parsgooshi
کاربر تازه وارد
درودیک عدد جیایو s3 3gb در سایتتون سفارش داده و مراحل پرداخت انجام گردید ممنون
با تشکر از خرید شما
تا فردا براتون ارسال میشه و کد پیگیری نیز ایمیل خواهد شد.
Last edited:
درودیک عدد جیایو s3 3gb در سایتتون سفارش داده و مراحل پرداخت انجام گردید ممنون
زنفون؟؟گوشی بنده هم به احتمال 99 درصد فردا میرسه دستم
بلهزنفون؟؟
مبارکهاینم گوشی ما دیروز رفتم گرفتم 90 تومان هزینه پست شد که 70 دادم.. گرگان
با تشکر از جناب مومیوند
مشاهده پیوست 807718
ممنوناقا حامد مبارکتون باشه دست اقای مومیوندم درد نکنه زحمت بچه ها رو زیاد میکشن لطفا سره فرصت یه ریو ازش بزار
مرسیمبارکه
توضیح میدید چجوری حساب کردن هزینه پست و گمرک .بعد تخفیف دادن [emoji15] یا گرفتید[emoji57] ؟
کلا هزینه پست بین 14 تا 18 تومنه من چندین جای ایران همینو دیدم. که تحویل گرفتند. اما هزینه گمرکی کاملا متفاوته. شما از پولی که دادی 18 کم کن میشه هزینه گمرکی. خود گوشی رو چند گرفتین؟ میشه تست انتوتو هم بزارید؟ البته برنامه های خیلی بهتری همچون pc mark و vellamo هم هستن که از انتوتو بهترن. البته دقت کنید pc mark نزدیک 400 مگابایت دیتا داره. اما ولامو خیر. 3d mark هم از همون شرکت pc mark هست که مخصوص کارای گرافیکی و تست گرافیکه بیشتر. اونم 120 مگابایت دیتا دارهمرسی
والا فرمول خاصی نداره هرچی به دهنشون بیاد میگن شانس ما خود ارزیاب گمرک نبود زنگ زد گفت بسته رسیده هزینه گمرک و پست 90 میشه به یکی سپرده بود فلانی اومد 90 بگیر ازش
تخفیف به سختی گرفتم پولو دادم دستش اومدم طرف گفت بیست تومن رو باید از جیب بدم گفته بده پس
اینم گوشی ما دیروز رفتم گرفتم 90 تومان هزینه پست شد که 70 دادم.. گرگان
با تشکر از جناب مومیوند
مشاهده پیوست 807718
سلام علی آقابه به آقا حامد
داداش مبارکت باشه
منتظر تست ها و .... شما هستیم
راستی نامرد 90 زیاد میخواسته بگیره . منت الکی سرت گذاشته حتی 70 هم به نظر من زیاده 50 نهایتا 60 میشه
19 تومن هزینه پست بود خود گوشی رو ۸۵۰ نسخه دو گیگکلا هزینه پست بین 14 تا 18 تومنه من چندین جای ایران همینو دیدم. که تحویل گرفتند. اما هزینه گمرکی کاملا متفاوته. شما از پولی که دادی 18 کم کن میشه هزینه گمرکی. خود گوشی رو چند گرفتین؟ میشه تست انتوتو هم بزارید؟ البته برنامه های خیلی بهتری همچون pc mark و vellamo هم هستن که از انتوتو بهترن. البته دقت کنید pc mark نزدیک 400 مگابایت دیتا داره. اما ولامو خیر. 3d mark هم از همون شرکت pc mark هست که مخصوص کارای گرافیکی و تست گرافیکه بیشتر. اونم 120 مگابایت دیتا داره