seyed rahi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 26
- لایکها
- 7
سلام آقای مومیوند عزیز ، گوشی اکو بنده رسید همه چیز عالی ممنون از لطفتون انشاالله موفق و سربلند و پاینده باشید . یا علی
درود متاسفانه با سایتها ما کار نمیکنیم و داخل بازار چین موجود باشد قابل سفارش می باشد.سلام
دوست عزیز چند فروشنده سایت علی اکسپرس + سایت honorbuy.com این مدل رو موجود دارند.
گوشی LetV One Pro این مدل موجود هست؟
مبارک باشه.سلام آقای مومیوند عزیز ، گوشی اکو بنده رسید همه چیز عالی ممنون از لطفتون انشاالله موفق و سربلند و پاینده باشید . یا علی
مبارک باشه.
اگه امکان داره یخ ریویو مختصر بذار که استفاده کنیم
درودinew v3 plus دارین؟اصل؟قیمت؟
با سلام
ببینید اساسا انتخاب و مقایسه گوشی رو بر اساس اندازه ی گوشی انجام میدن مثلا یه نفر بخواد گوشی 6 اینچی و 5 اینچی رو مقایسه کنه که کاملا متفاوت هستن
در مورد این دو گوشی لنوو 5 اینچی و جیایو 5.5 اینچی است و باید بدونید چه اندازه ای میخواید
حالا باز هم اشکال نداره یه مقایسه ای انجام میدم اما این دو گوشی توی دو تیپ مختلف هستن
لنوو از پردازنده mt6595 بهره میبره که در سه ماهه اول 2014 معرفی شده و گرافیک اون power vr 6200 هست و همچنین معماری پردازنده arm v7 میباشد که 64 بیت هم نیست
معماری cpu نیز cortex a7 و cortex a17 میباشد
این پردازنده فقط در 3 محصول زیر استفاده شده است
Lenovo vibe x2 - mogu m7 - zopo zp999
و اما جیایو. جیایو از پردازنده mt6752 استفاده کرده در حال حاضر بدانید که گوشی sony c4 هم دقیقا از همین پردازنده استفاده میکنه که این گوشی هنوز در ایران وارد نشده این پردازنده در سه ماهه سوم سال 2014 معرفی شده یعنی 6 ماه بعد از پردازنده قبلی که خود دلیلی بر جدید بودن آن است
گرافیک آن mali t760 بوده همچین معماری چیپست arm v8 است که کاملا جدیدتر از پردازنده قبلی ما بود همچنین 64 بیتی نیز هست
معماری پردازنده آن cortex a53 است
گوشی هایی که از این پردازنده بهره میبرند
تعداد گوشی ها کمی زیاد بود. فقط مدل های معروف رو مینویسم
Meizu m1 note - HTC desire 890 s - sony xperia c4 - lenovo k3 note - thl 2015
و دومدل دیگر لنوو هم هستند
سلامت باشی برادر.ایشالا خوب کار کنه برات..ممنون مهدی جان قابلت و نداره داداش دستور بده تقدیم کنم
علی آقا مبارکتون باشه خوشحالم گوشی رسید دستتون ایشالا به خوبی و خوشی ازش استفاده کنیدسلام خدمت دوستان گلم
گوشی جیایو بنده هم دیروز رسید و رفتم و تحویل گرفتم / گوشی فوق العاده ای هستش هنوز باهاش چندان کار نکردم اما باید بگم گوشی بسیار خوش دست و خوش فرمی هستش . کیفیت صفحه نمایشش منو خیلی راضی کرد در زاویه های 45 و کمی بیشتر هم که نگاه میکنی تغییری در کیفیت صفحه بوجود نمیاد
لازم به دکر که فقط 14 هزار 200 تومان هزینه اش شد و این بخشش خیلی دلچسب و شیرین بود
جا داره از جناب مومیوند بخاطر قیمت های منصفانه و بسیار عالیشون و همچنین برخورد و اخلاق بسیار خوبشون + پیگیری هاشون تشکر ویژه داشته باشم
مطمئنا و بدون اغراق ایشون یکی از بهترین فروشنده های بودند که در پی تی دیدم چه از لحاظ انصاف و چه از لحاظ تعهد فروش و خدمات به مشتری . این نوع فروشنده ها در پی تی انگشت شمار هستند به جرات میگم به 10 تا هم نمیرسند
جناب مومیوند امتیاز مثبت بازرچه تقدیم شد
درود احتمالا 40 روز طول بکشه تا قابل سفارش باشه.جناب مومیوند
Meizu m2 note
امروز معرفی شده به نظرتون با توجه به تجربه شما چه زمانی وارد بازار میشه؟
http://www.meizu.com/en/products/m2note/features.html
درودسلام
دوست عزیز بنده قصد خرید یک گوشی در حد 5 تا 6 اینچ رو دارم انتخاب خودم روی هوایی میت 7 بود از نظر سخت افزاری و...
ولی به تازگی مدلهای مختلف چینی رو دیدم با کیفیتهای نسبتا خوب حالا میخاستم ازشما کمک بگیرم که به نظر شما تو رنج 5 تا 6 اینچ سی پی یو ترجیحا 8 هسته ای و البته تکنولوژی و قدرت بالا!رم 3 یا ترجیحا 4 گیگ
فضای داخلی 32 درصورتی که رم رو هم ساپورت کنه درغیر اینصورت ترجیحا 64 گیگ.دوربین باکیفیت باشه چون عکاسی و فیلم برداری با کیفیت میخام انجام بده!مثلا 13مگاپیکسل خوبه!
چه مدلها و مارکهایی هست؟
از نظر قیمتی هم نمیخام از 1500 بالا تر بره!
خودم ژیائومی می نوت پرو رو انتخاب کردم ولی قیمتش بالای 2 میلیون هست و من نمیخام اونقدر هزینه کنم حداقل برای گوشی چینی...
"علیرضا"
داش علی گل بامرام مبارکت باشه انشا الله به سلامتی استفاده کنیسلام خدمت دوستان گلم
گوشی جیایو بنده هم دیروز رسید و رفتم و تحویل گرفتم / گوشی فوق العاده ای هستش هنوز باهاش چندان کار نکردم اما باید بگم گوشی بسیار خوش دست و خوش فرمی هستش . کیفیت صفحه نمایشش منو خیلی راضی کرد در زاویه های 45 و کمی بیشتر هم که نگاه میکنی تغییری در کیفیت صفحه بوجود نمیاد
لازم به دکر که فقط 14 هزار 200 تومان هزینه اش شد و این بخشش خیلی دلچسب و شیرین بود
جا داره از جناب مومیوند بخاطر قیمت های منصفانه و بسیار عالیشون و همچنین برخورد و اخلاق بسیار خوبشون + پیگیری هاشون تشکر ویژه داشته باشم
مطمئنا و بدون اغراق ایشون یکی از بهترین فروشنده های بودند که در پی تی دیدم چه از لحاظ انصاف و چه از لحاظ تعهد فروش و خدمات به مشتری . این نوع فروشنده ها در پی تی انگشت شمار هستند به جرات میگم به 10 تا هم نمیرسند
جناب مومیوند امتیاز مثبت بازرچه تقدیم شد