• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما پردرآمدترین سایت ایرانی کدومه؟

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام خدمت دوستان

تا چند ماه پیش که فرمول محاسبه در آمد این طوری بود : تعداد آی پی های روزانه بازدید کننده از سایت * 1 تومان
یعنی به ازای یک آی پی بازدید کننده در روز 1 تومان در میشد آورد.حالا چه از لحاظ همکاری در فروش چه کلیک بر روی تبلیغات.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام خدمت دوستان

تا چند ماه پیش که فرمول محاسبه در آمد این طوری بود : تعداد آی پی های روزانه بازدید کننده از سایت * 1 تومان
یعنی به ازای یک آی پی بازدید کننده در روز 1 تومان در میشد آورد.حالا چه از لحاظ همکاری در فروش چه کلیک بر روی تبلیغات.
یک سایت فروشگاهی با 10000 ای پی 100 درصد هدفمند روزی 10000 تومن درامد داره ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

latari

Registered User
لایک‌ها
86
اگر هدفند باشه به نظر من حداقل پنج میلیون میفروشه البته به نظر من باید خیلی محصول داشته باشه تا بتونه ده هزار تا آیپی داشته باشه مثل چاره

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ما که تو این پنج شش ماهه 100 تومان خرج کردیم ولی هنوز 10 تومان هم در نیاوردیم، ولی پیشرفت کار بد نبوده، میشه امیدوار بود که تا سال دیگه حداقل پول خودمان برگردد، اگر بتونیم کار را گسترش بدیم و فروشگاهی هم راه بیاندازیم احتمال دارد بشود زودتر هم به این هدف رسید، به هر حال فضای وب کشور آنچنانکه تصور می کردیم نبود ولی در کل بد هم نیست.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
ما که تو این پنج شش ماهه 100 تومان خرج کردیم ولی هنوز 10 تومان هم در نیاوردیم، ولی پیشرفت کار بد نبوده، میشه امیدوار بود که تا سال دیگه حداقل پول خودمان برگردد، اگر بتونیم کار را گسترش بدیم و فروشگاهی هم راه بیاندازیم احتمال دارد بشود زودتر هم به این هدف رسید، به هر حال فضای وب کشور آنچنانکه تصور می کردیم نبود ولی در کل بد هم نیست.

جناب شهمیری متاسفانه عدم داشتن تجربه در فضای مجازی باعث شد مبلغ زیادی را واقعا الکی از دست بدید.

با 1/4 هزینه ای که کردید میتونستید با فروشگاه زدن درست ، سایت های بهتر در عرض 6 ماه به درامد بالای 2-3 میلیون در ماه برسونید .

امیدوارم در پروژه های آیندتون با دقت بیشتری هزینه کنید .

ارادتمند

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119

توی مطلب بنده در مورد فروشگاه ها مطلبی عنوان شده بود دوست عزیز؟!

به این جمله توجه بفرمایید :
حالا چه از لحاظ همکاری در فروش چه کلیک بر روی تبلیغات.

حرف بنده در مورد کسب در آمد از راه بازدید کننده برای سایت های غیر تجاری (سایت هایی که مستقیما درآمد زایی نمی کنند،مثل فروشگاه ها ،فروش هاست و دامین ، فروش سکه در بازی ها،شرط بندی ها و....)مصتاق دارد.

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
جناب شهمیری متاسفانه عدم داشتن تجربه در فضای مجازی باعث شد مبلغ زیادی را واقعا الکی از دست بدید.

با 1/4 هزینه ای که کردید میتونستید با فروشگاه زدن درست ، سایت های بهتر در عرض 6 ماه به درامد بالای 2-3 میلیون در ماه برسونید .

ارادتمند

سلام جناب شمشاد

حال دادید ها.با این هزینه نهایتا بتوان 200 تا 300 تومان درآمد داشت بعد از شش ماه.(البته شک دارم).

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
سلام جناب شمشاد

حال دادید ها.با این هزینه نهایتا بتوان 200 تا 300 تومان درآمد داشت بعد از شش ماه.(البته شک دارم).

200 - 300 تومان !!! خسته نباشید !

با اون مبلغ ( یک چهارم هزینه های ادگاه یعنی 25 میلیون ) خیلی بیشتر از دو سه میلیون هم میشه در آمد داشت .

