هر سلاحی که جمع دو تا عددش بیشتر باشه بهتره.در شرایط مساوی سلاحی که عددهاش به هم نزدیکتر باشه بهتره.راستی دوستان
سلاحی که Damageش
4-1 باشه بهتری با 4-4؟
ممنون
میلاد
هر سلاحی که جمع دو تا عددش بیشتر باشه بهتره.در شرایط مساوی سلاحی که عددهاش به هم نزدیکتر باشه بهتره.راستی دوستان
سلاحی که Damageش
4-1 باشه بهتری با 4-4؟
ممنون
میلاد
هر سلاحی که جمع دو تا عددش بیشتر باشه بهتره.در شرایط مساوی سلاحی که عددهاش به هم نزدیکتر باشه بهتره.
دوستان اول شدن تو آرنا خیلی هم سخت نیست آش دهن سوزی هم نیست ...
من 4 دفعه تو آرنا 20 - 29 اول شدم باقیشم دیگه پایین تر از 15 نموندم برای بیش از 8 ساعت
آما حالا که وارد آرنا 30 - 39 شدم نفر 51 هستم .....
برید قوی شید که در جهان طبیعت ضعیف پایمال است
در ضمن من الل حساب تا شنبه نمیتونم مثل قبل بیام شما ادامه بدید بر میگردم بهتون میرسم
حامد جان خیلی از کمکت ممنون خیلی کمکم کردی ....
حالا من باید پول پیشنهادی رو توی اون کادر بنویسم و بعد Bid رو بزنم یا اینکه Buyout کنم که البته نمیشه چون Rubies می خواد درسته؟
در ضمن من روی هر جنسی که میرم دو تا کادر میاد کنارش مث اینی که پیوست کردم رو ببین
دو تا کادر داره تو هر کدوم Amour یه اندازه ی خاصی هستش حالا کدوم درسته؟
ممنون
میلاد
من که اصلا با حراجی موافق نیستم.کلا به درد نمیخوره من هم تا حالا ازش خرید نکردم.چون جنسهایی که تو حراجی میذارن درسته که لولشون بالاست ولی خصوصیاتشون در حد لولشون نیست.به عبارت دیگه آشغالترین وسایل هر لول رو تو حراجی میذارن.مثلا من یه اسلحه تو حراجی دیدم لولش 28 بود ولی دمیجش 18-12 فکر کنم بود در حالی که اسلحه من با اینکه لول 22 هست ولی دمیجش 22-16 هستش تازه 5 تا دمیج هم بهش اضافه شده چون از مارکت خریدم.کلا مارکت خیلی بهتر از حراجی هست و نسبت به پولی که میپردازید جنس خیلی بهتری میتونید تهیه کنید.
خیلی ممنون آقا حامد خیلی کمکم کردی ولی یه بار پولم رو باختم دیگه بیخیال شرط بندی شدم
بچه ها رتبه گیلد 16 هست ولی اگه بخواهیم بریم 15 باید آپگرید کنیم.چون حدود 50000 آنر کم داریم.
موضوعش چیه به نظر شما ؟؟؟؟
موضوعش چیه به نظر شما ؟؟؟؟
حسین جان میشه یه توضیح کوچولو در مورد حساب ها بدی ؟ ( الان حسین میگه : باز این حامد دیوونه اومد )
حسین جان میشه یه توضیح کوچولو در مورد حساب ها بدی ؟ ( الان حسین میگه : باز این حامد دیوونه اومد )
الان دو تا گیلد هستن که تا 21 نفر آپگرید کردن.