داشتم می خوندم دیدم همه میگن پی سی فرضا 15 میلیون در آمد ماهیانه داره !
سوال داشتم این 15 میلیون فروش هست یا درآمد = سود
آخه این 2 تا خیلی با هم فرق می کنن !!!
این بنده خدا صاحب پی سی ... یعنی نباید بره دی وی دی و سی دی خام بخره ؟ نباید برم قاب دی وی دی بخره ؟ هزینه هاست نداره ؟ هزینه وب مستر نداره ؟ هزینه پاکت پست نداره ؟ حتی این مطالبی که تو سایتش درج میشه کسی عاشقه چشمو ابروش که نیست رایگان کار کنه .... هزینه نویسنده وب سایت نداره ؟ هزینه اینترنت آب برق تلفن نداره ؟ نمی خواد اجاره بده ؟ یعنی هیچ هزینه دیگه نداره ؟؟؟
به نظر من اینا رو کم کنید بعد بگید چقدر ته ته پول می مونه می بینی شد فرضا 5 میلیون !!!
من شرکت پخش دارم ! مکان از خودمه کلی از صبح تا شب مثل اسب میدوم ! کمی هم از نت درامد دارم آخر ماه اگر 1.5 تا 2 میلیون بره تو جیبم ! منطورم سوده کلی کلامو پرت می کنم بالا !
خوب آدم واقع بین باشه !
اینو راست گفت
امیر کی فروختی ما ندیدم :دی
امیر ایرانی اگه اینجوری بود که الان من و اون امیر حسین الان با گالاردوم توی خط داشتم میگشتم نه اینکه پای نت بشینم واسه پول
خیلی جلو خودمو گرفتم
ولی مثل اینکه شما خیلی توهم زدی بالا
این دو پست تایید میشه شدید . انقدر دردسر و هزینه داره ته تهش چیزی نمیمونه . یارو یه مغازه فسقلی زده یک دهم دردسر و زحمت و اعصاب خوردی مارو هم نداره اخر ماه درامدش از ماها بیشتره .
باور کنید بعضی ماه ها که هزینه و حقوقا رو دادیم ، آخرش باید یه چیزی هم از جیب بذاریم واسه راه انداختن چرخ کارا ! بارها شده من خودم ماه تا ماه ، حقوق و سود برنداشتم و از جیب خوردم .
فرقی هم در میزان فروش نداره انگار . هرچی کار و فروش بیشتر ، زحمت و هزینه و استرس بیشتر . همینه که گاهی ول می کنم بی خبر میزنم به کوه و در و دشت
( البته ناگفته نماند همچنان هم این کارو به استخدام شدن و واسه کس دیگه کار کردن ترجیح میدم با همه زحمت ها و دردسراش )