• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما پردرآمدترین سایت ایرانی کدومه؟

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

نظر دوستان در مورد درآمد سایت های دانلود دیگه چیه؟

مثل آسان دانلود و کمیاب و میهن دانلود و......

بریم تو کارش؟! :rolleyes:

Last edited:

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام

نظر دوستان در مورد درآمد سایت های دانلود دیگه چیه؟

مثل آسان دانلود و کمیاب و میهن دانلود و......

بریم تو کارش؟! :rolleyes:
با 2 تا از بچه ها که مدیر سایت های تاپ ایران هستند صحبت می کرد ، می گفتند با زور تبلیغات هزینه ها رو در میاریم و یه پول کمی هم تهش برامون می مونه .
بعضی هاشون رو می شناسم ماهی 2-3 میلیون پول سرور دارن میدن .
خب شما یه نگاهی به این سایت ها و تعرفه تبلیغاتشون بندازید ، معلوم می کنه که چقدر در آمد دارند ، البته راههای دیگه ای هم هست برای در آمد که کاربر نمی تونه متوجه بشه .
مثلا تبلیغات اینترنت هوشمند که خودم هم گذاشتم ولی کسی نمی دونه من همچین تبلیغی گذاشتم ، چون برای یه سری آی پی های خاص نشون داده میشه .

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
با 2 تا از بچه ها که مدیر سایت های تاپ ایران هستند صحبت می کرد ، می گفتند با زور تبلیغات هزینه ها رو در میاریم و یه پول کمی هم تهش برامون می مونه .
بعضی هاشون رو می شناسم ماهی 2-3 میلیون پول سرور دارن میدن .
خب شما یه نگاهی به این سایت ها و تعرفه تبلیغاتشون بندازید ، معلوم می کنه که چقدر در آمد دارند ، البته راههای دیگه ای هم هست برای در آمد که کاربر نمی تونه متوجه بشه .
مثلا تبلیغات اینترنت هوشمند که خودم هم گذاشتم ولی کسی نمی دونه من همچین تبلیغی گذاشتم ، چون برای یه سری آی پی های خاص نشون داده میشه .

والا ماهم اون زمان که روزی میانگین یه میلیون فروش داشتیم ( بچه در جریان هستن ) چیز زیادی تهش واسه خودم و شریکم نمی موند ! دی: بیشتر کارآفرینی می کردیم و دیگران به درآمد میرسیدن تا خودمون .

حالا که دیگه هیچی

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ادیت : تکراری

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
داشتم می خوندم دیدم همه میگن پی سی فرضا 15 میلیون در آمد ماهیانه داره !
سوال داشتم این 15 میلیون فروش هست یا درآمد = سود
آخه این 2 تا خیلی با هم فرق می کنن !!!
این بنده خدا صاحب پی سی ... یعنی نباید بره دی وی دی و سی دی خام بخره ؟ نباید برم قاب دی وی دی بخره ؟ هزینه هاست نداره ؟ هزینه وب مستر نداره ؟ هزینه پاکت پست نداره ؟ حتی این مطالبی که تو سایتش درج میشه کسی عاشقه چشمو ابروش که نیست رایگان کار کنه .... هزینه نویسنده وب سایت نداره ؟ هزینه اینترنت آب برق تلفن نداره ؟ نمی خواد اجاره بده ؟ یعنی هیچ هزینه دیگه نداره ؟؟؟
به نظر من اینا رو کم کنید بعد بگید چقدر ته ته پول می مونه می بینی شد فرضا 5 میلیون !!!
من شرکت پخش دارم ! مکان از خودمه کلی از صبح تا شب مثل اسب میدوم ! کمی هم از نت درامد دارم آخر ماه اگر 1.5 تا 2 میلیون بره تو جیبم ! منطورم سوده کلی کلامو پرت می کنم بالا !
خوب آدم واقع بین باشه !

اینو راست گفت
امیر کی فروختی ما ندیدم :دی
امیر ایرانی اگه اینجوری بود که الان من و اون امیر حسین الان با گالاردوم توی خط داشتم میگشتم نه اینکه پای نت بشینم واسه پول
خیلی جلو خودمو گرفتم
ولی مثل اینکه شما خیلی توهم زدی بالا

این دو پست تایید میشه شدید . انقدر دردسر و هزینه داره ته تهش چیزی نمیمونه . یارو یه مغازه فسقلی زده یک دهم دردسر و زحمت و اعصاب خوردی مارو هم نداره اخر ماه درامدش از ماها بیشتره .

باور کنید بعضی ماه ها که هزینه و حقوقا رو دادیم ، آخرش باید یه چیزی هم از جیب بذاریم واسه راه انداختن چرخ کارا ! بارها شده من خودم ماه تا ماه ، حقوق و سود برنداشتم و از جیب خوردم .

