ای کاش می گذاشتید بنده این مردک کافر را در گیلد ثبت نام کنم تا بهش می فهماندم که یک من ماست چقدر کره دارد
و همچنین چون من خارجی ندیده هستم کلی ذوق می کردم
ولی خوب همین الان می روم و باهاش طی می کنم و بهش می فهمانم که اینجا نمی تونه سره پا بشاشه و عرق بخوره
من از این مردک کافر یک مومن حسابی خواهم ساخت
من 1000 سکه واریز کردم برا شروع بچه ها اتحاد خودتونو ثابت کنین از فردا زیاد میکنم
آقایون من پیشنهاد می کنم که اون خارجی رو به درجه سرهنگی تقلیل دهیم
یک خارجی که همش در حال خوردن نجسی هست که نباید بیاید سردار شود و همه کاره گیلد بشود
من پیشنهاد می کنم که به سرهنگی تقلیلش دهیم
عقیده دیگر مراجع چی هست ؟
لطفا فتوای خوب را صادر نمایید
در ضمن من یک نامه به اون کافر از خدا بی خبر فرستادم که قلب سیاه آن کافر را به لرزه می اندازد و بارقه هایی از ایمان را در قلب ناپاکش روشن می کند
مطلب دیگر اینکه چرا اینقدر بی سره صدا نشه بزرگ ما را مثل یک تیکه آشغال انداختید بیرون که خوراک لاشخور ها شود ؟ حداقل یک مراسمی چیزی براش می گرفتیم
در یک اقدام بی سابقه 12000 سکه بی زبون رو ریختیم به حساب گیلد
لول 14 هم که شدیم با 12000 هانور
آقایون من پیشنهاد می کنم که اون خارجی رو به درجه سرهنگی تقلیل دهیم
یک خارجی که همش در حال خوردن نجسی هست که نباید بیاید سردار شود و همه کاره گیلد بشود
من پیشنهاد می کنم که به سرهنگی تقلیلش دهیم
عقیده دیگر مراجع چی هست ؟
لطفا فتوای خوب را صادر نمایید
در ضمن من یک نامه به اون کافر از خدا بی خبر فرستادم که قلب سیاه آن کافر را به لرزه می اندازد و بارقه هایی از ایمان را در قلب ناپاکش روشن می کند
مطلب دیگر اینکه چرا اینقدر بی سره صدا نشه بزرگ ما را مثل یک تیکه آشغال انداختید بیرون که خوراک لاشخور ها شود ؟ حداقل یک مراسمی چیزی براش می گرفتیم
دستت درد نکنه ولی من در حدود 200000 تا تا حالا ریختم شما هم یه تکون حسابی به خودتون بدید
و این هم تعداد سکه های واریز شده به گیلد از طرف اعضای محترم و وفادار گیلد
![]()
عالیه
من رتبه سه را دارم در کمک کردند به گیلد![]()
این رتبه نیس که بر اساس حروف الفبا نوشته اسما رو
زیر gold هرچی نوشته اونو هعضا واریز کردن به حساب گیلد
عالیه
من رتبه سه را دارم در کمک کردند به گیلد![]()
وای این پروفایل رستم رو دیدم از خنده مردم.شمشیر نداره...![]()
![]()
![]()
![]()
وای این پروفایل رستم رو دیدم از خنده مردم.شمشیر نداره...![]()
![]()
![]()
![]()
عزیزه من گفتم که تو تاس بازی شمشیرم رو باختم
بچه ها یه سوال.الان رتبه من تو آرنا 264 هستش.اگه من الان به نفر اول آرنا حمله کنم و ببرمش نفر اول میشم؟
پروفایلش رو دیدم خیلی ضعیفتر از من بود.
Speak with Mountebank
بچه ها این چیه کجاس از اول بازی من پیدا نکردم اینا رو تو قسمت tavern میده هر چی میگردم پیدا نمیکنم![]()