Hamed-Beckham
Registered User
- نوشتهها
- 221
- لایکها
- 0
![a8c0a4cd20.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.persianupload.com%2Fuploads%2Fa8c0a4cd20.jpg&hash=c3118b12e7cb8cc325a022b0942abf70)
بابک جان مبارکه
![227.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fqsmile.com%2Fqsimages%2F227.gif&hash=d7703d683b0304d67c5ad9fff9e85dc8)
![226.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fqsmile.com%2Fqsimages%2F226.gif&hash=eba3069b68f606554e9a6365486a9749)
![263.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fqsmile.com%2Fqsimages%2F263.gif&hash=9aa6d2c49073eea3eb6601bacdf85e24)
من هم تبریک میگم.حیف که بابک اینجا عضو نیست.
من هم میخوام اول بشم الان نفر 88 ام هستم.![]()
نظرتون چیه که یه سهمی واسه هر یک از اعضا قرار بدیم؟
مثلاً هر نفر موظف بشه که روزی 500 سکه به حساب گیلد بریزه
چطوره؟
عزیزم تو می تونی تو شرط بندی ها شرکت کنی !!![]()
ولی فعلآ این کار واسه شما توصیه نمی کنم !!![]()
خیلی خطرناکه حسن !!!![]()
اگه کمک خواستی ( مالی جانی و ... ) به من بگو اگر چه خیلی ضعیف تر از حسین جان و محمد جان و .... هستم![]()
نظرتون چیه که یه سهمی واسه هر یک از اعضا قرار بدیم؟
مثلاً هر نفر موظف بشه که روزی 500 سکه به حساب گیلد بریزه
چطوره؟
من موافقم
چند روز بعد درست کردن گلیلد هم این پیشنهاد رو دادم
دوست من چطور میشه شرط بست و از این کارا من الان تو رم فقط تو آرنا شرکت میکنم....چطور شرط میشه بست شرط ببندم Rubies به دستم میرسه؟:blush:
ممنون از کمکت
نظر بقیه اعضا چیه؟
هیچ موقع دستت به Rubies نمی رسه تا وقتی که پول ( واقعی ) بدی به ادمین سایت که اصلآ ارزش نداره !!![]()
یه قسمتی هست به نام : Auction اونجا کل وسایل خوب رو گذاشتن واسه حراجی !![]()
این کار دقیقآ مثل مزایده ی ماست !!![]()
ولی خیلی باید مواظب باشی چون ممکن با زندگیت ( تو بازی ) بازی کنی و یهو همه ی پولتو به باد بدی !![]()
تایم های حراجی 5 تاست !
1. Very Long که تقریبآ 2:30 ساعت طول میکشه ! ( قیمت دادن تو این موقعیت مثل : تبدیل پولت به -->:lol: )![]()
2. Long که 2 ساعت طول میکشه ! ( اینم مثل بالایی)
3. Middle که 1:30 ساعت طول میکشه !
4. Short 1 ساعت طول میکشه
5. 30 دقیقه طول میکشه که باید در دقیقه ی 25 ( 5 دقیقه مونده تموم شه ) همه ی سفارشاتو بزاری !![]()
ولی سعی کنین که :
وقتی دارین جنستونو انتخاب می کنین هیچ موقع توی خصوصیاتش منفی نباشه ( Agility = -1 )
وقتی دیدین یه نفر بیشتر از قیمت شما گذاشته هیچ موقع باهاش لج بازی نکنین که چرا نذاشت من اونو بخرم !! ( میتونین به گلادیاتور های گیلد بگین که حالشو بگیرن !! )![]()
هیچ موقع نگین که : وسایلمو بفروشم پول بدست بیارم ، این جنسو که خریدم میزارم جای اون !! ( میشین مثل رستم )![]()
این بود قصه ی امروز ما !!!![]()
![]()
هر سوال دیگه ای بود من در خدمتم ( در حد توانم !! )
حسین جان شرمنده که تو کار های شما دخالت می کنم !![]()
مثل اینکه من خیلی دارم تو کارهای رهبران گیلد دخالت میکنم.حسین جان ببخشید.ولی همش از روی دلسوزیه.حسین اگه ناراحت میشی بگو دیگه نظر ندم.
