• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما سايت بزنم يا مغازه باز كنم؟

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
هیچکدوم
برو جنس عمده سنگین بخر - اونی که تازه رو بورس افتاده - بعد آگهی کن فروش عمده خرد
سود کم - تعداد بالا - پول خوب
بدون دغدغه

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
هیچکدوم
برو جنس عمده سنگین بخر - اونی که تازه رو بورس افتاده - بعد آگهی کن فروش عمده خرد
سود کم - تعداد بالا - پول خوب
بدون دغدغه
براي سفارش به نظرتون از سايتاي خارجي سفارش بدم بهتره يا از شهراي مرزي كه قاچاق ميارن بهتره؟

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
لوازم جانبی و تعمیرات موبایل بستگی به موقعیت داره
که اخرشم سود نمیکنی
چون خودم دارم الان کار میکنم میگم
دست زیاد شده تو این کار البته شهر شما را نمیدونم
انصاف هم داشته باشی چیزی برای خودت نمیمونه

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
به نظر من الان چیزهای مصرفی خوب فروش داره
بعدم هرکاری میخوای کنی به نظر من قبلش برو 2-3ماه وایس شاگردی که الکی سرمایه نزاری بعدشم هیچی به هیچی بشه
یه جای خوب مغازه بگیر که رفت و آمد زیاد باشه مثل خیابون اصلی باشه اگرم ردیفت مغازه همون کارو تورو میکنن که چه بهتر
اما اینکاری که گفتی خیلی دست توش زیاده مگر اینکه چیزهای خاص و لاکچری بیاری و همیشه بروز باشی و تبلیغات گسترده کنی مثلا هنوز گوشی موبایل S9 نیومده(منظور اینکه تو بازار جهانی هست و بارش امده و تو گمرکه ایرانه) شما باید حداقل قاب ژله ای و گلسشو داشته باشی اینجوری خیلیا که گوشی عوض میکنن و گوشی باز هستن مشتریت میشن و بعد اینکه تنوع زیاد باشه اگر شده مثلا برای گوشی S7 هر مدل قاب 2تا بیاری بهتره تا 2 نمونه بیاری اما تعداد بالا اگر بتونی جنسات 2 هزارتومنم ارزونتر از جاهای دیگه بدی بازم خوبه اما اگر بازاریا بفهمن خرابت میکنن تو بازار
توصیه دیگه که دارم حتما کانال تلگرام بزن هرکاری میخوای بزنی اینستاگرامم خوبه اما چیزای لاکچری و خوش قیمت بیار و گرنه که قاب های سیلیکونی و ژله ای و یه مشت قاب خز و خیل و چرت و پرت زیاده
در کنارش میتونی سایت فروش آنلاینم بزنی اما قیمتاتو باید کم کنی که پول پست میخوره برا مشتریت به صرفه باشه
من خودم خرید اینترنتی بیشتر میپسندم چون باید برم بیرون کلی بگردم تا برای گوشی قاب یا گلس پیدا کنم مثلا من LG G6 خریدم تو شهرمون گیرم نیومد آخرش اینترنتی سفارش دادم.
در کل هرکاری میکنی چیزهای خاص بیار
جنس آشغال کم بیار و جنس خوب زیاد اما سعی کن مشتریت قانع کنی که جنس خوب بخره که هم از شما راضی باشه و هم مشتریت بشه.
منظورک کابل و شارژر و گلس این چیزاست مخصوصا شارژر
با سرمایه کم شروع کن میز این چیزا داخل برنامه دیوار بگرد پیدا کن یا سمساریا که زیاد نخوای هزینه کنی فوقش اگر چوبش خرابه یه برچسب طرح چوب میزنی.
کاری که داخلش تخصص نداری واردش نشو
انشالاه موفق باشی :general601:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
پول مغازه و جای مناسب داری ؟ اگر داشته باشی مغازه قطعا بهتره

haj-amir

Registered User
لایک‌ها
144
جمعیت شهرتون چطور هست نسب افراد جوان به پیرش؟
چندتا مجتمع تجاری فعال داره؟

بالا