• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما موفقيت فيلم آرگو در اخذ جايزه اسكار سياسي بود؟

به نظر شما موفقيت فيلم آرگو در اخذ جايزه اسكار سياسي بود؟

• بله

Votes: 33 47.8%
  • خير

Votes: 18 26.1%
  • تا حدودي

Votes: 14 20.3%
  • نميدونم

Votes: 4 5.8%

• Total voters
    69

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

از سایتها و رسانه های حکومتی تشکر میکنم که این فیلمها رو معرفی میکنن
TrollLeft.png

14-15 پاراگراف جفنگیات نوشته آخرش نگفته کجای مستندی که خودش هم ندیده ضد ایرانیه

احتمالا منظورش این بوده که خارجی ها رو تو ایران راه ندیم و همه خبرنگارا و فیلمسازان داخلی رو هم اعدام کنیم

نفـرین شده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
از سایتها و رسانه های حکومتی تشکر میکنم که این فیلمها رو معرفی میکنن
TrollLeft.png

14-15 پاراگراف جفنگیات نوشته آخرش نگفته کجای مستندی که خودش هم ندیده ضد ایرانیه

احتمالا منظورش این بوده که خارجی ها رو تو ایران راه ندیم و همه خبرنگارا و فیلمسازان داخلی رو هم اعدام کنیم

بله اینها بدتر فیلم ها روبا این کارها معرفی می کنن و تازه تبلیغ هم میشه واسه ی اونها
ولی در ازاش هیچ فیلمی برای مقابله این طرف ساخته نمیشه اگر هم ساخته بشه اینقدر نازل هست که به درد سطل آشغالم نمیخوره و در سینماهای ایران هم کسی نمی بینه چه برسه به سینماهای آمریکا

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
فیلم خوب بود ولی شایسته اسکار نبود. شایدم حمله به سفارت که قطعا اینطوره بسیار وحشیانه بوده که باعث رنجش یه ملت شده. جایی خوندم که اگر این حرکت نابخردانه نبود آمریکا کاری به کار انقلاب نداشت. ظاهر قضیه هم حرکتی بدون اجازه بوده که اکثریتشون هم اصلاح‌طلبای این مملکت بودن و صاحب انقلاب تو حرکتی ناخواسته قرار گرفته و قضیرو تایید کرده. متسفانه درس عبرت نشد و سال پیشم صورت کرفت که این بار روباه مکار مملکت نابود کرد و پول ملیو به پهن تبدیل کرد.
اعتراضی نباید به فیلم داشت همین الان با یه کارمند ساده دولت دهن به دهن بشی هوار می‌کشه سرت چیزیکه نمونش تو فیلم آرگو زیاد بود

Firelink

Registered User
لایک‌ها
141
نماینده دائم ایران در سازمان ملل:
سازندگان «آرگو» باید شرمنده باشند

نماینده دائم ایران در سازمان ملل فیلم «آرگو» ساخته‌ی بن افلک را یک اثر سینمایی ضعیف توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، «محمد خزاعی»، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در گفت‌وگو با CNN اعلام کرد: «آرگو» یک فیلم ضعیف و البته توهین‌آمیز نسبت به مردم ایران است.

وی در این‌باره گفت، اشتباهاتی که کارگردان در نمایش ایران پس از انقلاب و رفتار مردم با یکدیگر مرتکب شده، نشان می‌دهد سازندگان «آرگو» با فرهنگ ایران آشنا نبوده‌اند.

خزاعی اظهار کرد: فکر می‌کنم تهیه‌کننده «آرگو» که شنیده‌ام سفیر صلح است، باید از ساخت چنین فیلمی شرمنده باشد.

سفیر دائم ایران در سازمان ملل همچنین گفت: می‌خواهم کارگردان و تهیه‌کننده فیلم «آرگو» را به ایران دعوت کنم، چون پس از آن آنها بابت ساخت چنین فیلم ضعیفی از ملت بزرگ ایران عذرخواهی خواهند کرد.

فیلم «آرگو» به تهیه‌کنندگی «جورج کلونی» در جوایز اسکار جایزه بهترین فیلم و همچنین بهترین فیلمنامه اقتباسی و تدوین را کسب کرد.

هالیوود با اعطای جوایز گوناگون و در راس آن اسکار به «آرگو»، به واقع تلاش کرده این فیلم معمولی تا سطح آثار برتر سینما بالا بیاید؛ در حالیکه با اعطای جایزه اسکار به این فیلم سیاسی، با موج انتقادات از سوی سینماگران و منتقدینی مواجه شده که به خوبی تفاوت‌های چنین فیلمی را با یک اثر تحسین‌شده درک می‌کنند.