نظر بقیه اعضا چیه؟
آخه من از این حرصم میگیره که نفر اول خیلی ضعیفتر از من هست.همین الان هم میتونم بزنمش ولی فایده نداره.باید سریع برسم اول.به نظر من اول خودتو بساز که رفتی اول کسی شاخ شد کم نیاری
چون کسی که اول وایساده مورد حمله قرار میگیره من تو آرنا رتبم هست 475 :دی
تو Highscore اینجا که بر اساس هونور هستش هم 378
بچه ها به اینجانب تازه کار یه مقدار کمک کنید من الان لول 3 هستم و 7 تا Experience دیگه بگیرم میرم 4 برای من چه کاری توصیه می کنید که هم تو Arena حرفی واسه گفتن داشته باشم و هم لولم زودتر بالا بره راستی توی Auction زمانبندیشو که حامد جان گفتنو کجا میشه دید؟
ممنون
من که اصلا با حراجی موافق نیستم.کلا به درد نمیخوره من هم تا حالا ازش خرید نکردم.چون جنسهایی که تو حراجی میذارن درسته که لولشون بالاست ولی خصوصیاتشون در حد لولشون نیست.به عبارت دیگه آشغالترین وسایل هر لول رو تو حراجی میذارن.مثلا من یه اسلحه تو حراجی دیدم لولش 28 بود ولی دمیجش 18-12 فکر کنم بود در حالی که اسلحه من با اینکه لول 22 هست ولی دمیجش 22-16 هستش تازه 5 تا دمیج هم بهش اضافه شده چون از مارکت خریدم.کلا مارکت خیلی بهتر از حراجی هست و نسبت به پولی که میپردازید جنس خیلی بهتری میتونید تهیه کنید.هیچ موقع دستت به Rubies نمی رسه تا وقتی که پول ( واقعی ) بدی به ادمین سایت که اصلآ ارزش نداره !!![]()
یه قسمتی هست به نام : Auction اونجا کل وسایل خوب رو گذاشتن واسه حراجی !![]()
این کار دقیقآ مثل مزایده ی ماست !!![]()
ولی خیلی باید مواظب باشی چون ممکن با زندگیت ( تو بازی ) بازی کنی و یهو همه ی پولتو به باد بدی !![]()
تایم های حراجی 5 تاست !
1. Very Long که تقریبآ 2:30 ساعت طول میکشه ! ( قیمت دادن تو این موقعیت مثل : تبدیل پولت به -->:lol: )![]()
2. Long که 2 ساعت طول میکشه ! ( اینم مثل بالایی)
3. Middle که 1:30 ساعت طول میکشه !
4. Short 1 ساعت طول میکشه
5. 30 دقیقه طول میکشه که باید در دقیقه ی 25 ( 5 دقیقه مونده تموم شه ) همه ی سفارشاتو بزاری !![]()
ولی سعی کنین که :
وقتی دارین جنستونو انتخاب می کنین هیچ موقع توی خصوصیاتش منفی نباشه ( Agility = -1 )
وقتی دیدین یه نفر بیشتر از قیمت شما گذاشته هیچ موقع باهاش لج بازی نکنین که چرا نذاشت من اونو بخرم !! ( میتونین به گلادیاتور های گیلد بگین که حالشو بگیرن !! )![]()
هیچ موقع نگین که : وسایلمو بفروشم پول بدست بیارم ، این جنسو که خریدم میزارم جای اون !! ( میشین مثل رستم )![]()
این بود قصه ی امروز ما !!!![]()
![]()
هر سوال دیگه ای بود من در خدمتم ( در حد توانم !! )
حسین جان شرمنده که تو کار های شما دخالت می کنم !![]()