• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به این گلادیاتور در راه خدا کمک کنید

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گیلدی وجود دارد به نام 300 Spartan که برگرفته شده از فیلم 300 هست
این هم یکی از اغضای اونجا هست
Boydie
http://s1.gladiatus.com/game/index.php?mod=arena&pid=24688
من 300 سکه ازش کاسب شدم
----
با توجه به نیت شوم و شیطانی که این گیلد با مردم متدین ما دارد
بر مسلمین واجب است که جهاد کنند

گزیده ای از بیانات حاج سید رستم کازرونی

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ها ها ها...
خب بهتره یک سری توضیحات کلی در مورد moneymaker بدم.
خب من از دو نوع اتصال به اینترنت استفاده می کنم: یکی broadband و دگیری dialup.
در مورد broadband آی پی ثابتهو یوزرش یوزره اصلیمه. اما در مورد دایال آپ یوزر moneymaker که با هر بار اتصال آی پی اون عوض می شه.
در مورد پول درآوردن. خب اگر هر کسی هعر وقت وقت کرد باهاش کار کنه خیلی زود به لول های بالا می رسه و با هر نوبت پول بیشتری کسب می کنه ولی خب تصمیم با شماست. برای همین هم من هنوز برای ثبتش در گیلد اقدام نکردم.
در هر صورت به نظرم رسید فکر جالبی باشه.
ولی خب یک فکر دیگه. از اونجایی که با هر بار دایال آپ جدید آی پی عوض می شه. افرادی که از دایال آپ برای اتصال به اینترنت استفاده می کنن می تونن قبل از لاگین، به آدرس زورگیری(!) افراد دیگه برن و چند سکه رو بدن و بعد لاگین کنن. به هر حال یک فکریه دیگه! به هر شکلی که بشه باید از اشکالات جزئی بر علیه این کفار استفاده کرد دیگه.
بازهم من فقط پیشنهاد دادم. ولی خودم حاضرم اجراش کنم.
پذیرش یا عدم پذیرش؟

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من یک چیزی رو یادم رفت بگم.
دیشب من کلی از حراج چیز میز خریدم ولی با وجود اینکه ازم پول کم شد، هیچ کدوم از اون چیزایی که خریدم موجود نبود! فقط پولم از دستم رفت. این کفار دیگه دارن از حدش می گذرونن. من باید حالشون رو جا بیارم!!!
الآن که دقت می کنم می بینم هیچکدوم از آیتم هایی که در جنگ ها به دست آوردم هم موجود نیست. این یک حقه ی پست و رذیلانه ضد منه! این یک توطئه ی موذیانه و کثیفه. من دیگه طاقت ندارم!!!!!!!

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من رفتم لول 19 .

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوش بحالت من تازه لول 2 هستم.
تا ظهر مي رسونمش به سه ولي خب كمه ديگه!!!!
در مورد پيشنهادم فكر كردين؟
راستي چطوري اينقدر زود به زود لول آپ مي شين؟

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الله اكبر!
اين كفار از هر روشي براي جلوگيري از پيشرفت ما استفاده مي كنن.
نمي دونم چرا يك دفعه اي 20 درصد از اكسپرينس من كم شد!
من طاقت ندارم!!!!!

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
level6.jpg

نگاه كنيد.
ساختمون گيلد اولين گروهه.
واقعاً براي ما افت داره. نا سلامتي ما جزء اولين تمدن ها هستيم. اونوقت اين كفار بايد اينطوري از ما جلو بزنن.
البته بايد بگم كه تقصير خودمونه. اگرچه من خودم به شدت روي گيلد متعصبم و به هر شكلي سعي دارم كمك كنم (فعلاً دارم خودم رو آپگريد مي كنم) ولي خب نبايد جنگ داخلي راه بندازيم كه.
شايد مي شد اون قضيه ي گيلد دوم رو يك جور ديگه اي هم حل كرد. تازه پيشنهادش كه اشكالي نداشت! لاقل مي شد با دليل ثابت كرد كه مشكل داره.
آخر برادران گرامي. مگر نمي شود با سخن گفتن و منطق از پس مشكلات برآمد؟
البته ديگر نمي شود كاريش كرد ولي خب اميدوارم ديگر جنگ داخلي پيش نيايد!
به هر شكل اگر راهي هست كه من به گيلد كمك كنم لطفاً بگيد. اگرچه فعلاً خودم محتاج كمكم.
دارم سعي مي كنم دمار اين كفار رو در بيارم. حالا تا چي بشه!
البته الآن كه ديدم گيلد رتبه ي 49 رو داره خوشحال شدم و انگيزم بيشتر شد ولي درحال حاضر ديگه نمي تونم از شهر خارج شم و بجنگم.
مشغول كار در اصطبل هستيم.

