• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما پردرآمدترین سایت ایرانی کدومه؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اگر اشتباه نکنم ایران امیر از فروشگاه خودش روزی 800تا 900 هزار در می اورد خوب چه قدرش به وبمستر ها می رسد خودشمی داند این یک تخمین است امیدوارم درست گفته باشم

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اگر اشتباه نکنم ایران امیر از فروشگاه خودش روزی 800تا 900 هزار در می اورد خوب چه قدرش به وبمستر ها می رسد خودشمی داند این یک تخمین است امیدوارم درست گفته باشم

کمی تخمینت اشتباهه :دی کل محصولات تبلیغ گوگل هست
فقط 40 تا وبمستر من ماهی 2 الی 5 میلیون و بعضی ها هم هفتگی این مقدار در میارند. من حوصله عکس گرفتن ندارم 2 تا نمونه میگذارم ........................ برای پایگان و فرستنده و یا پارسپیک که هزاران فروشگاه قدرتمند هستند که فکر کنم چند برابر ما باشه
i5015_qwe1.jpg

و
عکس دوم
i5016_qwe2.jpg

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ماشالله ایران امیر خوب درامد داره پس دوستان می شود نتیجه گرفت وقتی ایران امیر 36 میلیون خورده ای در چند ماه در می اورد خوب سایت های دیگر چه قدر در می اورند

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ماشالله ایران امیر خوب درامد داره پس دوستان می شود نتیجه گرفت وقتی ایران امیر 36 میلیون خورده ای در چند ماه در می اورد خوب سایت های دیگر چه قدر در می اورند

اینها وبمسترها بود نه خود شاپ ایران امیر

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
کمی تخمینت اشتباهه :دی کل محصولات تبلیغ گوگل هست
فقط 40 تا وبمستر من ماهی 2 الی 5 میلیون و بعضی ها هم هفتگی این مقدار در میارند. من حوصله عکس گرفتن ندارم 2 تا نمونه میگذارم ........................ برای پایگان و فرستنده و یا پارسپیک که هزاران فروشگاه قدرتمند هستند که فکر کنم چند برابر ما باشه
i5015_qwe1.jpg

و
عکس دوم
i5016_qwe2.jpg

7.6 میلیون برای برج 5 واریزی داشتید ؟ که پورسانت بوده ؟ چند درصده این پروسانت ؟ اگر 30 درصد باشه

7.6/0.3=~25 میلیون درآمد قبل از کسر هزینه ها در ماه

با مارجین سود 30 درصدی میشه 8 تومن درماه

اگر اشتباهه تصحیح اش کنید

Last edited:

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی خود شما اقا امیر ماهی 30 تا واست میوفته؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
به جرات میتونم بگم که پر در آمد ترین سایت ایران کلوب هست فقط کلی از فروش کروب یا همون واحد ارزیش سود میکنه هزینه تبلیغ توش رو هم دیگه نمیگم :D که خدا تومنه باور کن شاید ماهی 100 میلیون بیشتر در بیاره

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ایران مارکت سنتر اوله بعدش فرستنده بعد پایگان بعد پارسپیک.... ماهیانه یک میلبارد از فروش فروشگاههای عضو
. بلاگفا.... و و و

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ایول به درامد ها واقعا بسیار بالا است و می توان اینترنت را معدن طلا قرن 21 نام نهاد . یک سوال از ایران امیر خود شما سود خالصتان در ماه چند است

sarvenaz24

Registered User
لایک‌ها
310
با چهارتا جنس بنجول چینی وچهارتا سی دی رایتی چه پولی در میارن ملت!!!!!!!!

Last edited:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
واقعا معدن طلاست ... بعضیهارو خبر دارم در هفته چند ده میلیون در میارن .. نوش جونشون عرضه داشتن

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
با چهارتا جنس بنجول چینی وچهارتا سی دی رایتی چه پولی در میارن ملت!!!!!!!!

کلا ملت ایران دوست دارن گول بخورن سی دی ها مسخره بخرن،من خودم 80% سی دی چرت میفروشم،20% آموزشی!

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
آقا اینجوریا هم نیست ! امیر عادت داره گنده کنه همه چیزو ! الان سایت های گنده ی نت نهایت ماهی 40 - 50 میلیون در میارن!

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آقا اینجوریا هم نیست ! امیر عادت داره گنده کنه همه چیزو ! الان سایت های گنده ی نت نهایت ماهی 40 - 50 میلیون در میارن!
تایید !!
همینا هستن که باعث میشن هر بچه فکر ملیونر شدن بیاد وارد بازار بشه
بعد نتیجش چی میشه بچه بازی
شب می خوابی صبح بلند میشه میبینی یک مشت بچه جنسی که توی بازار گرونشم نایابه و دارن میخرن مفت میریزن که فکر کنن بابا اینا هم کله گنده هستن
بعدش میبینن نمیتوننن گندی که زدن رو درستش کنن
و بازم در نتیجه بیشتر گند میزنن
ضرر رو ما میکنیم

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
2پست بالا تایید میشه ! مگر اینکه شرکت های پستی و فروشگاه های انگشت شمار که بیشتر از این مبالغ در میارند

Last edited:

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
معدن طلا کجا بود مرد حسابی ... مگر بچه بازیه چرا الکی جو میدید آخه ... چهار تا بچه میان میخونن اینارو فک میکنن چه خبره فردا تعداد فروشگاه ها از تعداد کاربران اینترنت ایران بیشتر میشه فروشگاه هایی که بعد از مدتی حتی دامنه خودشونم نمیتونن تمدید کنن ...عجبببببببببب... جو الکی ندین خواهشا... از این خبرا نیست.

بالا