parsgooshi
کاربر تازه وارد
درودسلام
K3 Note
موجود ندارید ؟
خیر در حال حاضر سفارش مستقیم هست 605 هزار تومان
درودسلام
K3 Note
موجود ندارید ؟
درود به محض موجود شدن به سایت اضافه خواهد شد.
دوست من متاسفانه ما از سایتی خرید نداریم و به محض موجود شدن میتونیم به سایت اضافه کنیمنمیتوند از این لینک بخرید؟
http://www.aliexpress.com/item/Orig...dragon-810-Octa-Core-RAM-4GB/32346338669.html
دوست عزیز به نظر من 4g بگیرید. من خودم همین دیروز از پارس گوشی بهترین مدل redmi note 4g رو سفارش دادم.سلام شما شیامی رد می نوت 3g سفارش میگیرید چند در میاد Xiaomi Redmi Note 3G
درودسلام شما شیامی رد می نوت 3g سفارش میگیرید چند در میاد Xiaomi Redmi Note 3G
درود
دوستان گوشی LETV -L1 از امروز قابل سفارش از چین می باشد. قیمت 1100
لینک : http://www.parsgooshi.ir/index.php?route=product/product&product_id=200
بله آقا کیانوش اون زمان که ما به همه گفتیم بیان از آقای مومیوند خرید کنن همه گفتن فلان و... ما رو هم سنگ رو یخ کردن رفت!ممنون از عکس العمل سریعتون بابت ارسال کد رهگیری و عکس مرسوله که عکس رو هیچکجا نمیدن و این یعنی وجوده نماینده ی واقعی و خرید مستقیم از بازار در چین
ایشالا خریدهای بعدی
درود قیمت مستقیم 720 هست 16 گیگ سفید بله ژله ای و برچسب با تمام محصولات هدیه داده میشه .آقای مومیوند سلام
میزو ام وان نوت امکان کاهش قیمت نداره؟
همراهش ژله ای و برچسب هست؟
بله آقا کیانوش اون زمان که ما به همه گفتیم بیان از آقای مومیوند خرید کنن همه گفتن فلان و... ما رو هم سنگ رو یخ کردن رفت!
یعنی آقای مومیوند خیلی کارش درسته اینو واقعا دیدم هم از عکس اول که از بسته میدن هم پیگیری های ایشون...از همه مهمتر ایشون صبورانه و با اخلاق خیلی خوب جواب میدن.
من و یکی دیگه از دوستان همشهریم اون زمان سفارش دادیم و انشالله بسته بیاد ریویو رو همین جا میزارم.
انشالله جناب مومیوند تو کسب و کارشون همیشه موفق باشن.
سلام شما الان دقیفا چند روزه سفارش دادین هنوز نرسیده من کلا 3 روز سفارش دادم در عرض 24 ساعت کد رهگیری با عکس بسته فرستاده شدبله آقا کیانوش اون زمان که ما به همه گفتیم بیان از آقای مومیوند خرید کنن همه گفتن فلان و... ما رو هم سنگ رو یخ کردن رفت!
یعنی آقای مومیوند خیلی کارش درسته اینو واقعا دیدم هم از عکس اول که از بسته میدن هم پیگیری های ایشون...از همه مهمتر ایشون صبورانه و با اخلاق خیلی خوب جواب میدن.
من و یکی دیگه از دوستان همشهریم اون زمان سفارش دادیم و انشالله بسته بیاد ریویو رو همین جا میزارم.
انشالله جناب مومیوند تو کسب و کارشون همیشه موفق باشن.