parsgooshi
کاربر تازه وارد
درودXIAOMI REDMI NOTE 4G الان موجود نیست؟
اگر پاسخ منفیه، کی موجود میشه؟
ممنون.
خیر حداقل دو هفته دیگه
درودXIAOMI REDMI NOTE 4G الان موجود نیست؟
اگر پاسخ منفیه، کی موجود میشه؟
ممنون.
درود بله سفارش از چین هستپی 8 هواوی میشه سفارش داد؟
Sent from my XP-iT009 using Tapatalk
درود ارسال از چین هست با پست سنگاپور فقط 920 هزار تومان
حدود قیمت همین هست برای ما فعلا پایینتر مقددور نیست ولی بزودی پایینتر میاید.یکم قیمت بالا نیست چون شرکت 200 دلار می فروشه. توی سایت ها 250 دلار هم می فروشن
رنگ مشکلی موجود هست؟
درود از چین هست 1970سلام. ببخشید mi note pro موجود دارید یا ارسال از چین؟
اکو از چین هست تمام شدش حدود 760سلام ... میخوام گوشی Ecoo E04 مدل رم 3 گیگ رو تهیه کنم. شما موجود دارید؟ یا باید سفارش بدم و شما از چین سفارش بدید؟ قیمت تمام شده اش چقدر میشه؟
ممنون
جسارتا قیمت بالا نیست؟ 180 دلار با دلار 3500 هم حساب کنیم میشه 630اکو از چین هست تمام شدش حدود 760
دوست من عرض کردم در صورت موجود در ایران یعنی گمرک و پول پست پرداخت شده و هیچ هزینه ای ندارد و در تهران یکساعته تحویل می شود ضمنا نزدید 190 دلار هست ارزش این کالاجسارتا قیمت بالا نیست؟ 180 دلار با دلار 3500 هم حساب کنیم میشه 630
بهرحال ممنون ... مستقیم سفارش میدم
پس عذرخواهم ... اشتباه از من بودهدوست من عرض کردم در صورت موجود در ایران یعنی گمرک و پول پست پرداخت شده و هیچ هزینه ای ندارد و در تهران یکساعته تحویل می شود ضمنا نزدید 190 دلار هست ارزش این کالا
درودسلام گوشی منهم رسید ضمن تشکر از اقای مومیوند کارتن که کلا مچاله شده بود خدا به گوشی رحم کرده بود که اسیب ندیده تعجب من از شرکت جیایو بخاطر این بسته بندی بی کیفیت هست که چنین گوشی را در پاکت پیاز وسیب زمینی بسته بندی میکنه هم چنین برای گوشی مشکی گارد سفید گذاشته شده من چند روز پیش یه دونه گوشی لیاگو 2 از همین فروم خریدم واقعا بسته بندیش کارتن وغیره عالی بود در ضمن من چگونه امتیاز بدم تا چندین خرید انجام داده ام به هیچکام امتیاز نداده ام؟برای شارز اولیه گوشی به usb کامپیوتر وصل کنی ایرادی نداره؟