• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما موفقيت فيلم آرگو در اخذ جايزه اسكار سياسي بود؟

به نظر شما موفقيت فيلم آرگو در اخذ جايزه اسكار سياسي بود؟

• بله

Votes: 33 47.8%
  • خير

Votes: 18 26.1%
  • تا حدودي

Votes: 14 20.3%
  • نميدونم

Votes: 4 5.8%

• Total voters
    69

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
دو سری خواستم بگیرم قسمت نشد...

یه سری هم که خواستم دانلود کنم اینترنتم قطع شد یدفه..

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
فرداست که شلمشور برای زدن پوز صهیونیسم و آمریکا دست به کار ساختن فیلمی در مورد تسخیر لاله ی جاسوسی بشه:snitch:

chance

Registered User
لایک‌ها
119

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
آرگو بسیار خوب بود و واقعیات اون زمان و توحش رو به خوبی نشون داد و اصلا سیاه نمایی نداشت

ولی بنظر من باید جانگو , رها شده اسکار میگرفت فیلم های تارانتینو فوق العاده هستند

باز هم تاکید میکنم جدائی نادر از سیمین بهترین فیلم یک دهه اخیر سینمای ایران بود و حقش بود اسکار بهترین فیلم خارجی رو بگیره

درود به شرف جعفر پناهی و اصغر فرهادی و بهرام بیضایی که زیر چتر هیچکس و سفارشی سناریو هرز نمیسازن و تن ندادن به این کارها

اینو بدونید امثال رامین پرچمی همیشه در قلب ملت با شرف جای دارند

javcity

Registered User
لایک‌ها
222
من این فیلم رو نددم شما دیدین ارزش دیدن رو داره........؟؟؟؟؟؟؟

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
ارگو فیلمی عالی و محشر بود و فضای ایران و واقعا زیبا ترسیم میکنه اونایی هم که میگن سیاسیه به قول رییس جمهور محبوبون اب رو بریزن اونجا که میسوزه.نمیدونم از کی تا حالا هرکی 4 تا فیلم تو خونش دیده شده کارناس سینما که نظر بده کدوم فیلم باید جایزه بگیره کدوم نه اونها معیارهایی دارن که حتی به مغز ناقص خیلیها که انتقاد میکنن خطور نمیکنه هر کی از حرفم ناراحت شد بازم جمله رییس جمهور محبوب در موردش صادقه بازم اب رو بریزید اونجا

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خوشحالم که ملت ما این قدر هوشیار و فهیم هستند وتحت تاثیر بعضی از دوستان رو که متاسفانه متاسفانه از روی گمراهی فریب تبلیغات استکبار جهانی و دشمنان ملت ایران واسلام ناب محمدی رو خوردن قرار نگرفته ان
این فیلم صددرصد یک پروژه صهیونیستی هست که اسرائیل برای این که در برنامه هسته ای ماتداخل ایجاد کنه و جو جهانی رونسبت به ایران هسته ای منفی کنه ساخته وگرنه از دید بسیاری از منتقدین این فیلم فاقد هرگونه ارزش هنری و فرهنگی ویا مستند گونه تاریخی جهت وحشی نشان دادن ملت غیور ایران در انقلاب اسلامی 57 است و در این جا دوستان باید بگم جبهه صهیونیستی در درون هنرمندان ما نیز رخنه کرده و متاسفانه این بار هدف کودکان ما بودن در نسلی گذشته که متاسفانه این بار این توطئه دیر کشف شد واون چیزی نیست جز فیلم دوروغین وجعلی مدرسه موش ها در این فیلم جعلی موش های مظلوم و موردستم بیانگر قوم یهود هستند که مورد غضب گربه(اسمش رو نبر) یعنی ادولف هیتلر قرار گرفتن و کشتار موش هاهم در واقع بیانگر حادثه دوروغین هولوکاست میباشد در این فیلم موشها(قوم یهود)بهخاطر ستم اسمش رونبر(ادولف هیتلر)سرزمین وکاشانه خود را رها وبه سرزمین موعود و امن موش ها(ارض موعود فلسطین)رهسپار میشن متاسفانه دشمن صهیونیستی از انجایی مردم در نسل قبل به هوشیاری الان شما ملت ایران نبودن توانست سالها ذهن کودکان مارامسموم کند که نتیجه اش همین اظهار نظرهای یهودی دوستانه است و یا کارتون جعلی یوگی ودوستان که مقدسات دینی ماراهدف گرفته بود
بیایید دید مان را نسبت به مسائل شکاکانه تر کنیم هم چنین همه نسخه های موجود مدرسه موش ها ویوگی ودوستان را به همراه پرچم منحوس اسرائیل وامریکا به اتش بکشیم
دورود

عمویی رفتی کجا ؟ فلسطین اسرائیل یهود سرزمین موعود مدرسه موشها همه چیز رو بهم وصل کردی ! من نمیدونم ما ایرانیا چرا همش توهم توطئه داریم
حداقل 10 تا اسکار رو دیدم همون اولم گفتم اکثر اسکارهایی که تا حالا دادن یا سیاسی بوده یا حق کشی کلا اکثرا حق به حق دار نرسیده و اینم گفتم که آرگو در حد و اندازه های فیلم اسکار نبود ولی دیگه اینقدر هم فیلم رو نکوبین که نمیدونم بن افلک یهودیه فیلم زد ایرانه و غیره والا من فیلم رو دیدم چیزی که زد ایرانی باشه توش ندیدم تقریبا بازسازیه حقیقت بود حتی از شاه هم زیاد بد میگفت در کل فیلم نسبتا خوبی بود ولی نه در حد اسکار

(توی فیلم به پلاک ماشینها دقت کنید عدد صفر توش هست در صورتی که توی واقعیت عدد صفر توی پلاک ایران وجود نداره بن افلک سوتی داد :happy:)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

ashaebani2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من امروز این فیلم رو دیدم. به نظر من که خیلی زیبا بود! حتی اگر من هم جزء افرادی باشم که به قول آقای فرهادی مردم ساده که دوست ندارند چرخ دنده های ذهنشونو فعال کنند، بازهم به نظرم فیلم جالب و قشنگی بود. یکی از معدود فیلم های اسکار گرفته بود که به دلم نشست. دو گروه هم از این فیلم ناراضی هستند، یکی سلطنت طلبها، چرا که به شاه و پهلوی توهین شده و یکی هم طرفداران حمله به سفارت آمریکا.
ولی قبول دارم که این فیلم دید مردم رو نسبت به ایرانی ها عوض میکنه! که البته واقعیت هست.
هفته بعد هم میخوام لینکلن رو ببینم.

نفـرین شده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
تا نبینم نمیتونم در موردش نظر بدم.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
عمویی رفتی کجا ؟ فلسطین اسرائیل یهود سرزمین موعود مدرسه موشها همه چیز رو بهم وصل کردی ! من نمیدونم ما ایرانیا چرا همش توهم توطئه داریم

به قول دایی جان ناپلئون کار کاره انگلیسه!!!

extract

Registered User
لایک‌ها
109
سیاسی بود

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
من هنوز فیلم رو ندیدم دوستم قرار برام بیاره . موضوع فیلم در چه مورد هست ؟! بالا رفتن از سفارت انگلیس؟!! آخه مثل اینکه کله گنده ها بدجوری عصبانی هستند از سازندگان این فیلم !
laughingsmiley.gif

بالا