانتري و... كار خوبيه
راستي درمورد عمده فروشي گفتيد براي چي اون ويديو كلوپ بياد از ما بگيره خودش رايتر داره ميره رايت ميكنه؟!! 1000تا ...
براي ما كه اصل نيست
دركل شانسه ديگه يكي بدشانس يكي خوش شانس از 10000نفر شايد قرعه بدشانسي به پاي ما بيوفته
---------------
يك كار ديگر
چاپ روي سي دي و دي وي دي يك چاپگر مخصوص سي دي كه چاپ كنيم
-----------------------------------
راه ديگري براي كسب وكار (فروش)نيست؟منظور مجازي رو ميگم كه از نظر قانون زياد گير نباشه
الان رو نمیدونم ... باید تحقیق کرد ....
2 سال پیش توی شیراز کافی نت زدم درست کنار یه کافی نت دیگه که نزدیک 5 سال اونجا کار می کرد .... منطقه ی فضل آباد شیراز ... برجی هم 300 کرایه می دادم ... سابقه ی هیچ کار بازاری هم نداشتم ... با این حال روزانه کم کم 50 تومان کار می کردیم ...
البته اونجا شیراز بود ... و ما هم کارای فوق العاده زیادی انجام میدادیم ... کارمون به جائی رسید که تایپیست استخدام کردیم ... منشی دختر گرفتیم ... یه نفر واسه تحقیق های اینترنتی استخدام کردیم ... دیگه هزار تا کار انجام می دادیم...
خیلی عالی بود ... فقط حیف که دوران دانشجوئی تمام شد و مجبور شدم برگردم اصفهان ...