سلام هادی
ببین این لوکهارت عزیز خودش تعداد زیادی نفر تو نوبت داره تا عضو گیلدش کنه و به محض آپدیت میره دنبالش تا نفرات رو رو در گیلد دوم عضو کنه و ما دو جای خالی داشتیم ایشون ایرانی هستن و اسمش نوید هستش و از من خواست تا در گیلد عضو بشه و من بهش پیغام فرستادم و قانون رو براش گفتم و تایید کردم اگه فعال نباشی و لولت رو مثل بقیه بچه ها بالا نیاری شرمنده تون میشیم و باید از گیلد مادر نقل مکان کنید
حالا وقتی ایشون هم عضو گیلد باشه طبعا هونور ما افزایش پیدا میکنه و رتبه گیلد هم بالا میره و یه شخصی هست بنام omid که من واسش مسیج دادم و دعوتشون کردم به گیلد ما ملحق بشه شما هم اگه خواستید بهش بگیید و ازش درخواست کنید تا به گیلد ما ملحق بشه
در قسمت highscore امید رو سرچ کنید پروفایلشو پیدا می کنید باید متذکر بشم که ایشون الان در هیچ گیلدی عضو نیست و لول 18 هم هستند
سلام حسین جان.سلام هادی
ببین این لوکهارت عزیز خودش تعداد زیادی نفر تو نوبت داره تا عضو گیلدش کنه و به محض آپدیت میره دنبالش تا نفرات رو رو در گیلد دوم عضو کنه و ما دو جای خالی داشتیم ایشون ایرانی هستن و اسمش نوید هستش و از من خواست تا در گیلد عضو بشه و من بهش پیغام فرستادم و قانون رو براش گفتم و تایید کردم اگه فعال نباشی و لولت رو مثل بقیه بچه ها بالا نیاری شرمنده تون میشیم و باید از گیلد مادر نقل مکان کنید
حالا وقتی ایشون هم عضو گیلد باشه طبعا هونور ما افزایش پیدا میکنه و رتبه گیلد هم بالا میره و یه شخصی هست بنام omid که من واسش مسیج دادم و دعوتشون کردم به گیلد ما ملحق بشه شما هم اگه خواستید بهش بگیید و ازش درخواست کنید تا به گیلد ما ملحق بشه
در قسمت highscore امید رو سرچ کنید پروفایلشو پیدا می کنید باید متذکر بشم که ایشون الان در هیچ گیلدی عضو نیست و لول 18 هم هستند
دوستان من زندگیمو تو حراجی به فنا دادم
هر چی داشتم فروختم حتی شمشیر زیر دستمو که تو حراجی برنده بشم
Overbid شدم و همش رفت به فنا
الان معتاد شدم
اگه کمکی چیزی می تونید بکنید انجام بدید که حداقل پول این زهرماری رو در بیارم
حسین من یه نفر رو پیدا کردم.اگه خواستی بهش پیغام بده.عضو گیلدی هم نیست.
http://s1.gladiatus.com/game/index.php?mod=player&p=49906
سلام حسین
میشه اسم گیلد لوکهارت رو بگی ؟ الان چه رتبه ای داره؟
ایول پیشزفتشون خوب بوده
حسین دادا بهتر نیس گیلد رو یه تکونی بدیم ؟ خیلیا اصلا آنلاین نمیشن داریم پس رفت میکنیم
بچه ها یه نفر لول 22 به من حمله کرده.مگه میشه؟چطوری به من حمله کرده؟
من الان لول 16 هستم و تو آرنا نوشته فقط لولهای 10 تا 19 با هم مبارزه میکنن.پس چطوری این به من حمله کرده؟
آخه این یارو حالا چرا به من گیر داده؟من تا حالا نه اصلا اینو دیدم و نه بهش حمله کردم.حالا این چرا باید بیاد به من حمله کنه؟با یه روشی میشه حمله کرد که لینکو باید تغییر بدی حسین یادم داده
من زورم نمرسه بهش وگرنه میزدمش فک کنم فقط زور 2 نفر تو گیلد زورشون بهش برسه و حالشو بگیرن .