• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما پردرآمدترین سایت ایرانی کدومه؟

zhityer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینطوری ها هم که شما فکر می کنید نیست.....
اولا یک سایت خوب هزینه های بسیار زیادی داره، از سرورها و ابزارهای گوناگون که همگی باید بهترین کیفیت باشند تا مبادا هک یا خرابی پیش نیاد و گروه های طراحی و امنیتی و پشتیبانی.....و چون کل درامد بستگی به سلامت و امنیت سایت دارد، مطمئن باشید همه چیز بهترینه و هزینه ها جمعا بسیار بالاست
ولی در کل درآمدی نسبتا خوب برای صاحبان سایت باقی می ماند که به ندرت پیش میاد از 10 بگذرد....البته باد آورده را هم باد می برد...:general711:

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
اینطوری ها هم که شما فکر می کنید نیست.....
اولا یک سایت خوب هزینه های بسیار زیادی داره، از سرورها و ابزارهای گوناگون که همگی باید بهترین کیفیت باشند تا مبادا هک یا خرابی پیش نیاد و گروه های طراحی و امنیتی و پشتیبانی.....و چون کل درامد بستگی به سلامت و امنیت سایت دارد، مطمئن باشید همه چیز بهترینه و هزینه ها جمعا بسیار بالاست
ولی در کل درآمدی نسبتا خوب برای صاحبان سایت باقی می ماند که به ندرت پیش میاد از 10 بگذرد....البته باد آورده را هم باد می برد...:general711:
نه اتفاقا مثلا همون ایستگاه را مثال بزنیم مگه چقدر هزینه داره.حتی با احتساب کارمند ها و هزینه ها جانبی.
اما فکر می کنم بهتره از جنبه دیگه بررسی بشه این مسئله.
بیایید ببینید سایت های موفق که درآمد بالایی دارند چقدر زمان برده که به موفقعیت برسند.
و نکته دیگه میزان سرمایه اولیه و هزینه اولیه چقدر بوده.تا چند سال پیش همه از صفر شروع می کردند اما مدتی هست که با هزینه های تبلیغاتی سنگین خیلی سایت ها بالا اومدن مثل فیس نما یا 5040 .
راه های درآمد هم مهم است.بعضی فقط از راه تبلیغات درآمد دارند بعضی خدمات و بعضی با فروش کالا.بنظرم یکی از ایرادات اکثر وب مستر ها نداشتن پلن و برنامه کاری هست.

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
سایت بازار به نشانی cafebazaar.ir که برنامه های آندروید رو می فروشه هم خوب درآمد داره ، فقط از یه برنامه اس ام اس و جک با قیمت 1500 تومان وقتی 200000 نفر میخرن و 37 درصد از سودشو خود بازار برمیداره ، من 4 تا برنامه آندروید گذاشتم تو بازار فقط 8 میلیون خودم درآمد داشتم بازارم 3 میلیون ، حالا حساب کنید این همه مخاطب ، این همه برنامه پولی روزانه و ...
وقتی دوست من با یه سایت آهنگ رایگان تکراری رتبه 550 ایران ماهی 3 میلیون تومان درآمد داره ، فک می کنید کلوب با خدمات پولی که داره و این همه مخاطب که بیش از روزانه 300 هزار نفره و رتبه 19 ایران ماهی خدا تومن درنیاره؟!....

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
با درود
کمیاب آنلاین رو اطلاعات مختصری ازش دارم که مربوط به دهه 80 میشه از قدیمی هاست گذشته زیاد میرفتیم داخلش اسمش امضاء شده .
در مورد پی سی دانلود محصولات فروشگاهشون از خودشون هستش واین یکی از برگ برنده هاشون هستش .
دانلودها ، میهن دانلود ، تبیان یک تیم هستن :)
نیک صالحی و پرشین وی به یک شخص تعلق دارند . درآمدشون خوبه
بیتوته به ملیون حساب میکنه فعلا خیلی از قسمت های نت ایران رو اجاره کرده :) .
مهم یک تیم موفق هستش با یک نفر سخته این همه موفقیت بدست آورد .

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
برای درآمد خوب نباید به اهداف کوتاه مدت بسنده کرد این اهداف هم مهمه ولی باید اهداف دراز مدت اولویت اصلی داشته باشن بلمثال خیلی دوستانی که سایت خدمات یا سرگرمی دارند مسلما اطلاع دارند سایت هایی مانند بیتوته با تلاش به این رتبه و بازدید رسیده .
جمله پایانی بسنده میکنم به مصاحبه هنرمند عزیز حسین مهری :
باشکوه ترین کاخ ها و عمارت هایی که ما الان در دنیا می بینیم زیربنای به شدت قوی دارند و این خیلی مهم است. می توان آجرها را همینطوری روی هم چید و بالا رفت اما تا چند متر می تواند ادامه پیدا کند؟! برج های عظیم و کاخ های باشکوه در وسعت زیاد صدها متر ارتفاع دارند و همیشه هم ماندگار هستند.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
یه ضرب المثل تو پی تی هست که میگه نت سفره ای بزرگ هستش همه میتونن ازش درآمد کسب کنن حتی تو .
یه ضرب المثل تو کار بنده و دوستانم هست : زمانی گوگل به شما لبخند بزند در آن روز بازار به شما لبخند میزند !

