• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیائومی Xiaomi پارس گوشی: تهیه -گوشی های XIAOMI,meizu,LeEco,Asus,LENOVO,,OnePlus ساپورت قطعات و ...با نماد اعتماد

O/\/\ID

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستانی که جیایو شون رسیده اول اینکه مبارکشون باشه
اگر زحمتی نیست یه ریویو مختصر هم بذارن ممنون میشم مخصوصا از عملکرد باتری و دوربین و گرافیک گوشی

و با سلام خدمت جناب ممیوند به نظر شما گوشی بنده کی میرسه از پست ان ال که پیگیری میکنم با شماره پیگیری که به بنده دادید تقریبا 4 روزه که زده به کشور مقصد حرکت کرده مرسوله

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
اگر زحمتی نیست یه ریویو مختصر هم بذارن ممنون میشم مخصوصا از عملکرد باتری و دوربین و گرافیک گوشی

و با سلام خدمت جناب ممیوند به نظر شما گوشی بنده کی میرسه از پست ان ال که پیگیری میکنم با شماره پیگیری که به بنده دادید تقریبا 4 روزه که زده به کشور مقصد حرکت کرده مرسوله

چیزی که فعلا میتونم بگم اینکه باطریش چنگی به دل نمیزنه در واقع باید بگم از 10 امتیاز من بهش 6 میدم

دوربینش در حد ژنفون 2 هستش من ازش راضی ام . گرافیک گوشی هم خوبه

مرسوله تون هم تقریبا 16 روزه میرسه

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224

درود - معمولا از لحظه حرکت نزدیکه یک هفته بعد در پست تهران رسید میشه

refah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
من یه گوشی inew v3 دارم. اومدم برای تعویض رام روتش کردم ولی وقنی میخاستم ریکاوری نصب کنم آنتن گوشی پرید و الان سیمکارت نمیشناسه.
لطفا اگه کسی اطلاعی در این مورد داره کمکم کنه. ممنون

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
سلام دوستان
من یه گوشی inew v3 دارم. اومدم برای تعویض رام روتش کردم ولی وقنی میخاستم ریکاوری نصب کنم آنتن گوشی پرید و الان سیمکارت نمیشناسه.
لطفا اگه کسی اطلاعی در این مورد داره کمکم کنه. ممنون
درود - پ.خ شد

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
سلام

قیمت Huawei Ascend Y511 Dual SIM لطفا

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
جناب مومیوند سلام
امکان اضافه کردن این مدل ها به سایت رو دارین؟
Gionee Elife S7
vivo X5Pro
vivo Xshot
ZTE Grand S3

O/\/\ID

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
جناب ممیوند مرسوله بنده دقیقا بعد از یک هفته در سایت پست ان ال زده که به کشور مقصد رسید
الان بنده باید کاری انجام بدم یا خود پست ایران ارسال میکنه درب منزل اگر پست ارسال میکنه کی میرسه دستم گوشی تقریبا
ممنون

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
با سلام
جناب ممیوند مرسوله بنده دقیقا بعد از یک هفته در سایت پست ان ال زده که به کشور مقصد رسید
الان بنده باید کاری انجام بدم یا خود پست ایران ارسال میکنه درب منزل اگر پست ارسال میکنه کی میرسه دستم گوشی تقریبا
ممنون
بله مرسوله شما به ایران رسیده باید گمرکیش تعیین بشه و خودکار براتون ارسال میشه . اگر میخواهید از وضعیت بستتون مطلع بشید زنگ بزنید به پست چهار راه لشکر 02161929339 سر کار خانم هاشمی در ساعات اداری با دادن کد پیگیری به ایشون در مورد زمان تحویل راهنمایی بگیرد

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224

morteza699

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
p7000 چقد می باشد ؟؟؟

farsisat.org

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا این Xiaomi mi4i کی موجود می کنید. الان دو ماهی هست معرفی شده و فروش انجام میشه!

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
Last edited:
بالا