alireza_ssp
Registered User
- نوشتهها
- 2,728
- لایکها
- 504
با هماهنگی با استارتر عزیز یک عینک هم توسط اینجانب خریداری شد که قرار شد سه شنبه صبح ارسال بشه. کاری با عینک و جنسش ندارم. ولی خود استارتر آدم بسیار با شخصیتی هستند
با هماهنگی با استارتر عزیز یک عینک هم توسط اینجانب خریداری شد که قرار شد سه شنبه صبح ارسال بشه. کاری با عینک و جنسش ندارم. ولی خود استارتر آدم بسیار با شخصیتی هستند
سلام اگر عینک Revision موجوده لطفا پ.خ بزنید.
دوست عزیز بسته سفارشی شما ارسال گردید. کد رهگیری هم پ خ گردید.با هماهنگی با استارتر عزیز یک عینک هم توسط اینجانب خریداری شد که قرار شد سه شنبه صبح ارسال بشه. کاری با عینک و جنسش ندارم. ولی خود استارتر آدم بسیار با شخصیتی هستند
من یکی از این عینک ها را خریدم . وقتی به دستم رسید در همین تاپیک در موردش صحبت میکنم .
با تشکر
من یکی از این عینک ها را خریدم . وقتی به دستم رسید در همین تاپیک در موردش صحبت میکنم .
با تشکر
بهتون تبریک میگم. من از این عینک مدتی قبل از یوی از بچه های انجمن تهیه کردم. فکر میکنم کلی هم گرون خریدمش ولی باید بگم عین ماسین می مونه. اخ نگفته.
شرکت رویژن یک استاندارد برای این عینک در نظر گرفته که گلوله پخش کننده شات گان از فاصله نزدیک رو عبور نمیده.
ایده اله برای کوه و جنگل.
مطمینما راضی خواهی بود.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
با تشکر
بهتون تبریک میگم. من از این عینک مدتی قبل از یوی از بچه های انجمن تهیه کردم. فکر میکنم کلی هم گرون خریدمش ولی باید بگم عین ماسین می مونه. اخ نگفته.
شرکت رویژن یک استاندارد برای این عینک در نظر گرفته که گلوله پخش کننده شات گان از فاصله نزدیک رو عبور نمیده.
ایده اله برای کوه و جنگل.
مطمینما راضی خواهی بود.
ممنون از توضیحاتتون
فقط یک نکته به صحبت های دوستمون اضافه کنم که هر شرکتی چه شرکت Revision و چه شرکت ESS و ... اگر استاندارد (APEL(Authorized Protective Eyewear List رو درمورد عینکاشون رعایت کنند حداقل 10-20 دلار به قیمت محصولاتش اضافه می کنند.
موفق و موید باشید.
مبارکتون باشه فردا صبح بسته سفارشی شما ارسال خواهد شد.
موفق و موید باشید.
ممنونم از شما . وقتی به دستم رسید نتایج حاصل از مشاهده ام را در همین تاپیک قرار میدهم .
ممنونم آقا . مشتاقانه منتظر هستم
قیمت آخر عینک لطفا
و اینکه آیا ممکنه برای خریدش حضوری مزاحم بشم؟ باید روی صورتم تستش کنم و بعد بخرم
ممنون
سلام
بلاخره ما هم یک عینک سفارش دادیم.
قرار هست یک شنبه برای ما ارسال بشه.
دستم رسید نتیجه رو اعلام می کنم.
بالاخره عینک رسید . با تشکر از شما جناب HamidRezaA . به خاطر خریدم از شما راضی هستم .
پوتين سايز 40 نداره؟ چون ممكنه 41 برام بزرگ باشه و بخوام با 40 عوض كنم. شماره 37 هم براي كسي مي خوام اگه پوتين خوب داشته باشيد