در چه حالی هستید هم تیمی های عزیز![]()
سلام الیکم اخوی
من هم تیمی نیستم ولی برادر که هستیم
آقا انگار من یکم نظم اینجا رو ریختم به هم از همه پوزش میخوام
ولی کری خونیه دیگه :blush: مثل اینکه یکم زیاد تند رفتم
Rostam_solat عزیز به دل نگیر من همش 10 - 20 روز بعد شما شروع کردم
ایشالا یکی 2 ماه دیگه خوب تمرین کنی میائی بالا جیگر
آقا من چپ و راست دارم گید 300 رو میزنم اگه دوست دارید و میبینید موقعیت مناسبه شما هم از جناح شمال حمله رو شروع کنید
موفق باشید
اتفاقا ما هم با اخوی بالایی (محمد جون) ریختیم سرشون تمام گیلد رو ردیف از بالا تا پایین یکی یکی زدیم
چه حالی داد به به![]()
منم به اینا حمله میکنم روحیه میده به آدم
بچه ها تو بخش بازارچه جنسی رو که گذاشتی برا فروش بعد 24 ساعت اگر فروش نرفت باز برمیگرده داخل packages ؟
منم به اینا حمله میکنم روحیه میده به آدم
بچه ها تو بخش بازارچه جنسی رو که گذاشتی برا فروش بعد 24 ساعت اگر فروش نرفت باز برمیگرده داخل packages ؟
درود برادر
جنس اگر در اون زمانی که تائین میکنید فروش نره برمیگرده تو پکیج
ولی چیزی که من زیاد میبینم دوستان لول پائین گید میان برای یه جنس که نه دمیج داره نه آرمر یه قیمت میزارن تو مارکت این جنس احتمال فروشش خیلی کمه و شما فقط فی میدید بیهوده
موفق باشید
خیلیا اصلا آنلاین نمیشن داریم سقوط میکنیم 2 نفرم جا خالی داریم من که هر روز 17 ساعت آنلاینم همیشم تو بازی هستم البته در کنار کارای دیگم
سلام بچه ها.میدونم دلتون برام تنگ شده بود.![]()
![]()
منم خیلی دلم براتون تنگ شده بود.یه هفته شمال بودم جاتون خالی خیلی حال داد.
از امروز دوباره در خدمتم.![]()
ممنون.خوش اومدی
آره یه هفته ای بود فعال نبودی
راستی الان یه چیزی دیدم خیلی شاکی شدم.این آقای navid_niknafs کیه و توسط چه کسی عضو گیلد شده؟
مگه قرار نبود گیلد به طور مستقیم عضو نگیره؟الان نفر اول گیلد دوم لولش 12 هست و 6000 تا آنور داره.چطور ایشون دعوت نشده ولی این آقا با 111 آنور عضو گیلد شده.چه کسی پاسخگوی این کار خواهد بود؟