• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به دنبال ایده جدید و نو برای راه اندازی سایتی متفاوت

saeed_naderei

Registered User
لایک‌ها
31
من یه ایده دارم که به بیت کوین هم مربوط میشه، اگه با بیت کوین آشنایی داری و کل قضیه رو میدونی چیه، با همدیگه تو پیام خصوصی صحبت کنیم
فهمیدم یسری اطلاعات دارم دربارش خوب ایدت چیه تو پ.خ بگو

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
ایده رو بده طرف به تو که بری پول در بیاری پس فردا شاسی بلندش رو تو بخری .. دختری که سهمه اون باباس حق اون باباس رو سوار کنی آفتاب مهتابی بشه عشق و حالی کنی .. بهترین مسکن بهترین پوشاک بهترین خوراک .
که چی بشه ؟
مگر عقل آدم کمه مرد حساب ؟

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
ایده رو بده طرف به تو که بری پول در بیاری پس فردا شاسی بلندش رو تو بخری .. دختری که سهمه اون باباس حق اون باباس رو سوار کنی آفتاب مهتابی بشه عشق و حالی کنی .. بهترین مسکن بهترین پوشاک بهترین خوراک .
که چی بشه ؟
مگر عقل آدم کمه مرد حساب ؟
.

مرد حسابو خوب اومدی:D

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
اینجا اگه کسی ایده داشت هم نمیگفت اگه هم میگفت بقیه نق میزدن

استارتر این @zgg123 یه نونوایی داره زورش میاد برا نمونه یه نونه مجانی بهم بده که من محتاج نونه شب نباشم بعد شوما ایده مجانی میخوای ؟
نونوایی داره؟ :general707:
این مدلی؟o_O
31.jpg

@سکولار
عجیبه ک نیو یوزر نیست و تاپیک زده
نیو یوزر نیست ولی مثل خیلی از نیو یوزرا دراین مورد فکر میکنه:p اینجا اگه کسی میدونست هم نمیگفت- هرچند یه عده از جمله خود تو میدونی:general601::D

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
تو کشور های دیگه شاید خیلیا ایده هاشون رو به اشتراک بزارند ولی تو ایران شاید ایده ای مثل ایسام و دی جی کالا و نت برگ که البته اینا هم کپی شده است از سایتهای خارجی رو داشته باشند و خودشون هم هیچ وقت اجرا نکنند!!!
ولی یه مثالی ایرانیا داریم که میگه دیگی که برا من نجوشه میخوام سر ... توش بجوشه!!
موفق باشی

بالا