• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به این گلادیاتور در راه خدا کمک کنید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من كلا اينا آماده ام . عاشق جنگ و بزن بپاش . Level 3 دارم ميرسم به زودي چون 90 % از Level 2 پر شده

الان هم كه ساعت 6 صبحه زدم 8 ساعت تو اسطبل كار كنه كه فردا پاشدم اون 10 % هم پر كنم

اين Guild هم اعصاب مارو خورد كرده . چنين چيزي اصلا پيدا نميكنه . iran يا Iranian_Immortals و ... نداره

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من كلا اينا آماده ام . عاشق جنگ و بزن بپاش . Level 3 دارم ميرسم به زودي چون 90 % از Level 2 پر شده

الان هم كه ساعت 6 صبحه زدم 8 ساعت تو اسطبل كار كنه كه فردا پاشدم اون 10 % هم پر كنم

اين Guild هم اعصاب مارو خورد كرده . چنين چيزي اصلا پيدا نميكنه . iran يا Iranian_Immortals و ... نداره

شما باید تو قسمت گیلد تو قسمت سرچ تگ حتما کلمه ایران رو بزنی
یه بار دیگه امتحان کن داداش

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

شما یک عکس از قسمت گیلدتون بگیر بذار اینجا من میگم کجاش بری و چیکار کنی که پیدا کنی چون من الان تو گیلد عضوم نیمتونم اون صفحه شما رو که قبلا داشتم الان هم داشته باشم
اوکی؟;)

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
حسین جان یه سوال.وسایل لول بالاتر رو چطوری میشه خرید؟چون من تو مارکت که سرچ میکنم فقط وسایل همون لول خودم رو نشون میده و تو اسلحه فروشی و سپر فروشی هم اون وسایل رابی میخواد.حالا چطوری میشه اونا رو خرید؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7

ببینم نکنه تو سرور 1 ثبت نام نکردی؟!!!:blink:

Conker

Registered User
لایک‌ها
14

آقا شما برو صفحه های قبل از لینک گیلد بیا

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
بچه ها الان 3 تا جای خالی داریم باید هرچه زودتر با اعضای قوی و فعال پرشون کنیم. بگردید دنبال ایرانیهای فدرت مند. من یکی رو پیدا کردم اسمش behnam1991 هست لول 8 هست بهش مسیج زدم دعوتش کردم نمیدونم اگر بیاد خیلی خوب میشه.

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
گیر دادم به این یارو Lupusتا اونجا که می خورد زدمش تقریبا 22 بار و از صد در صد زندگی رسوندمش به 4 تا ولی دوباره هی زیاد میشد
175.gif
یکی یکی دوتا دوتا میرفت بالا نامرد آخه شدشم که پشت سیستم نبود نمی دونم چرا خود سایت این کار رو می کرد ولی فهمیدم اگه چند نفری باشیم میتونیم یکی یکی اینا رو راحت نابود کنیم

بخاطر اینه که هرکسی بسته به لولی که داره هر ساعت یکبار یک مقدار خونش پر میشه. یعنی بهبود طبیعی پیدا میکنه. لووووول

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

سلام

ببین اگه لاگین شما در سرور 1 نباشه شما نمی تونه مارو ببینی چون همه ما در سرور 1 هستیم
شما شاید سرور 2 یا 3 یا4 باشید , s1 , s2 ,s3, s4

شما باید بری سرور یک ثبت نام کنی
بعد به صورت رندم شما را در یکی از سرور ها 1 تا 4 ثبت نام می کند
اگه سروره یک بود که هیچ ولی اگه جایی دیگری بودی از یک سرور دیگه ثبت نام کن

مثلا از سرور 1 ثبت نام میکنی تو رو می اندازه سرور 3
حالا برو سرور 2 ثبت نام کن تور می اندازه سرور چهار
برو سرور 3 ثبت نام کن تو رو می اندازه سرور 1
اگه نیانداخت برو آخرین سرور شماره چهار ثبت نام کن می اندازدت سرور 1

حالا چرا اینکارو انجام دادند ؟
سادیسم , مازوخیسم , اکسیزوفرنی حاد ...

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه
حتما هر چیزی رو باید خیلی واضح بگم !!!!

یعنی بریم خفت گیری
یعنی دزدی کنیم ازشون
طلا هاشونو بدزدیم
بریم تو حسابشون و طلاهاشونو بدزدیم
زورگیری کنیم !

فقط ایمیل ادرسشو احتیاج داریم

پول دار هارو شناسایی می کنیم
و به یه طریقی ایمیلشونو گیر می آریم

اونوقت بهتون می گم چیکار باید بکنیم !

