• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به دنبال ایده جدید و نو برای راه اندازی سایتی متفاوت

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
دوستان ببنید من خودم طراح سایت هستم شرکت ثبت شده دارم بچه های شرکت هم هستن طراحی سایت اوکیه
سئو و بهینه سازی اوکیه
سرور هاست و دامین هم اوکیه
سرمایه هم اوکیه
جا هم دارم دفتر شرکت تو تهران هست
همه چیز اوکیه فقط دنبال یه ایده جدیدم

آخ آخ آخ آخ . خودتو بیچاره کردی رفت پی کارش... مگه نمی دونی اینجا نباید بگی پول و شرکت و دفتر داری ؟؟؟؟ الان میریزن با بیل تیکه تیکت میکنن :D .. فقط شانس آوردی بخاطر آواتارت مصطفی طرفدارته

behzadtoronto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخ آخ آخ آخ . خودتو بیچاره کردی رفت پی کارش... مگه نمی دونی اینجا نباید بگی پول و شرکت و دفتر داری ؟؟؟؟ الان میریزن با بیل تیکه تیکت میکنن :D .. فقط شانس آوردی بخاطر آواتارت مصطفی طرفدارته
آخخخخ آخخ آخخخ میخوای بگی تو هم پول و شرکت و دفتر داری اونوقت صبح تا شب اینجا ول میگردی؟!!:general307::D بله اینجا بچه 14 ساله علاف مثل تو زیاد داره و شما هم یکی ازون بچه کوچولوها که مامانش ولش کرده چت کونه هستی آخخخخخخ اخخخ آخ پسر بابایی:D
حتما آدرس شرکت و دفتر مشقتو برام بفرست :general304::general304::general304::general304::general304::general304:
بچه 14 ساله کوسخول :general304::general304:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
قبل رسیدن بیل به مغزش چنان چشمش میزنن :general105:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
قبل رسیدن بیل به مغزش چنان چشمش میزنن :general105:

چشمشون دیگه جون نداره. از وقتی دمو و مصطفی و فلک زده و هرپیسی دو سید منو نفرین میکنن، روز به روز وضعم بهتر شده:D... خدایی امروز شاهکار بود برام در چند سال اخیر... یک قدم کوچک برای بشریت بود، یک جهش بزرگ برای افتک :D

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
دمتون گرم قشنگ ایستگاه میگیریدا بابا ایده بدید

ایده دادم دیگه.

یه ایده خوب دیگه هم دارم که مال یکی از بچه های پی تی بود، بعنوان عذرخواهی هدیه داد به من:p ... اونو می فروشم. میتونیم شرکتی براش فروشش قرارداد ببندیم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بنده خدا راست میگه
مگه دوتا دست بیشتر داره :|

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
مگه خار داره :|

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
دوستان ببنید من خودم طراح سایت هستم شرکت ثبت شده دارم بچه های شرکت هم هستن طراحی سایت اوکیه
سئو و بهینه سازی اوکیه
سرور هاست و دامین هم اوکیه
سرمایه هم اوکیه
جا هم دارم دفتر شرکت تو تهران هست
همه چیز اوکیه فقط دنبال یه ایده جدیدم

یکی مثل من که 2 تا ایده داره که زمین و زمان به هم دوخته میشه و پول و خدمه و حشمه ندارم. 4 ماهه بار خودم رو میبندم
یکی مثل شما که همه چیز در بند و بساط داره و ایده نداره.
عجب روزگار نامردیه. استخون رو میده دست گوسفند. علف پیشکشش به سگ.

saeed_naderei

Registered User
لایک‌ها
31
من یه ایده دارم که به بیت کوین هم مربوط میشه، اگه با بیت کوین آشنایی داری و کل قضیه رو میدونی چیه، با همدیگه تو پیام خصوصی صحبت کنیم
والا نشنیدم سررشته ای توش ندارم یه توضیحاتی بده

بالا