یک سوال شرعی از محضر حاج آقا داشتم.حاج آقا اگر اموالی را در مارکت مثلا یک پنیر را که قیمتش 2 سکه است را 3000 سکه بفروشیم سکه های به دست آمده چه حکمی دارند؟بنیان گذار گیلد
آیت الله حاج سید داریوش وکیل
صریحا قید کرده اند که ما به هیچ عنوان نمی توانیم حضور گیلد دومی را به رسمیت بپزیرم و هرگز با گیلد های دوم مذاکره نخواهیم کرد ---> خط 15 باب 8 کتاب جفنگ الاسرار حاج داریوش وکیل
---
جوانان گیلد به هوش باشید که دشمنان سعی در فرستادن مزدوران سست عنصر و بی ایمان خود به گیلد دارند
و اکثر این افرادی که برق طلا نور ایمان را از دلشان بیرون کرده است همه سعی در ضعیف کردن و تباه کردن جوانان گیلد دارند.
دشمنان بدانند که این بار نیز همچون دفعات قبل با هوشیاری هر چه بیشتر مسولین این توطه نیز خنثی خواهد شد
گزیده ای از بیانات حاج سید رستم کازرونی
یک سوال شرعی از محضر حاج آقا داشتم.حاج آقا اگر اموالی را در مارکت مثلا یک پنیر را که قیمتش 2 سکه است را 3000 سکه بفروشیم سکه های به دست آمده چه حکمی دارند؟
اي خدا!
من الآن خودم رو پرت مي كنم تو دريا صبر هم نمي كنم. دارم مي ميرم از ناراحتي.
امروز حداقل 1000 تا الكي سر حراج از دست دادم و هيچي هم نصيبم نشد. آخه اين چه وضعشه.
من رفتم خودكشي!
داش حسين به شدت به كمكت احتياج داريم.
يك تكه موز رو مي گذارم تو ماركت به قيمت 3000 تا!!!
اگر مي توني بخرش!
آه امان از دست اين كفار كه با اين كه من قيمت بيشتري گذاشته بودم و همون وسيله با قيمت پايين تر هم بود فقط اومدن سراغ من و من رو overbid كردن. اين ها براي خريد وسيله نيومدن. اينها براي جنگ با جوانان با ايمان گيلد و ضايع كردنشون اومدن.
اينها خائنن. بايد سرشون رو از تن جدا كرد. براي اطلاعات بيشتر به نصايح للفنا مراجعه شود!
داش حسین یه پنیر گذاشتم تو مارکت برو بخر.دمت گرم.
اي خدا!
من الآن خودم رو پرت مي كنم تو دريا صبر هم نمي كنم. دارم مي ميرم از ناراحتي.
امروز حداقل 1000 تا الكي سر حراج از دست دادم و هيچي هم نصيبم نشد. آخه اين چه وضعشه.
من رفتم خودكشي!
داش حسين به شدت به كمكت احتياج داريم.
يك تكه موز رو مي گذارم تو ماركت به قيمت 3000 تا!!!
اگر مي توني بخرش!
آه امان از دست اين كفار كه با اين كه من قيمت بيشتري گذاشته بودم و همون وسيله با قيمت پايين تر هم بود فقط اومدن سراغ من و من رو overbid كردن. اين ها براي خريد وسيله نيومدن. اينها براي جنگ با جوانان با ايمان گيلد و ضايع كردنشون اومدن.
اينها خائنن. بايد سرشون رو از تن جدا كرد. براي اطلاعات بيشتر به نصايح للفنا مراجعه شود!
ببينم داداش شما الآن همونجايي؟
بگذارم پنيررو مي خري؟
همون سه هزارتا!
از خود مغازه هم نمي شه خريد چون همش روبي مي خواد و من روبيم كجا بود. تو ماركت هم كه جنس ها همه قديمين. فقط حراجي چيزهاي خيلي خوبي داره. بايد صبر كرد و در بهترين موقعيت بهترين قيمت رو داد اگر الآن جنسم رو بخري كلي شانس دارم.
عيبي نداره داداش. دستت درد نكنه. حالا مهم نيست. راست مي گي خيلي زياده سه هزارتا! ولي خب تقصير اين كفاره كه پول هاي ما رو غارت مي كنن. وگرنه الآن خودم 1500 تا داشتم.
حالا مهم نيست. ولي توي مغازه همه چيز رو با روبي مي فروشن. روبي رو از كجا بايد گير بيارم. جنس هاي خوب همه روبي مي خوان.
ای بابا
نمیدونستم این تایپیک اینجاست
ساعت خواب
منم یه اکانت دارم به اسم منصور تو گیلد هم عضوم
ولی نمیدونم تا چه حد پیشرفت کردم یعنی نمیدونم پیشرفتم خوبه یا نه؟؟