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
نظر شخصی بنده:
100%شایسته اسکار و بالا تر از اون بود ( البته اگه باشه )

خیلی خیلی فیلم زیبا و هنری و سیاسی و حقیقی و معنا گرا و احساساتی بود.

یک حقیقت تلخ واسه دولت ایران و حقیقت شیرین برای مردم امریکا رو فاش کرد.

من وقتی داشتن از مرز ایران خارج میشدن میخ کوب صندلی بودم و وقتی رفتم مثل بازیگر ها یه نفس راحت کشیدم.

بحث سیاسیش:
ارگو 100% لایق اسکار بود چرا؟

چون به نعف امریکا بود.
چون به ضرر ایران بود.
این فیلم ساده لوح بودن ایرانی هارو به کل دنیا نشون داد.

ایران هم اگر یه فیلم ضد امریکایی که حقیقت داشته باشه رو درست کنه میشه بهترین فیلم چشنواره فجر.

بعد انتظار دارید امریکا این کار رو نکنه؟؟!!

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
فیلم آرگو فقط به خاطر سوژه ساده و قهرمان پروری که داشت تونست خیلی از مخاطبین رو راضی کنه والا خیلی از فاکتورایی که یک فیلم شایسته اسکار باید داشته باشه به جرات میشه گفت نداشت

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دستکم میزانسنش عالی بود ولی تو یه صحنه کولر گازی بود که دستمایه خیلی از کسایی شد که راضی از فیلم نبودن.

هلاكوخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
نظر شخصی بنده:100%شایسته اسکار و بالا تر از اون بود ( البته اگه باشه )خیلی خیلی فیلم زیبا و هنری و سیاسی و حقیقی و معنا گرا و احساساتی بود.یک حقیقت تلخ واسه دولت ایران و حقیقت شیرین برای مردم امریکا رو فاش کرد.من وقتی داشتن از مرز ایران خارج میشدن میخ کوب صندلی بودم و وقتی رفتم مثل بازیگر ها یه نفس راحت کشیدم.بحث سیاسیش:ارگو 100% لایق اسکار بود چرا؟چون به نعف امریکا بود.چون به ضرر ایران بود.این فیلم ساده لوح بودن ایرانی هارو به کل دنیا نشون داد.ایران هم اگر یه فیلم ضد امریکایی که حقیقت داشته باشه رو درست کنه میشه بهترین فیلم چشنواره فجر.بعد انتظار دارید امریکا این کار رو نکنه؟؟!!
چه امضاي كوچيكي!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
جمله دزدی تو روز روشن وای وای وای:eek:

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
عاغا جمله میدزدی :eek:

اونم چی :eek:

جمله دیکتاتور بزرگ رو :eek:

Last edited:

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
اون سکانس که بن افلک تو تهران سواره ماشینه یه دفعه یه صحنه نشون میده که یه مرده رو با جرثقیل اعدام کردن و یه تصویر مستند هم از قدیم نشون میده
من این صحنه از فیلم رو که دیدم ناخودآگاه گریم گرفت
یا اون صحنه تو بازار که پیرمرده دعوا می کنه با خانومه که چرا داره عکس میگیره

فکر اینکه اینا در مورد ملت ایران چه فکری می کنن مو به تنه آدم سیخ می کنه.

در کل فیلم خوبی بود ، بهترین شبیه سازی بود که تاحالا دیده بودم
یک سری جاهاش واقعا آدم فکر می کرد که ایناتو تهران هستن
البته یه سری مشکلاتی هم داشت که فکر کنم فقط ایرانی ها متوجه بشن کهفکر کنم از نظر اونها زیاد مهم نیست که ما متوجه بشیم یا نه!
مثلا بعضی پلاکارد ها خیلی مصنوعی بودن....

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
فیلم برداریش تو ترکیه بوده؟

Firelink

Registered User
لایک‌ها
141
آرگو صدای بنی صدر را هم دراورد!

بنی‌صدر با بیان اینکه آرگو ایرانی‌ها را بی‌منطق و خشن تصویر می‌کند گفت: این فیلم با غلط‌نمایی و جعل حقایق، پیام سازمان سیا را به مخاطب منتقل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، «ابوالحسن بنی‌صدر»، رئیس جمهور مخلوع ایران در مقاله درباره فیلم «آرگو» که در روزنامه آمریکایی «هافینگتون پست» منتشر شد، این فیلم را تحریف تاریخ و یادآور کودتای 28 مرداد خواند.

