داداش خبری از letv نداری؟درود دو مورد اول هنوز تو بازار چین موجود نیست می4 با ساپورت 4جی بله 1110 سفارش مستقیم از چین
چون من تو علی اکسپرس دیدم هست
نمیدونی که میاد؟
شیائومی تک سیمه یا دوسیم؟
مشکلی با زبان نوشتاری فارسی نداره؟
داداش خبری از letv نداری؟درود دو مورد اول هنوز تو بازار چین موجود نیست می4 با ساپورت 4جی بله 1110 سفارش مستقیم از چین
بنده راجع به بازار چین صحبت میکنم علی اکسپرس خیلی از وقتها بصورت پیش سفارش کار میکنه و موجود ندارن. شیائومی با نوشتار فارسی مشکلی نداره حتی بعضی از دوستان رامهای فارسی ریختند و اندروید 5داداش خبری از letv نداری؟
چون من تو علی اکسپرس دیدم هست
نمیدونی که میاد؟
شیائومی تک سیمه یا دوسیم؟
مشکلی با زبان نوشتاری فارسی نداره؟
آقا مبارکهبا سلام خدمت همه دوستان گل و جناب مومیوند عزیز
اول از همه یه تشکر ویژه و جانانه از جناب مومیوند که واقعا زحمت کشیدند.
گوشی بنده Jiayu S3 3GB امروز 10 خرداد رسید...
لوازم داخل کارتن گوشی یک عدد گوشی+کابل و شارژر+باتری + برچسب ضد خش شیشه ای + سیلیکون کیس اوجینال خوده کارخونه
چیزی که منو خیلی خوشحال کرد این بود که جناب مومیوند بهترین برچسب ضد خش و بهترین گارد رو برای هدیه رو گوشی گذاشتن...
درضمن قیمت ایشون از همه جا پایین تره...
انشالله ریویو رو تا فردا میذارم تا همه حال کنن
عیدتون هم پیشاپیش مبارک
ممنون داداشآقا مبارکه
در مورد گمرک هم بگید چقدر گرفتن.
مبارکه دادا ایشالا بخوبی استفاده کنیبا سلام خدمت همه دوستان گل و جناب مومیوند عزیز
لوازم داخل کارتن گوشی یک عدد گوشی+کابل و شارژر+باتری + برچسب ضد خش شیشه ای + سیلیکون کیس اوجینال خوده کارخونه
چیزی که منو خیلی خوشحال کرد این بود که جناب مومیوند بهترین برچسب ضد خش و بهترین گارد رو برای هدیه رو گوشی گذاشتن...
عیدتون هم پیشاپیش مبارک
ممنون داداش حامد گلمبارکه دادا ایشالا بخوبی استفاده کنی
عملا گمرکی نخورده بهش اون پول زور بخونید پست، هم از همه میگیرن.ممنون داداش
گمرک از من که نگرفت از داماد مون گرفت آخه بسته رو به نام اون زده بودم...
کلا گمرک 14 تومن دادم... که اونم هزینه پست از تهران به مشهد بود با همه مالیات بر ارزش افزوده و همه کوفت و زهر ماراش 14 هزار تومن...
آره گمرکی نخورده چون روی فاکتور گمرک یه مهر زده بود معافیت گمرکی...عملا گمرکی نخورده بهش اون پول زور بخونید پست، هم از همه میگیرن.
ایشالله به سلامتی استفاده کنید.
ممنون.
ممنون داداش علی گلداداش محمد مبارک باشه
تازه داستانمون شروع شده با این گوشی
ایول هزینه / زدی اداره پست و ترکوندی با این همه پول که بهشون دادی : LOL
منم فردا میرم میگیرم ایشالا
]چاکریم...خیلی مخلصم محمد جان
میگم داداش محمد شما احتمالا نسبتی با عطا سعادتی نداری ؟!! :دی
آخه این عطا هم همش هزینه های جاری زندگیش و میندازه گردن دامادشون هوشنگ مظاهری : دی
جدای از شوخی دم دامادتون گرم معلومه کارش خیلی درسته .
درود
هنوز تو بازار چین نیومده دوست من
اقا خیلی مبارکه رنگ شارزرش با گوشی ست هست یا فرق میکنهبا سلام خدمت همه دوستان گل و جناب مومیوند عزیز
عیدتون هم پیشاپیش مبارک
ممنون داداشاقا خیلی مبارکه رنگ شارزرش با گوشی ست هست یا فرق میکنه
با سلامسلام....
شما توی رنجه قیمته 800-900تومن کدوم گوشی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟گوشی هایی که من دیدم یکیش lenovo vibe x2 بود یکیشم jiayu s3......'از لنوو بیشتر خوشم اومد از نظره کیفیتی کدوم بهتره؟؟؟مخصوصا دوربین و کیفیته صفحش خیلی خیلی واسم مهمه......غیر از این 2گوشی گوشیه دیگه ای هم خودتون پیشنهاد میکنید؟؟؟مثلا از محصولات xiaomi یا برندای دیگه که تو این رنجه قیمت باشن و از این 2تا بهتر باشن؟؟؟
راستی این 2تارو لنوو و جیایو رو در حاله حاضر موجود دارید؟؟؟؟
ممنون