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سلام جناب شمشاد

نه عزیز برنامه ریزی درست باشه بالای 2-3 میلیون هم میرسه..

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
200 - 300 تومان !!! خسته نباشید !

با اون مبلغ ( یک چهارم هزینه های ادگاه یعنی 25 میلیون ) خیلی بیشتر از دو سه میلیون هم میشه در آمد داشت .

سلام
سلامت باشید

اینجا فکر کنم یه اشتباهی شده!
خودم هم تعجب کردم بعد که به امضای ادگاه نگاه کردم.دوستان یه جوری گفتن 100 تومان و 10 تومان که من گفتم منظورشون هزاره دیگه:lol:

شده عین این سریال سه دونگ سه دونگ :blink::D

خوب بله اینطور حق با شمشماد عزیز و شماست دوست عزیز در این صورت من هم با بیشتر از دو سه میلیون موافق هستم.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
100 میلوین رو هزینه ی چی کردید .
من فکر می کردم ، ادگاه بیشتر از اینها در آمد داشته باشه .

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
اون دوست عزیز که گفت نت معدن طلاست باید بگم برای همه نیست بلکه برای افراد انگشت شماریست که خوب بلدن از ایرانیا چطور پول بگیرن برای مثال همان طرح شرکتهای هرمی توی نت موفقترین پروژه کسب درآمد میلیاردی در نت بود یعنی اون پر درآمدترین بود و هر چقدر میتونست از این معدن به اصطلاح طلا کش رفت حالا دیگه چند نفر با ایجاد فروشگاه و سایت دانلود و غیره دارن سودهای کوچولویی میکنند دیگه اگه خیلی خیلی سود کنند ماهیانه 100 میلیون هست که تعدادشون از انگشت دست کمتره!!!!!!

الان اگه دوباره یه نفر دیگه یه طرحی مثل هرمی بده البته خیلی پیچیده تر که هیچ سازمانی متوجه نشه با توجه به گسترده بودن آدمهای توهم پولدار شدنی که توی ایران باز هم زیاد شدن و فضای جامعه باز هم این پتانسیل کلاهبرداری وجود داره و میشه یک ضربه دیگه هم به نت ایران وارد کرد حتی چند برابر میشه تریلیاردر شد ولی اولا طرف باید حرفه ای باشه دوما حروم خور اصل و یه ایده مشتی واسه کش رفتن پول از ملت!!!!:D

تنها راه پول درآوردن اونم زیاد فقط اینه بقیه راهها فرعیه و بقولی حلال و کم درآمد که بعضیا از نت نا امید میشن مثلا واسه رسیدن به درآمد 100 میلیون در ماه باید 10 سال تلاش کنید باور ندارید؟ برید از کسانی که این درآمدها رو از سایتشون درمیارن بپرسین که چند ساله فعالیت میکنی؟

ولی از اینا گذشته فکر کنم یکی از همین سایتهایی که 100 میلیون در ماه درمیاره یکیش این باشه تجارت الکترونیک صبا

پردرآمدترین سیستم فروشگاهی هم ایران مارکت سنتر هست که از موقعی که اون پرتال تبلیغاتی رو راه انداخت میلیاردر شد فکر کنم از این ایده فروشگاه برای طرف با پارک دامنه به کاربراشون میدن رو ایدشو از همین ایران مارکت گرفتن دیگه درسته؟

به نظر من به جای اینکه این تاپیک به قهقرا بره اینطوری حیفه یه تاپیک دیگه بزنین با عنوان درآمد سایتهای معروف ایران و چند نفر با مدیراشون رایزنی کنن و ازشون بپرسن که چقدر درآمد دارن و توی تاپیک درج کنید اینطوری خیلی باحال میشه اول هم از بلگفا شروع کنید!!!!!:p

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
ا

الان اگه دوباره یه نفر دیگه یه طرحی مثل هرمی بده البته خیلی پیچیده تر که هیچ سازمانی متوجه نشه با توجه به گسترده بودن آدمهای توهم پولدار شدنی که توی ایران باز هم زیاد شدن و فضای جامعه باز هم این پتانسیل کلاهبرداری وجود داره و میشه یک ضربه دیگه هم به نت ایران وارد کرد حتی چند برابر میشه تریلیاردر شد ولی اولا طرف باید حرفه ای باشه دوما حروم خور اصل و یه ایده مشتی واسه کش رفتن پول از ملت!!!!:D

:p
داداش من پایه ام نظرتت توپه :دی چند نفر بشیم هر کی شهره خودش :دی فکر خوبیه !
کی استارت کارو بزنیم ؟ اگه بچه ها پایه ان بسم.......................