امیلشونو که گیر اوردیم یه Fake page براشون می فرستیمکه فلانی به فلان بهونه بیا لاگین کن

لاگین هم که کرد پسوردش برای ما میاد
بعد می ریم تو حسابش و تمام دار و ندارشو تو حساب گیلد خودمون می ریزیم !!!

چطوره ؟

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی از گروه ما تو 1000 نفر افراد برتر سایت هست؟
من که هنوز 14 هزار هست رتبم

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
حسین جان یه سوال.وسایل لول بالاتر رو چطوری میشه خرید؟چون من تو مارکت که سرچ میکنم فقط وسایل همون لول خودم رو نشون میده و تو اسلحه فروشی و سپر فروشی هم اون وسایل رابی میخواد.حالا چطوری میشه اونا رو خرید؟

کار خاصی نداره شما به هر لولی بری تجهیزات لول بعد نیز به لیستت اضافه میشه و میتونی خریداریشون کنی اما اگه سلاحی رو میبینی که حتما به رابی احتیاج داره باید بری تو مارکت سرچ کنی نمونشو و دسته دومشو پیدا کنی که ارزون تر باشه و بازم اگه دیدی اینجا(مارکت)هم نیست باید تقریبا یکساعت تو اونجایی که میخواستی اول تجهیزات بخری یعنی(Weapon smith Armour smith General goods )منتطر بشی تا محصولات و محمات و لوازم جدید به لیستت بیاد و لیست به قول معروف آپ دیت بشه اون وقت سلاح هایی که رابی دارن به کل حذف میشن و همگی بدون رابی میشن ;)

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من فکر کنم قدرتم در حال حاضر خوب باشه
145fs78038.gif

دوستان اعلام آمادگی کنید دسته جمعی یورش ببریم گیلد ها و نفراتشون رو در یک حمله انتحاری به هلاکت برسونیم
2dt0ivn.gif

میخ اسلام هم در زمین کفر محکم کنیم
7069.gif

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
امیلشونو که گیر اوردیم یه Fake page براشون می فرستیمکه فلانی به فلان بهونه بیا لاگین کن

لاگین هم که کرد پسوردش برای ما میاد
بعد می ریم تو حسابش و تمام دار و ندارشو تو حساب گیلد خودمون می ریزیم !!!

چطوره ؟
وای××!! تو آخرشی! دمت گرم

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان برای بار آخر میگم

هرکسی میخواد در سرور 1 ثبت نام کنه
باید از لینک رفرال یکی از بچه های عضو گیلد ثبت نام کنه. واگرنه به ما مربوط نیست هر بلایی میخواد سرش بیاد.

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
آقا این چه وضعشه؟ما رفتیم استبل 8 ساعت کار کردیم عرق ریختیم اومدیم بیرون نه یک سکه بهمون دادن نه Experience رو زیاد کردن !!!هیچی
مثل اینکه سیسمشون مثل بازیهای انلاین پی تی باگ داره
من راضی نیستم:(

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پس بگو مشگل كجاست . من Server 4 . هر Server سيستم خاص خودش رو داره ؟

يعني اين طلاها و Upgrade هايي كه كردم روي Server 1 نمياد ؟ از اول بايد شروع كرد ؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
پس بگو مشگل كجاست . من Server 4 . هر Server سيستم خاص خودش رو داره ؟

يعني اين طلاها و Upgrade هايي كه كردم روي Server 1 نمياد ؟ از اول بايد شروع كرد ؟
متاسفانه باید از اول شروع کنی.
ولی زیاد طول نمیکشه سریع پیشرفت میکنی.تازه اولشه.;)

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
کار خاصی نداره شما به هر لولی بری تجهیزات لول بعد نیز به لیستت اضافه میشه و میتونی خریداریشون کنی اما اگه سلاحی رو میبینی که حتما به رابی احتیاج داره باید بری تو مارکت سرچ کنی نمونشو و دسته دومشو پیدا کنی که ارزون تر باشه و بازم اگه دیدی اینجا(مارکت)هم نیست باید تقریبا یکساعت تو اونجایی که میخواستی اول تجهیزات بخری یعنی(Weapon smith Armour smith General goods )منتطر بشی تا محصولات و محمات و لوازم جدید به لیستت بیاد و لیست به قول معروف آپ دیت بشه اون وقت سلاح هایی که رابی دارن به کل حذف میشن و همگی بدون رابی میشن ;)
ممنون حسین جان.یعنی باید یک ساعت تو weapon smith بمونم؟یعنی اگه ازش خارج بشم آپدیت نمیشه؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها یکی تو بازی بهم مسیج زده. :blink:

hadi its me ellis form school =D

نمیدونم منو از کجا میشناسه.من هم سوتی ندادم کلی تحویلش گرفتم.حال کنید یه زید خارجی هم پیدا کردم!:blush:

بالا