• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین کاری که میشه با 10 میلیون پول انجام داد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اقا جسارتا کدوم کافینت برای شما بود؟
همون اولی کنار آرایشگاهه؟شیشه سکوریت داره؟
نه ... اون کافی نت پارسیان بود ... ما چند متر اونطرفتر جای کافی نت دانشجو بودیم ... لوتوس

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
ما هم همون طرفا هستیم..
تو فکر زدن کافینت هم هستم.
ولی الان دیگه کاملا همه جای شهر اشباع شده، تو همین محل خودمون 3 تا کافینت کنار هم هستن.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شیراز هیچ وقت برای این کار اشباع نخواهد شد .... اون موقع که ما کار میکردیم بایت اینترنت ساعتی 600 تومان میگرفتیم ولی گویا جدیدا 1200 تومن شده و اینو بگم که اکثر درآمد ما از روی کارهای جانبی بود مثل تحقیق و پرینت و رایت و تایپ و اینا ...
من مطمئن هستم جائی مثل شیراز تا اخر دنیا کافی نت پر درآمد خواهد بود ...

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
شیراز هیچ وقت برای این کار اشباع نخواهد شد .... اون موقع که ما کار میکردیم بایت اینترنت ساعتی 600 تومان میگرفتیم ولی گویا جدیدا 1200 تومن شده و اینو بگم که اکثر درآمد ما از روی کارهای جانبی بود مثل تحقیق و پرینت و رایت و تایپ و اینا ...
من مطمئن هستم جائی مثل شیراز تا اخر دنیا کافی نت پر درآمد خواهد بود ...

الان بین 600 تا 800 متغیر هست .
تحقیق که خیلی داره حتی بیشتر از تایپ و خود سیستم.
یه مدت تو یه کافینت بودم ، یه مدرسه راهنمایی دخترونه نزدیکمون بود، از خود بچه مدرسه ایهاش گرفته تا مامان باباشون میومدن برا تحقیق.. همین امسال روز 2 مهر تو کافینت بودم، سیل دانش آموزا رو میدیدم که میومدن برای تحقیقا مختلف.

کاش یه شریکی پیدا میکردیم همین پی کافینت رو میگرفتیم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
حیف و 100 حیف که من شیراز نیستم که بخوام کمک کنم وگرنه یه لحظه هم صبر نمی کردم ...

بالا