Star.Sky
Registered User
- نوشتهها
- 350
- لایکها
- 143
داش علی گل بامرام مبارکت باشه انشا الله به سلامتی استفاده کنی
سلام داداش رضای عزیز
ممنونم
خیلی مخلصیم آقا رضا . اصلا قابل شما رو نداره داداشی
داش علی گل بامرام مبارکت باشه انشا الله به سلامتی استفاده کنی
فدای بزرگواری ومعرفتت عزیز انشاالله سی پیوش برات بچرخهسلام داداش رضای عزیز
ممنونم
خیلی مخلصیم آقا رضا . اصلا قابل شما رو نداره داداشی
سلام دوستانی که جیایو شون رسیده اول اینکه مبارکشون باشه
اگر زحمتی نیست یه ریویو مختصر هم بذارن ممنون میشم مخصوصا از عملکرد باتری و دوربین و گرافیک گوشی
و با سلام خدمت جناب ممیوند به نظر شما گوشی بنده کی میرسه از پست ان ال که پیگیری میکنم با شماره پیگیری که به بنده دادید تقریبا 4 روزه که زده به کشور مقصد حرکت کرده مرسوله
درود - معمولا از لحظه حرکت نزدیکه یک هفته بعد در پست تهران رسید میشهسلام دوستانی که جیایو شون رسیده اول اینکه مبارکشون باشه
اگر زحمتی نیست یه ریویو مختصر هم بذارن ممنون میشم مخصوصا از عملکرد باتری و دوربین و گرافیک گوشی
و با سلام خدمت جناب ممیوند به نظر شما گوشی بنده کی میرسه از پست ان ال که پیگیری میکنم با شماره پیگیری که به بنده دادید تقریبا 4 روزه که زده به کشور مقصد حرکت کرده مرسوله
درود - پ.خ شدسلام دوستان
من یه گوشی inew v3 دارم. اومدم برای تعویض رام روتش کردم ولی وقنی میخاستم ریکاوری نصب کنم آنتن گوشی پرید و الان سیمکارت نمیشناسه.
لطفا اگه کسی اطلاعی در این مورد داره کمکم کنه. ممنون
درودسلام
قیمت Huawei Ascend Y511 Dual SIM لطفا
بله مرسوله شما به ایران رسیده باید گمرکیش تعیین بشه و خودکار براتون ارسال میشه . اگر میخواهید از وضعیت بستتون مطلع بشید زنگ بزنید به پست چهار راه لشکر 02161929339 سر کار خانم هاشمی در ساعات اداری با دادن کد پیگیری به ایشون در مورد زمان تحویل راهنمایی بگیردبا سلام
جناب ممیوند مرسوله بنده دقیقا بعد از یک هفته در سایت پست ان ال زده که به کشور مقصد رسید
الان بنده باید کاری انجام بدم یا خود پست ایران ارسال میکنه درب منزل اگر پست ارسال میکنه کی میرسه دستم گوشی تقریبا
ممنون
درودجناب مومیوند سلام
امکان اضافه کردن این مدل ها به سایت رو دارین؟
Gionee Elife S7
vivo X5Pro
vivo Xshot
ZTE Grand S3
خیلی ممنوندرود
داخل بازار چین موجود باشد بله
درود حدود 790 از چینp7000 چقد می باشد ؟؟؟
درود ارسال از چین هست با پست سنگاپور فقط 910 هزار توماناقا این Xiaomi mi4i کی موجود می کنید. الان دو ماهی هست معرفی شده و فروش انجام میشه!