Conker
Registered User
- نوشتهها
- 208
- لایکها
- 14
من 4000 هستمبچه ها کسی از گروه ما تو 1000 نفر افراد برتر سایت هست؟
من که هنوز 14 هزار هست رتبم
امت مسلمان این اقدام تبعیضانه و خصمانه را بشدت محکوم میکند. بزودی اعلام جهاد میکنیمآقا این چه وضعشه؟ما رفتیم استبل 8 ساعت کار کردیم عرق ریختیم اومدیم بیرون نه یک سکه بهمون دادن نه Experience رو زیاد کردن !!!هیچی
مثل اینکه سیسمشون مثل بازیهای انلاین پی تی باگ داره
من راضی نیستم
به نقل از behnam1991 :bebakhshid man khodam too ye guild hastam. nemishe vel konam chonke ina doostaye madresam hastan
ممنون حسین جان.یعنی باید یک ساعت تو weapon smith بمونم؟یعنی اگه ازش خارج بشم آپدیت نمیشه؟
بچه ها یکی تو بازی بهم مسیج زده. :blink:
نمیدونم منو از کجا میشناسه.من هم سوتی ندادم کلی تحویلش گرفتم.حال کنید یه زید خارجی هم پیدا کردم!:blush:
ممنون حسین جان.یعنی باید یک ساعت تو weapon smith بمونم؟یعنی اگه ازش خارج بشم آپدیت نمیشه؟
امت مسلمان این اقدام تبعیضانه و خصمانه را بشدت محکوم میکند. بزودی اعلام جهاد میکنیم
بنگرید این تارک دین چگونه دست رد به سینه اسلام زد:
این تارکین دین را باید به اشد مجازات برسانیم که دیگر کسی خیال اینکارها هم به سرش نرسد.
پروفایلش
زود باش
پروفایلشو بده تا یک لقمش کنم
بیا با هم حالشو بگیریم
بیا
پروفایلش
زود باش
پروفایلشو بده تا یک لقمش کنم
بیا با هم حالشو بگیریم
بیا
منم هستم ولی فعلا ما ضعیف هستیم طرف لول 8
بعد 3 روز که لول 10 شدیم اعلام جهاد کن :medieval::cap::cigar:
Your enemy is to weak for a honorably fight. The people don´t want to see such. You let him go - this time.
یک نقشه دیگه
بگردیم دنبال افرادی که زورمون بهشون میرسه و هم پول زیادی دارن. من این افراد رو شناسایی میکنم و به شما معرفی میکنم. وقتی شما در آرنا با اینها مجنگین کلی از پولاشون مال شما میشه.
اولین نفر این بابا هست
ikkies
5000 و خرده ای پول داره
لولش هم 5 هست
فکر کنم این معنیش این نیست که کسی رو نمیشه کشت.این که مینویسه یعنی اینکه طرف لولش از تو خیلی پایینتره و نمیتونی باهاش مبارزه کنی.یادت نیست طرف لول چند بود؟جوانان همیشه در صحنه من قلبم شکست. دشمن متخاصم اجازه مجازات کفار را به ما نمیدهد.
بعد ازینکه خواستم دخل یکی که خونش فقط 10 درصد باقی مونده بود رو بیارم وقتی زدم باهاش بجنگم نوشت:
این یعنی نمیشه کسیو کشت
امت ما ..... خوردیم
تکبیر
با این روش کاملا مخالفم.امیلشونو که گیر اوردیم یه Fake page براشون می فرستیمکه فلانی به فلان بهونه بیا لاگین کن
لاگین هم که کرد پسوردش برای ما میاد
بعد می ریم تو حسابش و تمام دار و ندارشو تو حساب گیلد خودمون می ریزیم !!!
چطوره ؟
طرف لول 1 بود.فکر کنم این معنیش این نیست که کسی رو نمیشه کشت.این که مینویسه یعنی اینکه طرف لولش از تو خیلی پایینتره و نمیتونی باهاش مبارزه کنی.یادت نیست طرف لول چند بود؟
جوانب امنیتی رو کاملا رعایت میکنیم. با پروکسی لاگین میکنیم بعدش هم یکم از پول رو میذاریم بمونه تا کسی به گیلدمون شک نکنه.با این روش کاملا مخالفم.
1- طرف میره به سایت شکایت میکنه و آی پی ما رو شناسایی میکنن و بنمون میکنن.
2- گیلدی که یه دفعه اینقدر پولدار بشه خیلی تابلوئه سریع گندش در میاد.
3 - اینطوری قوی شدن به من که اصلا حال نمیده چون با کار خودت به دست نیومده
.
.
البته این نظر منه.
جوانب امنیتی رو کاملا رعایت میکنیم. با پروکسی لاگین میکنیم بعدش هم یکم از پول رو میذاریم بمونه تا کسی به گیلدمون شک نکنه.
در آخر هم میریم بخش profile و گزینه delete my account رو تیک میزنیم و بعدش اوکی میکنیم و اکانت طرف پاک میشه و دیگه هیچ سرنخی باقی نمیمونه
تکبیر
بنگرید این تارک دین چگونه دست رد به سینه اسلام زد:
این تارکین دین را باید به اشد مجازات برسانیم که دیگر کسی خیال اینکارها هم به سرش نرسد.
نگران نباشید حرف ما 2 تا نمیشود ما اموال دژخیمان جهود را مصادره کرده و اکانتشان را دیلیت خواهیم کردمسولین نگذارند که اختلافات قومی قبیله در روند تصمیمات آنها تاثیر بگذارد