بخشهایی از این مقاله به شرح زیر است:

قصد ندارم که درباره فیلم «آرگو» بنویسم، من در ابتدا این فیلم را به عنوان یکی از دیگر از پروژه‌های سینمایی هالیوود دیدم که قصد دارد مخاطب را با ترکیب حقیقت و تخیل همچنان مسخ خود نگاه دارد و از این طریق در گیشه خوب بفروشد.

در حقیقت، «آرگو»، یک فیلم خوش ساخت است، به هر حال زمانی‌که خانم «میشل اوباما»، جایزه اسکار بهترین فیلم را برای این فیلم و کارگردانش «بن افلک» اعلام کرد، در حقیقت پیام‌ «میشل اوباما» که بیشتر جنبه سیاسی داشت، در حقیقت تائید‌کننده این مطلب بود که این فیلم مورد تأیید رئیس جمهور «اوباما» نیز هست، همان‌موقع بود که احساس کردم که من هم باید نظراتم را درباره این فیلم به طور واضح و شفاف بیان کنم به خصوص که در این فیلم از من هم اسم برده شده است.

همان دقایق اولیه فیلم، به نقل از من عنوان می‌شود که آمریکایی‌هایی که در سفارت‌خانه بوده‌اند، به زودی آزاد خواهند شد، آن اطلاعات براساس گفتگویی بود که من با «آیت‌الله *****» داشتم، ایشان به من گفته بودند که این افراد طی سه، چهار روز آینده آزاد خواهند شد.

به هرحال، این بیانیه‌ در فضایی منتشر شد که قضاوت‌ها بر این اساس بود که دولت ایران از تصرف سفارت‌خانه حمایت می‌کند و من تنها کسی هستم که با این قضیه مخالفم، البته این مطلب چندان هم دور از حقیقت نیست.

برای یک شروع، بلافاصله پس از تصرف سفارت آمریکا، «ابراهیم یزدی»، وزیر امور خارجه ایران، به شورای انقلاب نامه‌ای نوشت که به نظر او تسخیر سفارت آمریکا، کودتای مشترک اسرائیل و سازمان سیا بوده است، «مهدی بازرگان»، نخست‌وزیر وقت نیز به طور کلی با این قضیه مخالف بود.

در واقع، در همان روز‌های نخست، حرفی از گروگان‌گیری نبود، این مسئله به عنوان اعتراضی کوتاه مدت به سرسپردگی **** شاه به آمریکا و همچنین کودتای آمریکا علیه دولت مصدق که همچنان خاطره‌اش در اذهان مردم به خوبی باقی بود، انگاشته می‌شد.

ولی زمانی‌که قضیه در روابط میان ایرانیان و سیاستمداران خارجی آمریکا از اهمیت بیشتری برخوردار شد، این اعتراض تبدیل به یک گروگان‌گیری 444 روزه و آن شرایط بحرانی در روابط دیپلماسی ایران و آمریکا شد.

بلافاصله پس از اشغال سفارت، «بازرگان» استعفاء داد و من مسئولیت وزرات امور خارجه را برای مدت کوتاهی به عهده گرفتم، در طول این مدت، من تمام سفرای اروپایی و کشورهای آمریکای شمالی را فرا خواندم و به آنها متذکر شدم که اشغال سفارت‌خانه در حقیقت یک جور اعتصاب علیه دولت ایران است و از آنها خواستم که برای پایان داد به این موضوع به ما کمک کنند.

کمی پس از این دیدار، ایران انتخابات ریاست جمهوری برگزار کرد، و من به طور آشکار در ستادهای انتخاباتی، با قضیه گروگان‌گیری مخالفت کردم و خطاب به دانشجویان اعلام کردم تصرف یک سفارت‌خانه در قلب تهران بیش از آنکه نشانه شجاعت باشد، نشانه ترس است.

در این زمان، روحانیونی که در تلاش بودند که کنترل حکومت را به عهده بگیرند، شروع کردند به حمایت کردن از جریان تصرف سفارت،‌ یکی از کسانی که در رأس این جریان بود، «حسن آیت» بود که به خاطر آنکه قضیه «گروگان‌گیری» را غیرقانونی، غیرانسانی و غیرشرعی دانسته بودم، به شدت از من انتقاد کرد، با همه این وجود من با 76 درصد آراء در انتخابات ریاست‌جمهوری انتخاب شدم.

بنابراین به این نتیجه می‌رسیم که فیلم «آرگو» ایستادگی دولت ایران علیه قضیه گروگان‌گیری را کاملا نادیده گرفته و همچنین ما ایرانی‌ها را در مقایسه با آمریکایی‌های غربی، مردمی بی‌منطق و اسیر احساسات خشونت‌آمیز تصویر می‌کند.