فرقی هم در میزان فروش نداره انگار . هرچی کار و فروش بیشتر ، زحمت و هزینه و استرس بیشتر . همینه که گاهی ول می کنم بی خبر میزنم به کوه و در و دشت

( البته ناگفته نماند همچنان هم این کارو به استخدام شدن و واسه کس دیگه کار کردن ترجیح میدم با همه زحمت ها و دردسراش )

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
با این تجربه کم و اندکی که به دست اوردم دیدم بعضی سایت های خیلی معمولی نسبت سودشون از سایت های بزرگ بیشتره برای مثال من سایت تفریحی دیدم که روزی 40 تا سفارش میگرفت و از اینا تقریبا 30 تاش وصول میشد، هر محصولی هم سودش تقریبا 5 هزار تومن باشه برای تمامی نویسنده های سایت و مدیر اصلی سود خوبی داره یعنی سایت هزینه راه اندازی زیاد نداره، هزینه هاستینگ و غیره هم زیاد نداره اما نسبت که کارشون پول خوبی درمیارن اما سایت های بزرگ دردسرشون خیلی بیشتره برای مثال میهن دانلود که خدا میدونه چقدر باید هزینه سرور بده. حالا شما کدوم رو ترجیح میدی یه سایت با وردپرس رایگان و یه دامین 15 هزار تومنی و یه سری تجربه راه بندازی و ماهی 2 میلیون درآمد داشته باشی یا یک سایت بزرگ راه بندازی و از صبح تا شب با هزار نفر سر و کله بزنی و از هک و چیزترینگ و 100 چیز دیگه بترسی و آخر ماهی 5 میلیون درآمد داشته باشی؟ :lol:

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
الان اینهایی که دارن با وبمسترها همکاری در فروش کار میکنن درامد خوبی دارن
یک جور دلالی میشه
سایت های دانلود فکر نکنم درامد خوبی داشته باشن
کلا همون سایت تفریحی داشته باشی با ماهی 2 تومن درامد عالیه

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
شماها فکر کردید واقعاً سایتی مثل میهن دانلود درآمدش کمه ؟
اینجوری تو مصاحبه ها آه و ناله می کنند واسه این که دست زیاد نشه ! نه این که درآمدشون کم باشه و از بی پولی بنالند !

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سایت های زیر 100 واقعا درآمد دارند
ما فروممنون زمانی که به 100 رسید سود خالص ماهیانه اش 500تومن راحت شد از تبلیغاتش
حالا دو برابر این ازش جنس میفروختیم
حالا یک سایتی مثل پی سی ورد یا میهن دانلود راحت ماهی 15میلیون سود داره
ما خودمون چند سایت زیر 300 ایران تو موضوعات مختلف الان داریم و خدا رو شکر راضی هم هستم

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
ادرس سایت هاتون میشه میگید؟

میشناسی روز اولی که شروع کرده بودی تبادل لینک و لوگو باهات نمیکردم دعوا کردیم بعدش هی ازم کپی پیست میکردی
البته این ها شوخی هست الان دیگه کلی کار درست شدی

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
فکر کنم چاره باشه .. ماهیانه حداقل 3000 تا فاکتور میزنه هر فاکتوری 3000 هم سود داشته باشه ..

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
میشناسی روز اولی که شروع کرده بودی تبادل لینک و لوگو باهات نمیکردم دعوا کردیم بعدش هی ازم کپی پیست میکردی
البته این ها شوخی هست الان دیگه کلی کار درست شدی

این ای دی تون یادم هست ولی سایتتون نه
میدونم قبلا دیده بودم یادم نیست
حالا بگید ( چون من یک چیزی یادم نیاد و بخواهم هی یادش بیارم همینطوری تو خماری میمونیم و فکنم باید تو خماری بمونم:D )

فکنم 5سال بیشتره(سایت جدید ما بود یا قدیم ما)

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
blogfa

پردرآمد ترین سایت فارسی هست . تبریک به جناب شیرازی ...

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
شما یه غول بزرگ رو فراموش کردید نمیخوام بگم کدوم سایت:دی
برید بین رنک های 500 تا 600 الکسای ایران رو نگاه کنید و یکی از بزرگترین و پردرامد ترین سایت های ایران رو ببینید به نظر من جزء 3تای اول ایران هست:دی

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29
شما یه غول بزرگ رو فراموش کردید نمیخوام بگم کدوم سایت:دی
برید بین رنک های 500 تا 600 الکسای ایران رو نگاه کنید و یکی از بزرگترین و پردرامد ترین سایت های ایران رو ببینید به نظر من جزء 3تای اول ایران هست:دی

تا رنک 500 میشه نگاه کرد

بالا