از دست بند های سلامتی شیامی هم میتونید تهیه کنید برامون ؟
دروداز دست بند های سلامتی شیامی هم میتونید تهیه کنید برامون ؟
از دست بند های سلامتی شیامی هم میتونید تهیه کنید برامون ؟
موجود نیس که 10_20 روزه من کلا خرید نمیکنم
یه سرچ بزنی میبینی خیلی خوبن گامشمار و ضربان قلب و خواب همه چیو کنترل میکنهاینا دقیقا کارشون چیه ؟
با اندروید 4.4 و بالاتر کار میکنه دست بند مخصوص کنترل سلامتی هست کلیه حرکاتتون رو کنترل میکنه مثل میزان راه رفتن و کالری سوزوندن خوابیدن که اگر نسبت به کالری که سوزوندین بیشتر بخوابید از کسل شدنتون جلوگیری میکنه و بیدارتون میکنه که زیادتر نخوابین -گوشی زنگ بزنه ویبره میزنه - اگر گوشی شیائومی دارید قفط گوشی با نزدیک کردن می بند باز میشه - ضد آب هست با هر بار شارژ 1ماه جواب میده و خیلی کارهای دیگه - این دستبند رو دست ورزشکاران ملی هم میتونید ببینید علیرضا فغانی داور بین المللی هم از این دستبند استفاده میکنهاینا دقیقا کارشون چیه ؟
درودسلام.
میزو mx4 pro رنگ خاکستری 32 گیگ قیمتش چقدر میشه؟
سلام داداش علیمخلص محمد آقا همشهری عزیزمون هم هستیم
صحبت های داداش محمد رو کامل تائید میکنم .
برای انتخاب بهتر هیچوقت دیر نیست
دقیقا 3 هفته و خورده ای پیش بود که یکم دیر شد اونم به خاطر عوض شدن سیاست پست سنگاپور بود که تاخیر افتاد تو بسته مون و خدا رو شکر جناب مومیوند از چند هفته قبل دیگه با پست سنگاپور کار نمیکنه...سلام شما الان دقیفا چند روزه سفارش دادین هنوز نرسیده من کلا 3 روز سفارش دادم در عرض 24 ساعت کد رهگیری با عکس بسته فرستاده شد
درود با اندروید 4.4 و بالاتر کار میکنه و مشکلی ندارنسلام داداش علی
ارادت دارم داداش خیلی مخلصم دربست...
دقیقا 3 هفته و خورده ای پیش بود که یکم دیر شد اونم به خاطر عوض شدن سیاست پست سنگاپور بود که تاخیر افتاد تو بسته مون و خدا رو شکر جناب مومیوند از چند هفته قبل دیگه با پست سنگاپور کار نمیکنه...
الان جناب مومیوند با پست هلند که خیلی دقیق و سریع هست کار می کنن...
...........................
راستی این می بند به گوشی های دیگه هم وصل میشه؟؟؟
کل نرم افزارهای مربوط به می بند روی شیائومی رو روی گوشی دیگه بریزیم کار میکنه؟؟؟
خیر موجود نیستسلام و عرض ادب دوست عزیز باتری گوشی thl w200s موجود دارین؟قیمت اگه هست
یعنی میشه با گوشی جیایو اس 3 هماهنگش کرد؟؟؟درود با اندروید 4.4 و بالاتر کار میکنه و مشکلی ندارن
بلهیعنی میشه با گوشی جیایو اس 3 هماهنگش کرد؟؟؟
اگه رام گوشی رو هم می یو آی بزنیم، قفل هم باز میکنه ؟بله
میشه
قفل رو تست نکردم ولی قفلش میدونم با نزدیک کردن دستبند به گوشی های می باز میشهاگه رام گوشی رو هم می یو آی بزنیم، قفل هم باز میکنه ؟
sent from my xiaomi redmi 2
سلام دوست عزیز گوشیای P8,Letv one pro و یا mi4 رو میتونی بیاری؟
درود دو مورد اول هنوز تو بازار چین موجود نیست می4 با ساپورت 4جی بله 1110 سفارش مستقیم از چینسلام دوست عزیز گوشیای P8,Letv one pro و یا mi4 رو میتونی بیاری؟