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

ارادتمند

ما که اشتباه واقعا زیاد کردیم، به قول معروف این ادگاه را آن قدر باد کردیم که یک دفعه ترکید، پرداخت 3 تومان برای هر بار مشاهده یک بذل و بخشش وحشتناک بود، تا قبل از زمان هک شدن به رتبه 85 در ایران رسیدیم ولی با 40 میلیون بدهی به نزدیک 1000 تا سایت، سایت که هک شد هم هرچی اعتبار به دست آورده بودیم یک شبه از دست رفت. از اول خرداد تا 15 خرداد که سایت هک شد، نزدیک 3 میلیون بابت آگهی هایی که گرفته بودیم به دست آوردیم و تقریبا از 10 روز قبل هم ما آگهیهای خودمان را به یک دهم کاهش داده بودیم و اگر همین روند پیش می رفت و ماهی 6 میلیون درآمد داشتیم، نسبت به سرمایه ای که گذاشته بودیم خوب بود و راحت می تونستیم دو تا بازاریاب استخدام کنیم و درآمد را به حداقل ماهی 10 تومان هم برسونیم.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان نظراتشون محترم هست ولی به نظر من اگه کسی صد میلیون یا حتی کمتر سرمایه داره از طریق شرط‌بندی‌های اینترنتی با کمی دقت و ریسک پایین به درآمدی بالاتر از ده میلیون در ماه هم دست پیدا خواهد کرد. چیزی که بنده عینا تجربه کردم. به هر حال هر کاری ریسک خاص خودش رو داره و اکثر مشاغل بدون ریسک درآمد پایینی دارند. همین که سرمایه صد میلیون رو بابت ساخت و توسعه یک سایت ایرانی هزینه کنیم یک ریسک بسیار بالاست در صورتی که با اطمینان خاطر از خیلی از موارد دیگه درآمدهای زیادی میشه کسب کرد. فضای اینترنت داخلی فراز و نشیب زیاد داره و این اطمینان نیست که اگه یک پروژه رو اصولی از ابتدا هم آغاز کنیم در نهایت به نتیجه قابل توجه رسید. البته این نظر شخصی بود ممکن هست خیلی‌ها با من موافق یا مخالف باشند.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام
سلامت باشید

اینجا فکر کنم یه اشتباهی شده!
خودم هم تعجب کردم بعد که به امضای ادگاه نگاه کردم.دوستان یه جوری گفتن 100 تومان و 10 تومان که من گفتم منظورشون هزاره دیگه:lol:

شده عین این سریال سه دونگ سه دونگ :blink::D

خوب بله اینطور حق با شمشماد عزیز و شماست دوست عزیز در این صورت من هم با بیشتر از دو سه میلیون موافق هستم.

بروکی ... :lol:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دوستان نظراتشون محترم هست ولی به نظر من اگه کسی صد میلیون یا حتی کمتر سرمایه داره از طریق شرط‌بندی‌های اینترنتی با کمی دقت و ریسک پایین به درآمدی بالاتر از ده میلیون در ماه هم دست پیدا خواهد کرد. چیزی که بنده عینا تجربه کردم. به هر حال هر کاری ریسک خاص خودش رو داره و اکثر مشاغل بدون ریسک درآمد پایینی دارند. همین که سرمایه صد میلیون رو بابت ساخت و توسعه یک سایت ایرانی هزینه کنیم یک ریسک بسیار بالاست در صورتی که با اطمینان خاطر از خیلی از موارد دیگه درآمدهای زیادی میشه کسب کرد. فضای اینترنت داخلی فراز و نشیب زیاد داره و این اطمینان نیست که اگه یک پروژه رو اصولی از ابتدا هم آغاز کنیم در نهایت به نتیجه قابل توجه رسید. البته این نظر شخصی بود ممکن هست خیلی‌ها با من موافق یا مخالف باشند.

درآمد حلال ؟ :happy:

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
به نظرم اینا همه یه مشت آمار و ارقام توهم زاست
در ضمن هر سایتی درآمد داره نوش جونش به خودش مربوطه

بالا