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
خيلي تاپيك مفيدي بود
بعضي ازين اطلاعات خيلي وقت بود به صورت سوال ذهنمو درگير كرده بود
البته من كارم نت نيست ولي زياد تو نت ميچرخم
راستي يه سوال : بنظر شما سايت هايي مثل ديجيكالا يا ايسام درامد بالاتري دارن يا سايت هاي ديگه كه كارشو فروش مستقيم يك جنس نيست؟؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
به نظر من کافه بازار سودش به مراتب از سایتهای دیگه بالاتر هست(هزینه نسبتا پایین و درآمد بسیار بالا).

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
فیس نما هم با این تبلیغات و پاپ آپ و فروشگاه و بنر کلیکی و امتیاز و این جور چیزا که راه اندازی کرده فقط دارن درآمد در میارن.

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
سایتهایی مثل دی جی کالا درآمدشون خیلی زیاده

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
خيلي تاپيك مفيدي بود
بعضي ازين اطلاعات خيلي وقت بود به صورت سوال ذهنمو درگير كرده بود
البته من كارم نت نيست ولي زياد تو نت ميچرخم
راستي يه سوال : بنظر شما سايت هايي مثل ديجيكالا يا ايسام درامد بالاتري دارن يا سايت هاي ديگه كه كارشو فروش مستقيم يك جنس نيست؟؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من خودم سایتهایی که خدمات مستقیم میدند را بیشتر دوست دارم تا آنهایی که از گرفتن تبلیغ پول در میارند.
سایت های خدماتی مثل دیجیکالا و ایستگاه منظورم هست.درآمد خوبی هم دارند و خوبیش اینه که تمرکزشان بر خدماتشان هست.
اما سیستم های وبلاگ و کلوب و.... تمرکزشان بر روی نحوه ایجاد محتوا و مدیریتش هست که نهایت با جذب ویزیتور موفق میشند تبلیغات بگیرند.
آنهایی که بیشتر به نتیجه تجاری می اندیشند باید برند سراغ همون دسته اول چرا که در دسته دوم شما نیاز به ذوق و علاقه برای جهت بخشیدن به مسیر سایتتون دارید.

anousheh

Registered User
لایک‌ها
16
esam.ir فکر کنم از همه ی اینا که گفتین بیشتر در میاره .یه حساب سر انگشتی تو سایتش بکنین

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
دی جی کالا فکرشو کنید به گفته خودشون که قبلا گفتن روزی 2000 سفارش فقط بالای 600 هزار تومان دارند بقیش رو دیگه ولش

rouzegar1365

Registered User
لایک‌ها
143
از یه بچه 7 ساله پرسیدم گالکسی اس 3 رو از کجا خریدی با افتخار گفت دی جی کالا
دی جی کالا دیگه کلن مثل یک برند تبدیل شده که هر کس چیزی ازش بخره مایه افتخارش هست بگه از کجا خریدم
بنده به شخصه یک هارد 4 ترا بایت + ساعت جی شاک خلبانی (به قیمت 850 + 1.350 ) ازشون خریداری کردم که خیلی راضی بودم

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
با ارزش ترین سایت وب فارسی دی جی کالا هست روش 450 میلیارد تومان قیمت گذاشتن ...

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
فیس نما هم با این تبلیغات و پاپ آپ و فروشگاه و بنر کلیکی و امتیاز و این جور چیزا که راه اندازی کرده فقط دارن درآمد در میارن.
من ازشون پاپ آپ خریدم کلاه برداری مطلق بود. ایمیل هم زدم جواب ندادن...
آی پی های ورودی ش از کشورهای بدبخت افریقایی بود. یعنی مشخص بود سیستم روی یک واسطه دوم عمل میکنه و ای پی ها از همه جا میاد جز ایران!!! خب این کلاه برداریه دیگه پس چیه!

من اینو تا حالا جایی مطرح نکرده بودم. اما چون شما صحبتش رو کردید عرض کردم. خودتون هم میتونید یک سرویس پاپ آپ ازش بخرید ببینید ورودی ها با چه حجمی و از کجا میاد...
هر سایتی که درامدش زیاده دلیل بر حلال بودن درآمدش هم نیست... همین دیجی کالا کلی شاکی داره در همین انجمن پست هاش وجود داره.

بالا