آنچه که در رابطه با این فیلم مطرح می‌شود یکی برخی تحریف‌هاست و جوابگویی به ضرورتی سیاسی است که ایرانی‌ها را اینچنین بد معرفی می‌کند.

از این مسئله که بگذریم، نگرانی اصلی من به خاطر روشی است که در فیلم «آرگو» با استفاده از آن، به عملیات مخفی سازمان سیا مشروعیت بخشیده شده، امتناع مامور سیا (تونی مندز با بازی «بن افلک») از نیمه کاره رها کردن نقشه آزادسازی آمریکایی‌هایی است که در سفارت کانادا پنهان شده‌اند، این صحنه‌ها به نوعی یادآور کودتا علیه **** دموکرات مصدق در سال 1953 میلادی است.

«بنی‌صدر» در ادامه این مقاله می‌افزاید: «آرگو» بار دیگر توجه عموم مردم را به سمت یکی از وحشتناک‌ترین برهه‌های زمانی تاریخ ایران و آمریکا جلب می‌کند. به هر حال این فیلم با غلط‌نمایی، جعل کردن حقایق، به قیمت تاریخ ایران و مردم این کشور، پیام سازمان سیا را به مخاطب منتقل می‌کند.

Firelink

Registered User
لایک‌ها
141
سوتي فيلم اسكاري 2013 آرگو
تابلوي خيابان قبل از انقلاب اين شكلي نبود!

resized_238823_878.gif

Firelink

Registered User
لایک‌ها
141
شکایت ایران از کارگردان و تهیه‌کننده "آرگو"

دبیر همایش "شعبده هالیوود" از شکایت علیه تمام کارگردانان و سرمایه‌گذاران هالیوود که در تولید فیلم‌های ضدایرانی نقش داشته‌اند از جمله عوامل "آرگو"، خبر داد.

به گزارش مهر محمد لسانی دبیر برگزاری همایش "شعبده هالیوود" با اعلام این خبر که وکیل منتخب برای شکایت از هالیوود صبح امروز به تهران وارد شده است، گفت: ایزابل کوتان‌پیر جزو معدود وکلای بین‌المللی است که پرونده‌هایی را از این دست که به گونه‌ای ضدصهیونیسم است، قبول می‌کند. به محض ورود وی به ایران جلسات مختلفی درباره چگونگی تنظیم شکایت مورد نظر برگزار شد تا با ارائه مستندات و مشاوره‌های رسانه‌ای ماده شکایت لازم را با همکاری دستگاه‌های فرهنگی تنظیم کند.

به گفته وی، بخشی از هزینه دستمزد این وکیل به صورت پیش‌پرداخت برای عقد قرارداد پرداخت شده است.

این فعال فرهنگی ادامه داد: هالیوود به عنوان یک مرکز بزرگ تولید فیلم، صدها کمپانی را زیر پرچم خود قرار داده است. به عنوان مثال فیلم سینمایی "آرگو" توسط سه شرکت فیلمسازی در هالیوود ساخته شده است. با توجه به این مساله جمهوری اسلامی ایران علیه تمام کسانی که در حوزه ایران‌ستیزی فعالیت کرده‌اند، از جمله کارگردانان و تهیه‌کنندگان شکایت خواهد کرد. البته نباید فراموش کرد زمانی که فیلم سینمایی "بدون دخترم هرگز" محصول کشور آمریکا ساخته شد، جمهوری اسلامی ایران از سازندگان فیلم شکایت می‌کرد کار به این جا کشیده نمی‌شد.

لسانی در پاسخ به این پرسش که شکایت از سینمای هالیوود از کجا شکل گرفته است، گفت: این شکایت از الگوی کشورهای عربی برداشته شده است. این کشورها در مواجه با رسانه‌های غربی که اعراب را با فیلم‌ها و خبرها زیر سوال می بردند، شکایت کرده و تحریم‌های بسیاری را درباره کشورهای تولیدکننده این آثار ایجاد کردند، تا جایی که سینمای هالیوود دست به تولید فیلمی با نام "13 جنگجو" زد و چهره جدیدی از کشورهای عربی را به تصویر کشید.

وی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از جلسات که در رابطه با فیلم "آرگو" برگزار شده بیشتر نقد و بررسی و نمایش فیلم بوده است، توضیح داد: این همایش می‌تواند شرایط را برای انتقال پیام درست جمهوری اسلامی ایران به خارج از کشور درباره ساخت فیلم "آرگو" فراهم کند.

لسانی در پایان تاکید کرد: امیدوارم نهادهای سینمایی از جمله سازمان سینمایی، حوزه هنری و شهرداری تهران اختلافات را کنار گذاشته و برای مقابله با این هجمه فرهنگی در کنار یکدیگر قرار گیرند.

بالا