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
level6.jpg

نگاه كنيد.
واقعاً براي ما افت داره. نا سلامتي ما جزء اولين تمدن ها هستيم. اونوقت اين كفار بايد اينطوري از ما جلو بزنن.
البته بايد بگم كه تقصير خودمونه. اگرچه من خودم به شدت روي گيلد متعصبم و به هر شكلي سعي دارم كمك كنم (فعلاً دارم خودم رو آپگريد مي كنم) ولي خب نبايد جنگ داخلي راه بندازيم كه.
شايد مي شد اون قضيه ي گيلد دوم رو يك جور ديگه اي هم حل كرد. تازه پيشنهادش كه اشكالي نداشت! لاقل مي شد با دليل ثابت كرد كه مشكل داره.
به هر شكل اگر راهي هست كه من به گيلد كمك كنم لطفاً بگيد. اگرچه فعلاً خودم محتاج كمكم.

من 2700 تا سکه هم اکنون به گیلد اضافه کردم تا بشیم 5.992

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
الله اكبر!
اين كفار از هر روشي براي جلوگيري از پيشرفت ما استفاده مي كنن.
نمي دونم چرا يك دفعه اي 20 درصد از اكسپرينس من كم شد!
من طاقت ندارم!!!!!

شما سکه خواستید بگید تا من برات سه سوت واریز کنم

میدونی که چطور؟
وقتی سکه زیاد داسته باشی میتونی راحت وسایل بزرگ بگیری و باهاش با لول های بالاتر از خودت نبرد کنی یادت باشه اگه لول 2 هستی فقط با لول 3 نبرد کن نه لول 4 نه لول 1 اوکی؟

میدونی که چطور میتونم برات سکه واریز کنم نه؟
اگه نمیدونی بدون شما یک قالب پنیر یا نونی که 10 یا 20 سکه بیشتر ارزش نداره رو مثلا بذار 1000 تا سکه تو مارکت برای فروش تا منم اون رو بخرم و شما صاحب 1000 سکه شوید ;)خیلی راحت خواستی بگو سه سوت بیشتر کارش نیست بریزم برات هم به نفع شماست که صاحب سکه میشوی و هم به نفع گروخمون است که شما خودتو بکشی بالا

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
راستش من اینقدر سکه دارم که میمونم چیکارش کنم

اگه پیش خودم نگهش دارم که میان بهم حمله میکنن و همشو صاحب میشن
پس مجبورم یجوری خرجش کنم
بیشترشو تو قسمت Auction building از دست میدم:wacko:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
راستش من اینقدر سکه دارم که میمونم چیکارش کنم

اگه پیش خودم نگهش دارم که میان بهم حمله میکنن و همشو صاحب میشن
پس مجبورم یجوری خرجش کنم
بیشترشو تو قسمت Auction building از دست میدم:wacko:

پس سریع درخواست بدید تا بریزم واستون

وقتی شما بیین بالا شما هم میتونید بیشتر سکه بدست بیارید و گیلد رو زودتر آپگرید کنیم

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
[Iنگاه كنيد.
البته الآن كه ديدم گيلد رتبه ي 49 رو داره خوشحال شدم و انگيزم بيشتر شد ولي درحال حاضر ديگه نمي تونم از شهر خارج شم و بجنگم.
مشغول كار در اصطبل هستيم.

بنیان گذار گیلد
آیت الله حاج سید داریوش وکیل
صریحا قید کرده اند که ما به هیچ عنوان نمی توانیم حضور گیلد دومی را به رسمیت بپزیرم و هرگز با گیلد های دوم مذاکره نخواهیم کرد ---> خط 15 باب 8 کتاب جفنگ الاسرار حاج داریوش وکیل

---

جوانان گیلد به هوش باشید که دشمنان سعی در فرستادن مزدوران سست عنصر و بی ایمان خود به گیلد دارند
و اکثر این افرادی که برق طلا نور ایمان را از دلشان بیرون کرده است همه سعی در ضعیف کردن و تباه کردن جوانان گیلد دارند.

