ببين رضا جان من توي انگليس هستم اگه باز هم ميخواي در مورد اي اس پيم بدوني بگو اينجا يه لينك بهش بدمآقا ديدم نوشته بودي كه مودمت از آي اس پي گرفته اي! ميشه بگي از كدوم آي اس پي؟ و البته اينكه آيا خط تلفن شما اشغال خواهد بود يا نه در زمان استفاده از اينترنت؟ آيا از سرعت آن آي اس پي راضي هستي؟
با تشكر
رضا
تقريبا بيشتر قسمتها ديجيتال شده. اينجور كه شنيدم خطهاي جديد همگي بستر لازم براي راه اندازي DSL رو دارن.بابا اون دفعه هم من پرسیدم کسی جواب نداد، اقا خطهای تلفن مخابرات ایران دیجیتال هستن یا انالوگ؟
تقريبا بيشتر قسمتها ديجيتال شده. اينجور كه شنيدم خطهاي جديد همگي بستر لازم براي راه اندازي DSL رو دارن.بابا اون دفعه هم من پرسیدم کسی جواب نداد، اقا خطهای تلفن مخابرات ایران دیجیتال هستن یا انالوگ؟
آقا يكي ميگفت پارس آنلاين اين همه پاچه خاري ميكنه براي اينه كه بتونه مجوز DSL رو بگيره.من به پارس انلاين ايميل زدم ببينم چه جورياست گفت كه احتمالا مودم ها رو اماني ميدن اما گفت تا همه چي كامل معلوم نشه نه ميتونيم بگيم كجا رو پوشش ميديم و نه ميتونيم حدود قيمتها رو بديم.
به نظر من اگر پارس انلاين به خاطر راه انداختن دي اس ال اين ضايع بازي ها رو در اورده باشه قابل بخششه.نه؟
من فكر ميكنم كه مخابرات هم چندان بدش نياد كه سرعتها همچنان پايين بمونه. طوري حرف ميرنم انگار همين فردا قراره dsl راه بيفته. البته من تا حالا چند جا رو ديدم كه دارن فيبر نوري ميكشن. بهر حال ما كه همچنان در كف اينترنت واقعي هستيم. اي كاش مخابرات حداقل يك رقيب داشت. اونوقت اين همه سر ملت بازي نميتونست در بياره![]()