• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیائومی Xiaomi پارس گوشی: تهیه -گوشی های XIAOMI,meizu,LeEco,Asus,LENOVO,,OnePlus ساپورت قطعات و ...با نماد اعتماد

cheshmayebaruni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بله اون پول میره تو جیب خود مسئول تحویل کالای گمرک.
کلان جنسی که قیمتش زیر چهارصد دلار باشه گمرک نمیخوره

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
سلام شما شیامی رد می نوت 3g سفارش میگیرید چند در میاد Xiaomi Redmi Note 3G
دوست عزیز به نظر من 4g بگیرید. من خودم همین دیروز از پارس گوشی بهترین مدل redmi note 4g رو سفارش دادم.
ببینید مدل 3g از پردازنده مدیاتک 8 هسته ای بهره میبره درضمن 64 بیت هم نیست. مدیاتک هم از هر کسی بپرسید انچنان شرکت با اصل و نسبی در ساخت چیپست نیست. در حقیقت منظور بنده این است وقتی مدل 4g با اسنپدراگون است مدیاتک 3g چرا؟ در ضمن همین هشت هسته ای بودن و فرکانس بالا باعث افزایش مصرف باتری نیز میشود. الان خود کمپانی چین مدل های 3g را برای فروش قرار نمیدهد.
شاید در تست ها mediatek قوی تر نشان بدهد که اینطور هم هست اما در عمل شما با افزایش مصرف باتری و کاهش عمر گوشی مواجه مشوید.
در ضمن سایت رسمی miui و شرکت xiaomi تا به این لحظه ورژن 6 یعنی اخرین ورژن miui برای 3g عرضه نکرده است در حالی که مدل 4g دارای miui6 است. البته رام توسعه دهنده برای 3g وجود دارد که ورژن 6 میباشد اما باید با باگهای و مشکلات آن کنار بیایید

حال برویم سراغ مدل 4g ببینید مدل 4g دو مدل تک سیمکارت و دوسیمکارت وجود دارد
مدل تک سیمکارت به پردازنده snap400 مجهز شده در حالی که مدل دو سیمکارت به snap410 مجهز شده.
متاسفانه بعضی فروشنده ها از عدم اطلاع خریدار سو استفاده کرده و میگوید مدل تک سیمکارت 4 هسته ای 1.6 گیگاهرتز است اما دو سیمکارت 4 هسته ای 1.2 گیگاهرنز پس مدل تک سیم به دلیل بیشتر بودن میزان فرکانس بهتر است اما اینطور نیست مدل تک سیمکارت از ساختاری کاملا قدیمی بهره میبرد دلیل ان هم همین است که به این مدل snap400 و مدل دو سیم 410 میگویند.
یکی از جدیدترین گوشی های xiaomi با نام redmi2 هم دقیقا به پردازنده snap410 مجهز شده که خود نشانگر این است
در ضمن همین چیپست دقیقا روی Huawei g7 نصب شده که در دیجی کالا با قیمت حدودا 850 تومان بفروش میرسد

قصد بنده فقط اطلاع رسانی به شما بود.
انتخاب با خودتان است
آرزوی بهترین ها را برای شما دارم
مدیر سایت www.xiaomiiran.ir اولین مرجع پشتیبانی xiaomi در ایران

Last edited:

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
گوشیهای کوبات مدل های :
CUBOT X10: قیمت 590
CUBOT X11 :قیمت قیمت650

ارسال مستقیم از چین قابل سفارش می باشد

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
خب دو روز پیش که نوشته بودم یک عدد گوشی redmi note 4g دو سیم کارت سفارش دادم.
که همراه با لوازم جانبی مثل گارد ژله ای و کاور بود.
پس از 48 ساعت کد رهگیری برای من ارسال شد

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
ممنون از عکس العمل سریعتون بابت ارسال کد رهگیری و عکس مرسوله که عکس رو هیچکجا نمیدن و این یعنی وجوده نماینده ی واقعی و خرید مستقیم از بازار در چین
ایشالا خریدهای بعدی

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
ممنون از عکس العمل سریعتون بابت ارسال کد رهگیری و عکس مرسوله که عکس رو هیچکجا نمیدن و این یعنی وجوده نماینده ی واقعی و خرید مستقیم از بازار در چین
ایشالا خریدهای بعدی
بله آقا کیانوش اون زمان که ما به همه گفتیم بیان از آقای مومیوند خرید کنن همه گفتن فلان و... ما رو هم سنگ رو یخ کردن رفت!
یعنی آقای مومیوند خیلی کارش درسته اینو واقعا دیدم هم از عکس اول که از بسته میدن هم پیگیری های ایشون...از همه مهمتر ایشون صبورانه و با اخلاق خیلی خوب جواب میدن.
من و یکی دیگه از دوستان همشهریم اون زمان سفارش دادیم و انشالله بسته بیاد ریویو رو همین جا میزارم.

انشالله جناب مومیوند تو کسب و کارشون همیشه موفق باشن.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
آقای مومیوند سلام
میزو ام وان نوت امکان کاهش قیمت نداره؟
همراهش ژله ای و برچسب هست؟

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
آقای مومیوند سلام
میزو ام وان نوت امکان کاهش قیمت نداره؟
همراهش ژله ای و برچسب هست؟
درود قیمت مستقیم 720 هست 16 گیگ سفید بله ژله ای و برچسب با تمام محصولات هدیه داده میشه .

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
بله آقا کیانوش اون زمان که ما به همه گفتیم بیان از آقای مومیوند خرید کنن همه گفتن فلان و... ما رو هم سنگ رو یخ کردن رفت!
یعنی آقای مومیوند خیلی کارش درسته اینو واقعا دیدم هم از عکس اول که از بسته میدن هم پیگیری های ایشون...از همه مهمتر ایشون صبورانه و با اخلاق خیلی خوب جواب میدن.
من و یکی دیگه از دوستان همشهریم اون زمان سفارش دادیم و انشالله بسته بیاد ریویو رو همین جا میزارم.

مخلص محمد آقا همشهری عزیزمون هم هستیم

صحبت های داداش محمد رو کامل تائید میکنم .

برای انتخاب بهتر هیچوقت دیر نیست

mehdi60-0

Registered User
لایک‌ها
106

سلام شما الان دقیفا چند روزه سفارش دادین هنوز نرسیده من کلا 3 روز سفارش دادم در عرض 24 ساعت کد رهگیری با عکس بسته فرستاده شد

بالا