دشمنان بدانند که این بار نیز همچون دفعات قبل با هوشیاری هر چه بیشتر مسولین این توطه نیز خنثی خواهد شد

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اگر شما اينطور مي گيد پس قبوله.
راستي يك نسخه از اين كتاب جفنگ الاسرار رو به من هم مي ديد بلكه با نور حق بيشتر آشنا شم.
هادي جان ممنون از كمكت.
اگر لازم شد خبرت مي كنم. ولي خب فعلاً اوضاع بد نيست و از اونجايي كه پيشرفت ناگهاني و كلاً اينجور كارها خيلي مشكوكه و خلاف قوانين بهتره زياد از اين كارها نكنيم به جز در موارد خاص...!
راستي روبي رو از كجا گير بياريم؟ براي خريدنش بايد پول واقعي داد. خيلي مسخره است.
اين هم توطئه ي كفاره كه پول هاي واقعي ما رو هم بگيرن و صرف توطئه هاي پليدشان كنند.

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
بنیان گذار گیلد
آیت الله حاج سید داریوش وکیل
صریحا قید کرده اند که ما به هیچ عنوان نمی توانیم حضور گیلد دومی را به رسمیت بپزیرم و هرگز با گیلد های دوم مذاکره نخواهیم کرد ---> خط 15 باب 8 کتاب جفنگ الاسرار حاج داریوش وکیل

---

جوانان گیلد به هوش باشید که دشمنان سعی در فرستادن مزدوران سست عنصر و بی ایمان خود به گیلد دارند
و اکثر این افرادی که برق طلا نور ایمان را از دلشان بیرون کرده است همه سعی در ضعیف کردن و تباه کردن جوانان گیلد دارند.

دشمنان بدانند که این بار نیز همچون دفعات قبل با هوشیاری هر چه بیشتر مسولین این توطه نیز خنثی خواهد شد

fetch.php
fetch.php
ایول مردم از خنده بابا آخرشی تو ته مرامی

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
خب اگر شما اينطور مي گيد پس قبوله.
راستي يك نسخه از اين كتاب جفنگ الاسرار رو به من هم مي ديد بلكه با نور حق بيشتر آشنا شم.
هادي جان ممنون از كمكت.
اگر لازم شد خبرت مي كنم. ولي خب فعلاً اوضاع بد نيست و از اونجايي كه پيشرفت ناگهاني و كلاً اينجور كارها خيلي مشكوكه و خلاف قوانين بهتره زياد از اين كارها نكنيم به جز در موارد خاص...!
راستي روبي رو از كجا گير بياريم؟ براي خريدنش بايد پول واقعي داد. خيلي مسخره است.
اين هم توطئه ي كفاره كه پول هاي واقعي ما رو هم بگيرن و صرف توطئه هاي پليدشان كنند.

مثل اینکه نگرفتی چی شد

بابا وقتی بهت سکه بدم و شما سکه زیاد داشته باشی و وسایل بزرگ و خفن بخری دیگه کسی جلودارت نیست
من عارضم بود کسی جلوتر از من باشه و سکه بهم بده و بتونم وسیله های بزرگ و قوی بگیرم و بر همه کفار مسلط بشم :( نمیدونم چه فکریش میکنید
میایم کاری کنیم شما پیشرفت کنید خودتون نمی خواین واقعا ما ایرانیها چرا اینطوری هستیم نه واقعا چرا؟من نمیفهمم:wacko:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
شما کافیه لب تر کنید من 3000 تا سکه راحت بریزم به حسابتون رفقا
کما اینکه 4000 تا هم میتونم بریزم

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
داش حسین دستت درد نکنه یه حالی به ما بده.:rolleyes:
هر چقدر کرمته.:D

شما یه تیکه گوشتی موزی ماهی چیزی با مقدار سکه ای که لازم داری بذار تو مارکت و به من خبر بده سه سوته برم بخرمش و پولش بهت واریز بشه جیگر;)

بالا